На рахунок ДАІшників і причин установки відеореєстраторів:
Не стану ні з ким спорити - але все одно прийдеться трошка піти "проти течії", довівши до відома шановної спільноти, що існує (уявіть собі - навіть у нас в Україні ) і дещо інша думка (я не кажу що вона протилежна). Для цього достатньо побродити вітками розділів про зарубіжні автомандрівки на форумах, скажімо, дорога.юа та автоюа.нет. Окрім ДАІшних дописів, почитати думки про користь поваги до навколишніх і чесності при оформленні візи. Про користь відказу від філософії, яку провокують виступи того придурка-гумориста з російських телеканалів, котрого колись не пустили за-бугор і який усіх забугоців та за компанію половину довколишніх людей привчає вважати лохами.
Не буду запрошувати нікого уявляти, що було б з Вами, якби ви спробували так виклично (читай - хамськи) вести себе з ЛЮБИМ представником влади у формі десь у Австрії (чи деінде де є більше ознак цивілізованості), як ведуть себе деякі любителі роздражнити даішника і викласти відео на ютюб. Так, звичайно, ми довели нашу державу і до необхідності таких дій. Однак полюбе не буде на наших дорогах цивілізованого даішника, доки КОЖЕН не почне вдосконалення саме з себе (не з сусіда, не з попутчика, не з даішник, а З СЕБЕ!!!!).
....
Я особисто цінність реєстратора бачу саме в розвитку самодисципліни та своєї врівноваженості на дорозі (звичайно ж не буду прикидуватись білим і пухнастим, - фактор убезпечення проти дятлів-водіїв, шантропи усілякої, та гайців, які сміють зовсім нагле приписувати неіснуючі порушення є). Однак (уже стукаю по дереву), може здивуєтесь - при спробі врівноваженої поведінки на дорозі - переважно зустрічаєш таке-ж ставлення до тебе даішника.
...
Наткнувся недавно на цікавий приклад - величезна черга (піша) і кілька наших рідних гавнюків, які цю чергу обійшли, зіткнулись недоходячи до її "витоку" одне з другим та з третім. Та і для розрядки почалося - "який президент - така країна", "яка влада - такі люди"... Це був наскільки дійовий і виховуючий приклад для навколишніх, що "які люди - така і країна", "який народ - така і влада".
Розвину - який сереньостатистичний водій - такий і середньостатистичний даішник. Так може спробуємо почати з себе і змінити статистику чуть на краще?
Logan Ambiance 1.4 ГУР + Конд., темно-синій - Львів
0