Re: Мій Логан
Ну от и я поміняв собі коня
Ціна з кольором металік 153 800 грн
Это сейчас ведь 20-титысячные скидки на все Форды?
Цены просто карамельные на них
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Фотогалерея → Мій Логан
Ну от и я поміняв собі коня
Ціна з кольором металік 153 800 грн
Это сейчас ведь 20-титысячные скидки на все Форды?
Цены просто карамельные на них
Всім дякую за вітання
Скажу чесно, неможу ніяк наїздитись, є бажання все більше і більше кататись. Двигун працює тихесенько, хороша шумка салону, двигуна та багажнику. Хоч машина здається невеликою (може від чорного кольору), але салон дуже великий (більше ніж в Логані), вмістима, задні сидіння складаються, відїжджають та повністю знімаються. Дуже багато плюсів, але з мінусів поки одне - малий клінерс, по ямах їздив, паркувався і з бардюрів з"їжав - не чіпляв брюхом, але щось боюсь зими, як минулого року , буду чіплятися за льодяні криги . Захист двигуна стоїть пластиковий, ставити "кальчугу" - ще зменшиться клінерс. Поки думаю, що робити, вичитую російський фордівський форум (український галімий - в кожній темі по 2-3 повідомлення і дуже не цікаво). Краще ЛОГАН КЛУБУ я ще не зустрічав
marchello
Ну, брате, вітаю! Щиро радий за тебе!
Тільки скажи чесно - коли Логана свого ріднесенького продавав - плакав тихенько, щоб ніхто н чув, дома в подушку, чи голосив привселюдно й поливав капот сльозами?
marchello
Ну, брате, вітаю! Щиро радий за тебе!
Тільки скажи чесно - коли Логана свого ріднесенького продавав - плакав тихенько, щоб ніхто н чув, дома в подушку, чи голосив привселюдно й поливав капот сльозами?
Дякую Сашко!
Ну троха було тяжко на дущі, але не жалію, так-як попала машинка в нормальні руки, людину добре знаю (працює разом зі мною), тому буду її бачити кожний день.
вижу у тебя багажник чуть другой формы, у меня этого впаяного миниспойлера нету. Чья это у тебя сборка?
marchello
Классный пепелац - поздравляю !!
вижу у тебя багажник чуть другой формы, у меня этого впаяного миниспойлера нету. Чья это у тебя сборка?
А про багажник какой машины вопрос, Логана или Форда?
marchello
Классный пепелац - поздравляю !!
Спасибо!
DACIA LOGAN-1.4 Laureat, синій металік
Моя малышка!
Моя малышка!
Краще завести свій борт.журнал, і там описувати про свою машинку.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Фотогалерея → Мій Логан
Згенеровано за 0.136 секунд(и), виконано 91 запитів