1

Тема: Яке авто краще купити renault logan з двигуном 1.4 чи 1.6?

Хочу купити новий автомобыль. Розглядаю два варыанти Renault Logan або Сhevrolet Aveo . Підкажіть будь - ласка якщо брати Renault Logan ( комплектація AMBIANCE + кондиціонер, противотуманні фари), то яка потужність двигуна 1.4 чи 1.6, бензин, бензин - газ або дизель. В рік я наїжджаю 8 - 9 тис. км. Автомобіль потрібен для поїздок сім'ї з 5 чоловік з міста в село + 2 - 3 мішки картоплі big_smile . До цього мав ВАЗ 2101. Повністю задовільняв, але зігнив smile .

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0

2

Re: Яке авто краще купити renault logan з двигуном 1.4 чи 1.6?

toliasyk написав:

В рік я наїжджаю 8 - 9 тис. км. Автомобіль потрібен для поїздок сім'ї з 5 чоловік з міста в село + 2 - 3 мішки картоплі big_smile

Для такої експлуатації краще брати Logan, в нього більший салон, більший багажник, краща грузопідйомність. Ну і Renault всетаки.

toliasyk написав:

то яка потужність двигуна 1.4 чи 1.6, бензин, бензин - газ або дизель.

1.6 газ-бензин, краще брати потужнішший двигун бо є кондиціонер, який на себе забирає певну потужність.

toliasyk написав:

Повністю задовільняв, але зігнив

З Авео це станеться швидше ніж з Логаном.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

3

Я бы взял Авео! Когда брал Логан, на Авео денег не хватило sad
А если брать Логан, то только 1.6! Уж очень 1.4 слабенький на пятой передаче...

Ambiance 1.4 ГУР, ЭСП, AIR BAG, серый металик - был

HYUNDAI GETZ  1.6 механика - сейчас
  0

4 Відредаговано mekena (2011-03-22 14:09:49)

ZooM написав:

Я бы взял Авео! Когда брал Логан, на Авео денег не хватило

тебе повезло, что не хватило денег, там кроме симпатичного кузова все хуже Логана - и расход, и более тесный салон (особенно дебильная торпеда) и тоньше металл.

OKurylyshyn написав:

1.6 газ-бензин, краще брати потужнішший двигун бо є кондиціонер

згоден - однозначно 1,6!

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

5

Я би брав тільки 1,6. Був би 1,8 - взяв би його (при розумній ціні). А на рахунок газу - у кожного своя думка. Я, наприклад проти  imho2

Renault Logan 1.6 Ambiance 2010 + ГУР+конд.+туманки+дотяг.
  0

6

на форуме логанов как ты думаешь что посоветуют ? smile авео не вариант, лачетти уже хотябы

пива не пью, так что на "давай попивасу и замнем" не надейтесь smile, еще жру стероиды, занимаюсь боксом, на работе проблемы и тд и тп smile
  0

7

ZooM написав:

Человеку нужно впятером и с грузом в село ездить.
С трудом представляю себе Авео в этой роли...  wink

0

8 Відредаговано Moofasta (2011-03-22 14:57:31)

http://i.infocar.ua/img/news-/45570/45570_1.jpg

слава лансера нам спать спокойно не дает smile, но мешки возить там только те, что под глазами  fly

пива не пью, так что на "давай попивасу и замнем" не надейтесь smile, еще жру стероиды, занимаюсь боксом, на работе проблемы и тд и тп smile
  0

9

http://i.infocar.ua/img/news-/45570/foto_002.jpg

http://www.cherryauto.info/wp-content/uploads/2010/09/chery_m11_a3_2.jpg

http://www.creditauto.com.ua/Honda/HondaCivic_5Dhatchback_5door2.jpeg

и хонду с китаезами мы тоже за пояс!!!!

0

10

toliasyk
Вы уже тестили (ездили) на Логане и на Авео? Было бы правильно сделать тест-драйв этих машинок, и нам интересно послушать ваш отзыв до покупки... Что и как, что понравилось, что нет? Но на тест-драйв обычно подают Логан 1,4...

Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0

11

toliasyk написав:

Хочу купити новий автомобыль. Розглядаю два варыанти Renault Logan або Сhevrolet Aveo . Підкажіть будь - ласка якщо брати Renault Logan ( комплектація AMBIANCE + кондиціонер, противотуманні фари), то яка потужність двигуна 1.4 чи 1.6, бензин, бензин - газ або дизель. В рік я наїжджаю 8 - 9 тис. км. Автомобіль потрібен для поїздок сім'ї з 5 чоловік з міста в село + 2 - 3 мішки картоплі big_smile . До цього мав ВАЗ 2101. Повністю задовільняв, але зігнив smile .

Якщо вибирати серед двох вищевказаних то -Логан, а на рахунок мотора то якщо хватає коштів на 1,6+газ бери його ві більш економніший в обслуговуванні(це моя особиста точка зору)чи дизель, хоча він теж є гідним претендентом.А якща авто потрібне для сімї, та ще й для переміщення у напрямку села то -ЛОГАН!!!! Я сам єксплуатую авто на 50% в селі без доріг і переваги логана очевидні.У друга був Авео це машина для міста з майже ідеальними дорогами, так як для села він занизький, і є пробої ходової при динамічній їзді, також салон у Логана просторіший,багажник теж.А найліпшим як на мене є власне особисто протестувати цих претендентів на роль майбутнього улюблинця сімї!!!!!

MCV 1.6 TURBO
  0

12

RED написав:
ZooM написав:

Человеку нужно впятером и с грузом в село ездить.
С трудом представляю себе Авео в этой роли...  wink

МСВ  upp

А что подумал по этому поводу Кролик, никто так и не узнал,
потому что Кролик был очень воспитанный.
  0

13

toliasyk
Если устраивал 2101 по динамике, то 1.4 хватит с головой.
Но, как говориться, аппетит приходит во время еды и через некоторое время его может уже не хватать.
Возьмите тест-драйв и попробуйте сами.

Нет неразрешимых проблем, есть неприятные решения.
Уже Opel Astra H 2013 и Mazda CX5
  0

14

toliasyk написав:

бери однозначно логан 1.6 moto

логан 2007год 1.6 амбианс. противотуманки стеклоподъемники фильтр салона чип- тюниг евродворники бк
  0

15 Відредаговано milon (2011-03-22 21:15:02)

toliasyk
Однозначно 1.6, причем бензин. При таких пробегах, если ездить село-город, расход по трассе будет около 6.5л/100км (при нормальном скоростном режиме и с кондиционером).
У меня 1.6 в полной комплектации.

Проехали до Севастополя около 710 км (время в пути около 8-9 часов со средней скоростью около 83 км/ч, около часа остановки). 
По Крыму еще около 400 и дорога назад заняла 680км (почти 9 часов ехали, из них почти час остановок). 
Логан переработал 121.6 л 92 бензина 
Проехали 1806 км (около 350км без кондиционера - утром 4 числа и 11 числа ночью). 
Средний расход вышел 6,7л/100км
Миру - мир, а грекам - деньги!
  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  - 
Logan PRESTIGE blue mineral
  0

16

Я бы брал 1,6!При таком годовом пробеге вкидывать в ГБО немалую сумму-нет смысла!
А фаршировку-смотри по деньгам)

0

17

С завода ГБО ставят только на 1.4. ГБО оправдывает себя только при пробегах более 20 тыс. в год. Если стоит ГБО запаска съедает много богажника. Бери Логан 1.6, бензин и не замарачивайся с газом.

0

18

АНДРЮХИН написав:

Я бы брал 1,6!При таком годовом пробеге вкидывать в ГБО немалую сумму-нет смысла!

при такой цене на бензин уже есть смысл  neutral 

я бы выбрал логан 1.6 на газу или дизель
а если для села, то лучше универсала ничего нет  tbsenile

Logan 1.4 Laureate + кондей _ Бортовик тут
ненавижу наш автодор
  0

19 Відредаговано nad (2011-03-22 23:02:21)

Mike написав:

ГБО оправдывает себя только при пробегах более 20 тыс. в год. Если стоит ГБО запаска съедает много богажника.

а Вы машину берёте только на один год? Вы эксплуатировали автомобиль с ГБО? докатку тоже вроди никто не отменял... с нашей нестабильностью ГБО оправдывает себя и при пробеге менее 10 тык в год!
и кстати в комплектации 1.4 LPG запаска отсутствует напроч, а вместо неё идёт ремкомплект и бАгажник полностью Ваш!
а по теме - берите лучше 1.6, ставте ГБО и наслаждайтесь автомобилем - он того стоит будь то седан или MCV imho2

Symbol 1.4 LPG Expression+
  0

20

Побував в салоні Renault. Менеджер запропонував прокататись з ним по місту на Renault Logan 1.4  з ГБО. Прокатав він мене,а потім дав самому перевезтись. Враження їзди на Логані після того як весь час їздив на 2101 незрівнянні. все сподобалось, проте я себе дуже напружено почував в цій машині, в жигулю все набагато простіше smile .

Підскажіть будь-ласка яка найкраще автомагнітола підійде в Renault Logan. Запримітив Pioneer DEH 2310 UB.

Щиро дякую за відповіді.

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0

21 Відредаговано Antuan (2011-03-23 00:34:27)

ты знаешь, мне после славуты логан показался мерседесом, но как то проехался на Volkswagen, имея логан, и понял, что есть дальше к чему стремится

Logan 1.4 Laureate + кондей _ Бортовик тут
ненавижу наш автодор
  0

22

toliasyk написав:

Побував в салоні Renault. Менеджер запропонував прокататись з ним по місту на Renault Logan 1.4  з ГБО. Прокатав він мене,а потім дав самому перевезтись. Враження їзди на Логані після того як весь час їздив на 2101 незрівнянні. все сподобалось, проте я себе дуже напружено почував в цій машині, в жигулю все набагато простіше smile .

Підскажіть будь-ласка яка найкраще автомагнітола підійде в Renault Logan. Запримітив Pioneer DEH 2310 UB.

Щиро дякую за відповіді.

я себе ставил Sony CDX-GT39UE хотя что кому нравится ! машина Renault Logan всеядная!  да и тут правильно говорили если  1.4  з ГБО
то запаску прийдется возить в багажнике - меньше груза туда всунеш, я тоже сначала думал на газу или 1.6, та взял 1.4 мне хватает!

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

23

http://www.infocar.ua/compare_6561-4283-4280-755.html
посмотрите и сравните! лучше конечно брать Logan,  сами выбирали и выбрали 1.4 (на более денег не хватило) но после sensa прямо болид! присмотритесь к дизелю.

0

24 Відредаговано Oleg Pili (2011-03-23 18:15:18)

toliasyk
Ну и на чем остановились? Тестить Авео будете?
Судя по тому что уже подбираете магнитолу... думаю выбор в пользу Логана...

П.С. Мы с отцом тоже пересели на Логана с Жигулятора, отцу очень нравился Логан, он был мягко говоря в шоке от автомобиля...
Сравнение на инфокаре содержит несколько ошибочек по комплектациям

Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
  0

25

toliasyk написав:

В рік я наїжджаю 8 - 9 тис. км. Автомобіль потрібен для поїздок сім'ї з 5 чоловік з міста в село + 2 - 3 мішки картоплі .

Маю майже ідентичні параметри на Логані 1,4. Якщо влаштовує спокійна їзда в межах 90-110 км/год, то бензин 1,4 - нормальний варіант. Навіть з максимальним завантаженням багажника і п'ятьма нехудими пасажирами проблем з тягою не відчував. По трасі йде аж шелестить. Єдине, що треба акуратно діяти при обгонах, тут на п'ятій справді важкувато. Але, повторю, якщо не надто ганяти, то це не є велика проблема.

Dacia Logan, Ambiance, 1.4, 2008г. серый металлик
  0