Re: Приборная панель
ну не в этой же теме....
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Приборная панель
Сторінки Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
ну не в этой же теме....
ну не в этой же теме....
Там тоже отписался.
она серебристая... не белая. Сделаю-покажу.
белой не доволен резко сужается маневр относительно замены цвета. хотя даже с оранжем с сумерках плохо видно цифры
замена цвета подсветки - да. но красивее сам циферблат намного )))
а ты ночью не ездишь? я - часто.
на каком-то форуме по логану видел приборку где возле каждой рисочки уровня бензина были цифры ( 50 45 40 .....5) и возле рисок температуры двигателя
если кто видел - дайте пожалуйста ссылку ( хочу посмотреть и сделать себе так)
это Ромка рисовал в фотошопе. реально этого нет
_AlexSander_
Не підкажете який рєзак треба поставити послідовно з світлодіодом на сигнал відкритих дверей ?
1ком
1ком
Поставив аналогічно на малюнку R319 і світлодіод V10 і не працює індикація. От щойно зауважив, що світлодіод V10 на фотці впаяний з оберненою полярністю. А <-> К, а я впаяв згідно полярності позначок на платі. Це помилка чи так задумано?
Підсвітку циферблатів поміняв успішно . Можливо ще з кольорами побавлюсь
.
просто впаян красный светик. у некоторых красных скос наоборот. если впаиваешь другого цвета, то скос должен быть слева (-)=(К)
п.с. на кладе даже название своего сайта не знают. зато нафигачили копирайтов,как гавна. а сами права чужие нарушают.
Тади неясно чого не світить.:dntknw:
Після тел. розмови з _AlexSander_ виявилось, що ще треба подавати сигнальну землю з напр. кінцевика на 12-у ніжку колодки.
Тобто я ще не все зробив.
Дякую! . Буду далі працювати ...
выяснили
спасибо Беллу, что придумал телефон
В планах зробити триколірні циферблати. Покищо зробив два кольори і незакінчив із значком відкритих дверей. Давно хотів це зробити але спочатку машина була на гарантії, потім не мав ні часу нфі достатнього бажання а от зараз виштовхали у відпустку і немаю чим зайтятись, а руки чешться щось робити ...
Лади, продовжу завтра, азараз піду кантру рубатись
звони коли что
Отож і я тепер модний :-)
Особлива подяка _AlexSander_ за консультації та першопрохідність .
P.S. Дротик на 12-й контакт панелі з 20-го комут. плати ще не прокинув. Зроблю пізніше як впевнюсь що 20-й контакт не пустий і підберу дротик для цього.
ну я совсем не первопроходец...
Аркадий000 верхний левый светодиод не горит
Народ, є у когось часом в електронному вигляді заготовка скіну нашої приборки в маштабі 1 до 1. Або в крайньому випадку скан нашої. Хочу сам спробувати намалювати і виготовити для себе індивідуальну приборку. Хочу зробити в стилі NFS .
Народ, є у когось часом в електронному вигляді заготовка скіну нашої приборки в маштабі 1 до 1. Або в крайньому випадку скан нашої. Хочу сам спробувати намалювати і виготовити для себе індивідуальну приборку.
Цікаво, що надумав? Ділися думками, може б і я приєднався до ідеі, можна в ПП.
Цікаво, що надумав? Ділися думками, може б і я приєднався до ідеі, можна в ПП.
Та просто хочу сам спробувати. Не вірю що це не можливо в домашніх чи офісних умовах зробити. А так, то просто хочу мати індивідуальний дизайн скіну А щоб почати, то треба мати заготовочку в натуральну величину. У Валери на сайті є але зменшена.
Donpedro странный вопрос.. тебе в чём?
Сторінки Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Приборная панель
Згенеровано за 0.170 секунд(и), виконано 90 запитів