26 Відредаговано Bob3000 (2011-03-23 19:13:57)

Re: Яке авто краще купити renault logan з двигуном 1.4 чи 1.6?

200 тыков на 2101, потом пересел на Logan MCV.
Причём первая поездка из салона была ночью, в снегопад и на летней резине... Ото вже напружено почував в себе smile

Все хором ругают 1.4, а мне дали порулить ~10 км на базе 1.4 Ф2.
Мне показалось вполне нормально. (правда должен признаться в седане 1.6 не ездил)

Для сельской местности говорите?
http://s41.radikal.ru/i091/1103/4f/92483b245ad3.jpg

2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист               35 тк
2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate     113 тк
...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають...
(старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
  0

27

app  big_smile

logan 1.4 2006 г база
  0

28 Відредаговано iv9207 (2011-03-23 22:55:53)

Bob3000 написав:

Для сельской местности говорите?

Оно то прикольно , я тож свою так перегружал  , пока задние амортизаторы не пришлось менять на 40 000 ( правый потек )  ( 900гр. с работой ) .
Ну а если по сути , то я за 1.6 однозначно .

Dacia Logan 1.6 MPI  Service Pack 1     &    Dodge Caliber 1.8      &    Yamaha XVS400 Drag Star
  0

29

Моей первой машиной был ИЖ-2715,второй ВАЗ-21061,третьей ВАЗ-21093.Брат в 2008 купил WW джетту 1.9 дизель....вот после "пробы"этой машины я точно определился с каким двигателем будет моя следующая машина-только дизельная.Логан выбрал по деньгам smile ,и по комфортной подвеске... smile .

Логан синий 1.5dCi Laureat ABS диски...
Citroen Berlingo 1.6 XTR HDi
  0

30

Clone-77 написав:

Моей первой машиной был ИЖ-2715,второй ВАЗ-21061,третьей ВАЗ-21093.Брат в 2008 купил WW джетту 1.9 дизель....вот после "пробы"этой машины я точно определился с каким двигателем будет моя следующая машина-только дизельная.Логан выбрал по деньгам smile ,и по комфортной подвеске... smile .

Підкажіть чи з дизелем невиникає зимою проблем?
Чи не чути запаху солярки в салоні?
Як він заводиться при -25 С морозу, чи не замерзає дизель в баку? Тому що я бачив на автостоянці як при -28 С дизель  WW не змогли завести протягом двох годин. (мій 2101 при тих самих умовах завівся з другої спроби).
Який справжній розхід палива дизеля?
Чи справді економія дизеля порівняно з бензином в два рази?
Для мене уява дизель це трактор, який весь в солярці, яка весь час дає неприємний запах , чи не має того в Рено Логан (дизель)?

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0

31

toliasyk
Дизельные движки намного мощнее, экономичнее и экологичнее. Но при наличии машинки с дизельным двиглом очень желательно наличие гаража(в идеале отапливаемого). Но до 20 мороза проблем не будет. Главное чтоб соляра не замерзла в баке. А запаха не будет, этож современный комфортный авто, тем более новый

RENAULT LOGAN LSR black
  0

32 Відредаговано vomar (2011-03-24 15:39:30)

toliasyk написав:
Clone-77 написав:

Як він заводиться при -25 С морозу, чи не замерзає дизель в баку? Тому що я бачив на автостоянці як при -28 С дизель  WW не змогли завести протягом двох годин. (мій 2101 при тих самих умовах завівся з другої спроби).
Чи справді економія дизеля порівняно з бензином в два рази?
Для мене уява дизель це трактор, який весь в солярці, яка весь час дає неприємний запах , чи не має того в Рено Логан (дизель)?

Современный ТУРБОдизель уже далеко не трактор big_smile  А все возможные проблемы от некачественной и залитой не по сезону ДТ. Фуры ВСЕ дизельные и ездят круглый год (своя такая). Не заправляйтесь "что подешевле", с Камазов, тракторов,тепловозов, на "левых" заправках вовремя меняйте фильтра и будет вам счастье smile

0

33

toliasyk написав:

Це залежить не від двигуна, а від дизеля що в баку. Часто буває що морози прийшли, а дизель на заправках ще літній, який при мінусовій температурі стає як желе, от тому і не заводиться.

toliasyk написав:

Точно не скажу, але середній десь 5,5-6,5л/100км. А при супер різкій їзді, думаю більше 8-9 л не буде.

toliasyk написав:

Дурниці. Дизель це доволі комфортна машина, ніякого запаху, ніякого трактора. Хоча один нюанс є, дизель має характерний звук робочого двигуна, який не кожному подобається.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

34 Відредаговано toliasyk (2011-04-23 20:05:04)

Доброго всім дня. Дякую за поради, прислухався до них і купив Renault Logan 1.4 седан  з ГБО, колір синій мінерал, комплектація Ambience, без кондиціонера, + противотуманні фари + третій підголівник. Поки що автомобілем задоволений  tbsenile , розбираюсь з магнітолою і автосиналізацією. Автомагнітола Pioneer DEH 3300UB, автосигналізація Cyclon 340D v2.

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0

35

toliasyk написав:

Дякую за поради, прислухався до них і купив Renault Logan 1.4  з ГБО,

Поздравляю!
А что советовали с 1,4? Вроде как наоборот, просто Логанов с ГБО-1,6 у нас нет.... Поэтому, если с ГБО то или седан-1,4 или МСВ с 1,6.

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

36

toliasyk а что с ними разбираться,  наливай да пей  lol

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

37

toliasyk вітаю з покупкою, машинка економічна, що на зарашній час досить таки важливо upp .
Якщо виникне бажання активувати свій бортовий компутер, заглядайте сюди Збір бажаючих на активацію БК у м.Львів

Renault logan MCV 1.6 ambiance ГБО + БК + Кондиціонер
  0

38

Поздоровляю з покупкою автівки... rock  Це Ваш вибір, і гарний вибір. Хай служить і приносить задоволення  gheart . Жалко, що без кандюка, скоро зрозумієте... Але в наш час головне, що економічна moto . так що ні гвіздка, ні жезла tbsenile

Папанов казав: "Куй железо, пока горячё", чукчі говорять той же вислів так:
"Куй зелезн, пока горяць"
  0