Тема: ПРОБЛЕМА з страховою (тільки для Львова та області)
Увага Львівянам та жителям області!!!!!
Хто інколи дивиться львівське телебачення, той знає що є телеканал "ЗІК".
На цьому каналі виходить передача "Правокація", в якій журналісти воюють з різного роду чиновниками та службами для того щоб вивести їх та їхню незаконну діяльність на чисту воду.
Так от, ведуча і засновниця цієї програми моя дуже хороша знайома, вона попросила мене про послугу.
Наступна їх передача повинна вийти в понеділок 18/04/2011 на тему страхових компаній.
Шукається водій, який має страховку (бажано КАСКО) і недавно мав страховий випадок, який ще не вирішений і не оплачений страховою компанією. Журналісти, завдяки своїй роботі, допоможуть Вам швидко вибити гроші з страхової компанії і зроблять їй своєрідну рекламу (позитивну чи негативну - це вже залежить від страховиків). Один учасник для цього вже є, також мій знайомий, потрібно ще один, а може і кілька учасників.
Допоможіть хорошій людині зробити передачу, а вона, відповідно, допоможе позитивно вирішити ваш страховий випадок.
В кого є проблеми з страховиками відписуйтесь тут, чи мені в ПМ. Водії підходять тільки з Львова, чи львівської області.
Не будьте байдужими і допоможіть викрити не чесниних страховиків.
Це не реклама телеканалу, чи самої телепередачі.
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501