Re: Сірокометний Рено Логан МСВ 1.6 Ембіанс (БЖ bravo)
Ще приїхав мій останній заказ - накладка на задній бампер з нержавійки. Виглядає досить гарно, і захищає бампер від подряпин
"Куй зелезн, пока горяць"
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Сірокометний Рено Логан МСВ 1.6 Ембіанс (БЖ bravo)
Ще приїхав мій останній заказ - накладка на задній бампер з нержавійки. Виглядає досить гарно, і захищає бампер від подряпин
І перед самим св`ятом я затонував свою ласточку: спереді посередньо темна плівка, а задні вікна темнішою плівкою. Тонував спеціаліст своєю плівкою, за все обійшлося 940 дерев`яних.
Ну вроді все. Ще раз всіх з св`том
ОГО!!! Какая работа проделана!!!
Нравится накладка на бампер сзади и на пороги!!!
А вообще все очень хорошо и гармонично: и тонировка и накладки )) Все в общем!
Добрий вечір шановні форумчани.
На вихідних нарешті пустив свою ласточку на трасу, було шість людей і ще де яка поклажа. Не багато, десь 300км. Приблизне завантаження: 470- 490кг. Машинка ішла БЛЕСК. Трохи туповата на розгон на п`ятій...
Чотирьом на задньому сидінні було трохи не зручно (дві дами 60 і 80 + дорослі дітки 40 і 55), але їхав 110-120км/ч, і вони дискомфорт не замітили, півтори години. Машиною радію досі... як мала дитина.
Заміряв розхід: 7 - 7.2 на 100/ км 92 ОККОвского патроля. Думаю так багато із-за завантаження і швидкості... Бо в городі після поїздки почала їсти 8 рівно. Думаю обкатка дає себе знати
І це при "класних" дорогах, де постійно присутня 1, 2, 3 і рідко 4, дуже -дуже рідко 5, передачі.
В даний момент пробіг 3550.
До МСВішика притензій нема. Вона мені служить, а я цю машинку поважаю і "люблю". Теща дивилась, як я мив машинку, і каже: "Ти так за моєю донечкою не дивишся, як за машиною" , на що я тещі відповів: "За Вашою донькою, дивляться багато хто: і я, і батьки, і свекри, і інші особи мужского роду, а за машинкою тільки я один..."
Машинка біжить клас, але є деякі питання...
В районі головки блока, біля термостата, з`явилось якесь потіння антифрізу. Але тільки потіння, далі не іде - наблюдаю... І ще нюанс, шановні форумсани, верхні подушки передніх стійок, підняті від стаканів на 3- 4 мм. від стаканів
Так потрібно? Раніше не замічав - по підвісці питань нема, гупання (великі) відсутні. Підскажіть...
Підскажіть...
+1. Тоже интересно.
верхні подушки передніх стійок, підняті від стаканів на 3- 4 мм.
Это норма. На всех автомобилях семейства Логан так было, есть и наверное будет. Такая конструкция.
біля термостата, з`явилось якесь потіння антифрізу
Криминала не вижу там. Катайтесь и наблюдайте дальше.
Tank, дякую, заспокоїли . Буду кататись і наблюдати
Також в багажнику під час відкриття будь-яких дверей постійно горіло світло. Потавив вимикач.
Подробнее,могли бы описать установку выключателя? Спасибо!
Всім привіт! Давно не заглядував в свій бортовик - часу обмаль... Але виправляюсь.
Політ мого самохода відмінний. За цей час поставив форкоп. Ставив в офіціалів... Недорого...
Хотіли 3600, а зі знижкою вийшло 3425. Як би не спонсор (батько дуже хоче тягати вулики з бжолами, тому й сам наполіг на цьому девайсі), я б ніколи за такі гроші його не брав би.
Ще прикупив навігатор: 6 дюймів, фм-передавач, блутуз, і куча всього... Фірма Pionneer, але в документах в пряму пишуть, що виробник GPS-навігатора LEXAND. А мені аби працював.
А так все ОК! Зі своїм МСВішиком получаю тільки одне задоволення.
Розхід на місто 8 - 8,3 , на трасі 6.5 - 6.8... І це я їду різко і швидко (но не рву її), але ласточку свою бережу і не вбиваю... бережно до неї, а вона мене "розуміє".
Взагалом 12 числа на Трійцю нам було три місяця, і за цей час накатано 7 000 тик. по наших напрямках.
Час від часу полірую свою мащинку. Полірольку вибрав з тефлоном, але без аброзиву.
Заглядаю під капот - що нова, тільки пилу багато - літо як-не-як (мийка зламалась, якраз ремонтую, але на своє часу ніколи не має).
Так що, своїм вибором я задоволений і не жалію... Жалію, що не хватило грошей на кандюка, і вже не один раз прийшлося возити 6 персон в тісноті. А міг жиш брати 7містну - різниця в кредиті була зразу десь на 3 тик. , а що місяця на 50 наших. Ітак в перший місяць мав заплатити 2 700, дав 3 000. Другий 3 000. А на третій питаю: "скільки?", вже 2 070 - радує, зменьшується, але вніс в касу знову 3 000.
Кредит кредитом, то дрібниці. Підзбирую гроші на море. Знайшов гарні місця в Криму. Діло в тому, що я не їду в одне і теж місце. Тепер Ніколаєвка буде. Кстаті, перед тім було Чорноморське -всі удобства в часному пансіонаті кримскіх татар, даже харчування і не дорого
- телефон зберіг (кому треба).
В майбутньому хочу активувати БК і зробити чіповку.
1.6 дуже добре тяне, але на днях старий Сіат Толедо мене випередив на пів корпуса від світлофора до світлофора (400м). Я в гонки грав перший раз, но більше 4500 двигуну не давав, "сдрейфил" -мож тому і програв, але не гружуся, бо: 1-машинку свою не перегрузив, 2-на перехрестя в`їхав зі всією увагою і мінімальним зносом тормозних колодок, і відсутність "підрізань" (аварійних ситуацій), 3 - в нього був можливо 1.6 v16, або 2.0 літра.
А ще поки теплий сезон хочу зробити віброшумку машинки. Моя мене, влаштовує повністю, но покатавшись на Мерсі (здоровий семимістний джип біля 3 тонн) на швидкості 180 - 200, я зрозумів, що щось треба робити з моїм апаратом.
Вот такі в мене зедуми.
Всім доброго дня. Вот і осінь прийшла.
Через 7 днів буде пів року моїй МСВішці в моїх руках. Накатав я вже 13 тик по нашим чудо-дорогам.
Скоро на ТО - 1. Збираю на це добре діло балабасікі.
З машиною ніяких питань взагалі не виниколо. Їде собі та й все. Все крутиться і фунциклірує, як нова,
Після 12 тик склалося таке враження, що моїй ласточці стало легше їхати, якась вона резвіша стала...
Розхід по місту 7.6-8 ОККОвського 92 (заправку не міняю) і не більше.
Підвіска все гарно відпрацьовує, мотор шепоче (більше 3тисяч не жму - не має потреби), коробка все перемикає, щеплення на холостих видає той самий привичний логановодам звук... Одним словом все ОК.
Пройшов випробовування задній бампер моєї машинки... Здавав я на зад з людського двору, одночасно говорячи по телефону, в право - в ліво подивився, а в зеркало заднього виду не встиг. Вперся своїм бампером в чужий задній. На мому нічого (ледь замітне сіровате п`ятно, як що знати де те місце, і дивитися через мікроскоп), а на чужому бампері зламана пластмаса і здерта краска. Все обійшлося мирно і спокійно. Власником автівки є майстер по рихтовці і покрасці автівок, в добавок мій добрий знайомий. І так, як в його машині був вже задітий передній бампер, то під час його ремонту за одно зробиться і задній. А в вечері був дружній могорич
Кредит за машинку потроху виплачується. Кожного місяця по 3 косаря, а останній 6.
Потроху готуюсь до холодної пори року. Заказав в інтернет магазині зимові шини MARANGONI 4 ice E+ 195 65 R15 по 750 гривасів за колесо. В середу має приїхати, тоді сфоткаю і фоткі виложу.
Ще в задумах є плани на обігрів зеркал, на віброшумку і на весну на легкосплавні диски під літню гуму.
Так що машинка їздить гарно (тьху, тьху, тьху), заробляє на сім`ю, на мене і ще й на себе.
Вот и чудненько ,главное не ломается и хозяина радует, удачи
Вчора приїхала "Новою Поштою" до мого МСВішика зимова гума. Вибрав Марангоні, тому, що на попередніх машинках себе зарекомендувала з найкращих сторін. Хоча признаюся честно - хотів Йокогаму (Yokohama Ice Guard IG35 195/65 R15 91Q), на жаль розібрали...
Так що обувку до своєї машинки вже маю.
Вчора приїхала "Новою Поштою" до мого МСВішика зимова гума. Вибрав Марангоні, тому, що на попередніх машинках себе зарекомендувала з найкращих сторін. Хоча признаюся честно - хотів Йокогаму (Yokohama Ice Guard IG35 195/65 R15 91Q), на жаль розібрали...
Так що обувку до своєї машинки вже маю.
Приїхала наклейка клуба...
Я балдю... Зевсу дякуюююю
На днях віз - забирав з батьком з пасіки мед: прицеп нагрузили,і в салон кучу людей - по трасі, да й на місто , їхала машинка , шо пуста. Набирає, тягне, ротмозить - "бомба" Я довольний...
Привіт всім форумчанам.
На днях доставили мені стекольця з підігргвом на зеркала на мою МСВішку з Одеси - 205 грн. за все. Але не має як поставити. Обмаль фініків. Фінанси пішли на іньше.
Неподалік від мене Львів. І там відбувалася терор-організація по активації БК. Змушений був поїхати, бо дуже хотів. Робив _AlexSander_ , за що я йому дуже вдячний- грамотно, швидко, кваліфіковано. Хвала.
Находу Ростислав (Novik) - зробив чіп-тюнінг. Вот тут, на трасі в 240км, я був здивований - зразу просто легше іде, но потім побачив, на обгонах, не пуля, но резвіша. Іде, якось плавніше, і резвіша - на багато, порівняно з прошлим. Швидкість 120 -130, а розхід 6.7. А був ( я засікав) 7, 2 - 7, 4 при такій швидкості раніше. Я задоволенний, і цим людям Пошана і честь за роботу. А ще, організаторам Олегу І Володі у Львові також респект і уважуха. Всім здоров`я і взєморозуміння. ОК.
Привіт всім форумчанам.
![]()
На днях доставили мені стекольця з підігргвом на зеркала на мою МСВішку з Одеси - 205 грн. за все. Але не має як поставити. Обмаль фініків. Фінанси пішли на іньше.
Неподалік від мене Львів. І там відбувалася терор-організація по активації БК. Змушений був поїхати, бо дуже хотів. Робив _AlexSander_ , за що я йому дуже вдячний- грамотно, швидко, кваліфіковано. Хвала.
Находу Ростислав (Novik) - зробив чіп-тюнінг. Вот тут, на трасі в 240км, я був здивований - зразу просто легше іде, но потім побачив, на обгонах, не пуля, но резвіша. Іде, якось плавніше, і резвіша - на багато, порівняно з прошлим. Швидкість 120 -130, а розхід 6.7. А був ( я засікав) 7, 2 - 7, 4 при такій швидкості раніше. Я задоволенний, і цим людям Пошана і честь за роботу. А ще, організаторам Олегу І Володі у Львові також респект і уважуха. Всім здоров`я і взєморозуміння. ОК.![]()
![]()
![]()
Подсоедени обогрев зеркал к проводам которые идут на обогрев заднего стекла,проводка проходит возле водительской двери,самые толстые провода.
Андрей-S-o, я знаю. але, якщо знімати карту дверей, то вже і зразу робити віброшумку, а на це зараз відсутні фінанси...
Вот і моя ласточка вчора пройшла ТО-1. В Луцьк-Експо зустріли гарно, зробили відносно добре, відправили швидко.
Поміняли масло ELF EvolunionSXR 5 W 40 3.5 л. - 242.92грн.
Фільтр масляний - 71.10
Фільтр повітряний Логан=Кенго 1.4=Сандеро - 98.10.
Антифріз концентрат 1/1( -37), за 100 мл. 6.12грн. ( по рівню в бачку, ні на 1 мм. не змінилося на холодну)
Комплексні роботи (заміна воздухана 31.20) - 187.20грн. Загалом за все 618.84 грн.
Але є нюанс... Пару днів назат, замітив, що на поворотах в право, чи в ліво. на невеличких не рівностях, з`явився глухий "ТУК". Днів два назат, знову на не рівних поворотах - "ТУК-ТУК". А вчора, перед ТО, вже було "ТУК-ТУК-ТУК" На ТО сказали, що підвіска в доброму стані (я наголосив,що б її передивилися). А в вечері Почало стукати коли їду прямо на малих нерівностях, а також, коли розвертаюся на рівній дорозі... Так що сьогодня їду на інше СТО, треба визначити, що то є ( я чомусь грішу на втулки стабілізатора). Далі буде...
"ТУК-ТУК-ТУК"
Скоріш за все що це тормозні супорта.
Олег, може бути, бо підвісці, ще рано. Але чому аж по дніщу віддає? А може то в страха великі очі...
Приїхав з СТО, де працює мій знайомий. Олег (OKurylyshyn ) був правий - це дійсно "тряслися" супорта. Водійський більше, пасажирський меньше. Сказали,що розбовталися направляючі, які були зразу й перебрані, й змазані. Шум (шат) відразу зник. В машинці стало тихо й більш комфортно...
Але попередили, що казус може повторитися, бо водійські направляючі, мають маланьку вироботку (Чому, не зрозуміло, адже були в заводській смазці), і на майбутнє потрібно виточити направляючі з чуть більшим діаметром.
Підвіску передивилися при мені і сказати: "Бомба", я і сам це бачив За все про все 40грн.
Вот тепер я задоволений проходженням ТО-1. Машинкою довольний,що слон, їде, що нова, а навіть і краще після чіповки: в жилах свіже-чисте масло, легені нові.
Далі буде...
це дійсно "тряслися" супорта. Але попередили, що казус може повторитися, бо водійські направляючі, мають маланьку вироботку
Це хвороба Логанів. Я в Львові знайшов кантору, яка це лікує рас і на завжди, ціна приблизно 250 грн. Думаю собі до зими зробити, бо також тарабанить. Як буде готово, о відпишусь.
Вчора, після обіду, почувше невнятне бубочання від заднього правого динаміка, заїхав до офіціалів. Сказали, мовляв здох динамік, гарантія 3 місяця, (пройшло 3) але поміняємо по гарантії, вже 8, але, без проблем. Поміняємо обидва...
Чесно ,яікісь вони стрьомні... Но я всерівно заміню...
З класного. На днях приїхав підлокотник, який, я заказував від Олександра (santhe) з Рівного - бомба, катаюся і насоложуюся комфортом. Не жалію, ти м більше , дивився в офіціалів - 1078грн. без установки, один в один такий же. Я довольний...
Сашкові дякую за труди...
Далі буде...
Вчора при мені, на офіційному СТО, замінили по гарантії два задніх динаміка. Ще й перепитали, чи все гаразд. В принцепі, я задоволений. Звучання музики стало знову нормальним.
Спідометер показує 18 000. Машинка, що нова - тільки радує. Насолоджуюся драйвом.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Сірокометний Рено Логан МСВ 1.6 Ембіанс (БЖ bravo)
Згенеровано за 0.165 секунд(и), виконано 87 запитів