Re: Фильтр салона
_AlexSander_ ok! все понял!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Фильтр салона
Сторінки Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
какие клипсы ? к чему они?
ESPACE Макс, для крепления фильтрующего элемента к решетке.
ESPACE Макс, для крепления фильтрующего элемента к решетке.
тю . я думал про фильтр разговор
на видео колхозят фильтр от вытяжки
100грн простой 160 грн угольный
в штатное место на печке (которое правда надо прорезать)
ESPACE то ты не то видео смотрел
ESPACE то ты не то видео смотрел
оба видео смотрел
У себя в городе не смог найти ни в Эпицентре, ни в Метро фильтрующую ткань для установки на решётку.
Видел применяют чулок, но румын с ролика, что то бормотал про чулок, как я понял неудовлетворительное.
Что можно использовать?
У себя в городе не смог найти ни в Эпицентре, ни в Метро фильтрующую ткань для установки на решётку.
Видел применяют чулок, но румын с ролика, что то бормотал про чулок, как я понял неудовлетворительное.
Что можно использовать?
Румын использует жировой фильтр от кухонной вытяжки, её на упаковке хорошо видно.Но навряд ли он у нас будет стоить намного дешевле оригинального.
Ось і я собі поставив фільтр. Ледве знайшов на нашому базарі. Пішов з ножем і ліхтариком до машини, а там виявилось, що вже все готово - просто вийняв заглушку і поставив фільтр. Машина - Renault Logan Ambiance 1,4 2011 року. Ось так.
Установил сегодня фильтр салона. Взял обычный на Перова ровно за 100 гр. Так как резать ничего не пришлось,"работа"заняла 10 мин. Встал без проблем,как родной. Renault Logan MCV 1.6 Ambiance 2010 года.
Видел сегодня угольный фильтр для кухонной вытяжки, квадрат стоит 89 грн, хватит на 2 заряда.
Вот видео авто не наше но принцип тот же
http://kino.tr200.ru/v.php?id=172603
http://highlanderclub.ru/node/896
Видел сегодня угольный фильтр для кухонной вытяжки, квадрат стоит 89 грн, хватит на 2 заряда.
Вот видео авто не наше но принцип тот же
Всё это конечно хорошо,но как он будет держаться без рамки...? На видео горизонтальная рамка и там без проблем ставится,а у Логана рамка вертикальная...разве что,степлером лепить к рамке Да и то,вряд ли нормально всунется этот "колхоз" Нужна определённая жёсткость,для нормального прохождения воздушного потока.
Що ви як діти з тим вугільним фільтром. Він як очистник від токсичних газів просто забавка. Всіж з нас проходили воєнку і знають правила поводження з протигазом. Час (залежить від обєму капсули) користування ним складає в середньому 40 хв. потім в кращому випадку він просто без користі а в гіршому всі токсини які він увібрав він може віддати і буде ще гірше ніж взігалі без нього. Обєм активованого вугілля в фільтрі на порядок менший, плюс до того ці фільтри щоб були функціональним повинні зберігатись в герметичній упаковці інакше банально вберуть токсини з навколишнього повітря ще до початку експлуатації. Единим плюсом такого фільтру буде дещо краща фільтрація пилу. І все. А краще фільтр доробти самому прикріпивши додатковий шар фільтруючого матеріалу, я так і зробив. Штатний синтипон в фільтру взагалі не витримує ніякої критики. Також не вугільний фільтр можна промити і користуватись ним далі (економія )
Також не вугільний фільтр можна промити і користуватись ним далі (економія )
Та ну,це економія з розряду прання презервативів.Рік пройшов-викинь нах...
Yeka
Ну це кожен вирішує сам. У мене фільтр забивається за два - три місяці. Відфільтровує ж набагато якісніше ніж штатник і відповідно забивається швидше. Отож досить дорого буде так часто міняти (тобто 400 грн в рік )
А краще фільтр доробти самому прикріпивши додатковий шар фільтруючого матеріалу
С этого места поподробнее,если можно.
Ребят, а есть у нас пользователи именно угольного салонного фильтра?
Скажите пожалуйста, есть практическая принципиальная разница и эффект?
Не снижается ли пропускная способность воздуха?
В итоге - стоит ли переплатить 50грн., дабы поставить себе угольный фильтр, а не обычный?
Donpedro написав:А краще фільтр доробти самому прикріпивши додатковий шар фільтруючого матеріалу
С этого места поподробнее,если можно.
Взяв матеріал аналогічний тому який використовується в багаторазових мішках пилососів, викроїв до необхідних розмірів, можна прошити при бажанні по краю. Довжину необхідно брати з врахуванням "гармошечки" у мене вийшло майже в три рази довше за геометричну довжину фільтра, потім акуратно вкласти це все в оригінальний фільтр але зі сторони притоку повітря. Ось і все. Тримається це все досить добре. Демонтується також легко. Вкладати а гармошечку трохи дістає бо займає біля 5-ти хвилин . Але якість фільтрування витрачений час покривае з головою.
Не замечен, вообще это тяжело определить. Но ввоняет снаружи как и раньше
Не снижается ли пропускная способность воздуха?
Особенно на первых порах, я ставил в конце зимы, поначалу подумал что печка не греет. Потом пробило.
В итоге - стоит ли переплатить 50грн., дабы поставить себе угольный фильтр, а не обычный
В следующий раз возьму обычный или буду мастерить из подручных материалов (необходимости как бы нет, но чисто чем то заняться)
ок, спасибо!
Ребят, а есть у нас пользователи именно угольного салонного фильтра?
Не снижается ли пропускная способность воздуха?В итоге - стоит ли переплатить 50грн., дабы поставить себе угольный фильтр, а не обычный?
Стоит угольный, думал запах немного будет убирать, а в итоге
так что нет смысла переплачивать
Сторінки Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Фильтр салона
Згенеровано за 0.186 секунд(и), виконано 87 запитів