Re: Ту-Ту у Львові
І тобі ту-ту Олег.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
І тобі ту-ту Олег.
Ту-Ту седану с белой наклейкой сегодня на зализнычной, номер не запомнил ибо был сражон наповал цветом машины(кой-то оттенок голубого)!!! КРАСИВО!!!
Ту-Ту седану с белой наклейкой сегодня на зализнычной, номер не запомнил ибо был сражон наповал цветом машины(кой-то оттенок голубого)!!! КРАСИВО!!!
І тобі ту-ту. На зілізничній такого колору, та щей з наклейкою - то мабуть тільки я.
Piton написав:Ту-Ту седану с белой наклейкой сегодня на зализнычной, номер не запомнил ибо был сражон наповал цветом машины(кой-то оттенок голубого)!!! КРАСИВО!!!
І тобі ту-ту. На зілізничній такого колору, та щей з наклейкою - то мабуть тільки я.
Цвет суперский! как называецо?
Piton ти чому на зустріч не приїжджаєш???
Piton ти чому на зустріч не приїжджаєш???
Мені сьогодні срочно придумали поїздку в Нову Лінію за кухнею. Сорі(
А нас вчора на зустрічі були люди, які займаються меблями, могли б тобі під замовлення забацати
.
Ту-ту Макс сьогодні 14,15 на привокзальній.
Ту-ту Макс сьогодні 14,15 на привокзальній.
![]()
![]()
И тебе ТУТУ, я бляха аж перепугался ты так сигналил
samsungit ту-ту сьогодні в обід біля головної почти.
P.S. Віталій, дякую за допомогу з телефоном
samsungit ту-ту сьогодні в обід біля головної почти.
P.S. Віталій, дякую за допомогу з телефоном
і тобі ту-ту... нема за що, хай працює і не ламається
Привет всем из Запорожья! Собираюсь семьей приехать во Львов на 5-7дней машиной.Расскажите, кто знает как лучше ехать. И по-чем во Львове снять на это время квартиру.Ориентировочно после 20-ого октября.
Привет всем из Запорожья!
Собираюсь семьей приехать во Львов на 5-7дней машиной.Расскажите, кто знает как лучше ехать. И по-чем во Львове снять на это время квартиру.Ориентировочно после 20-ого октября.
наманая 2х комнатная квартира в центре 300грн/сутки.
NEDVED
Завжди раді гостям в нашому місті.
Я зараз не в Львові, але завтра вечером маю бути, от тоді і спробую чимось допомогти.
Має бути квартира, чи може бути готель?
Яка мета поіздки, і взагалі, дай більше інформаціі.
NEDVED
Завжди раді гостям в нашому місті.
Я зараз не в Львові, але завтра вечером маю бути, от тоді і спробую чимось допомогти.Має бути квартира, чи може бути готель?
Яка мета поіздки, і взагалі, дай більше інформаціі.
Мета одна!!!
Я з родиною перший раз маю можливість і бажання нарешті побувати в Західній Україні. (приблизно з 22 по 28 жовтня)
Побачити Львів, стараш дочка бажає побачити ліса і водоспади, молодшій практично байдуже але щоб з батьками на авто. Квартиру якщо можна то за 100-150грн, на 4-х людей, все одно в якому районі, мені в ній тільки спати та снідати. Взагалі бажаю побачити як умога більше , що встигну за 6-7 днів, не тільки Львів, а все у радіусі 150-200км
Ось тут можна глянути http://toproom.lviv.ua/list , але сказати про надійність сайту не можу.
NEDVED
Ось випадково сфоткав рекламу на авто.
NEDVED
Спасибо решили ехать в Моршин
NEDVED
Но во Львов на экскурсию обязательно приедем, все таки столица западной Украины( по крайней мере я так считаю) жаль что на матче Карпат против Днепра не побываю
NEDVED
А в Моршині є де зупинитись? Там ціни іноді покруче львівських бувають.
NEDVED
А в Моршині є де зупинитись? Там ціни іноді покруче львівських бувають.
Знайшов 1-но кімнатну квартиру за 100грн
Знайшов 1-но кімнатну квартиру за 100грн
Ну от і добре, а то в Моршині маю друзів.
А коли саме намічається подорож?
NEDVED написав:Знайшов 1-но кімнатну квартиру за 100грн
Ну от і добре, а то в Моршині маю друзів.
А коли саме намічається подорож?
Ну якщо все буде добре, с 20-ого на 21 жовтня на ніч, планую після 14-00, 15-00 бути вже в Моршино. Дорогу вже підказали.
Дорогу вже підказали.
А ну маршрут в студію.
NEDVED написав:Дорогу вже підказали.
А ну маршрут в студію.
Запорожье-Солоне-60км, солоне-кринички-40км, кринички-пятихатки-67км, пятихатки-александрия-58км, александрия-знаменка-37км, знаменка-кировоград-41км, кировоград-умань-170км, умань-винница-160км, винница-хмельницкий-125км, хмельницкий-тернополь-105км, тернополь-стрий-160км, стрий-трускавец-30км:tbsenile::tbsenile::tbsenile:
Сторінки Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.205 секунд(и), виконано 90 запитів