Re: Румунська славута 1.4 амбіанс
Руль обтянут классно! Если не секрет сколько стоило?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Руль обтянут классно! Если не секрет сколько стоило?
Не секрет. 240 гривень. Якби знімав руля сам - було б на 20 грн дешевше. Якби не захтів перфоровані вставки - було б щє на 50 грн дешевше.
перенарізав різьбу в гайках що тримають захист двигуна. сверло 6.5, мєтчікі на 8 в три прохода, година часу і тепер в мене защіта кріпиться болтами на 8 а не на 6 :-)
Зїздив до родичів на східну україну, та трохи там покатався. Гадяч-Зіньків-Лохвиця-Пирятин-Охтирка-Суми-Тростянець-Котельва-Диканька-Опішня-Полтава. за 10 днів накатав майже 3 тищі кілометрів. Найбільше сподобалось у полтаві, дуже гарне місто. до речі фа-фа одноклубникам там, бачів пару разів машини з наклейками.
Вернувся додому - зробив газове то, тобто поміняв газові фільтрики. десь ділось грам 100 тосолу, долив. завдяки кльовим українським дорогам добавилося сколів на фарбі і на склі :-(
santhe
Небідово ти так покатався.
santhe
Я в Полтаве 21 год прожил
santhe
Ну йолки-палки, був у Гадячі??? і не сказав...
тут же я мешкаю...посиділи б випили кави...
До речі, в Гадячі родичів не маєш?
Скажи будь ласка, як враження від полтавських, зокрема гадяцьких доріг? Краще чи гірше чим у вас...
Наступного разу обовязково дай знати, хоч на 5 хв. пересічемось
Я в Полтаве 21 год прожил
Полтава мені ДУЖЕ сподобалась. Центральний музей - провели там майже весь день, офігєнно цікаве місце. Правда деякі перехрестя мене вводили в шок, їхав навмання :-)
Ну йолки-палки, був у Гадячі??? і не сказав...
тут же я мешкаю...посиділи б випили кави...
До речі, в Гадячі родичів не маєш?
Скажи будь ласка, як враження від полтавських, зокрема гадяцьких доріг? Краще чи гірше чим у вас...
Ні, в Гадячі родичів немає, мої всі в Охтирці і навколишніх селах (Хухра, Чернеччина,Пожня). На жаль я вже потім додумався що треба було зарані розписати свій маршрут і з кимось з місцевих домовитись про зустріч, подумав про це вже тільки десь під гадячем коли побачів сріблястий логан фази2 з наклейкою логан клубу на задньому склі що звертав з дороги десь направо в село, тільки й встиг йому здаля пофафакати. На рахунок доріг, враження двояке - міг би сказати що у вас там все набагато-набагато гірше, особливо в маленьких містечках (окружна гадяча це взагалі одні нецензурні вирази, їхав назад то вже їхав через центр), але в дві конкретні ями влетів вже тут, на окружній коростишіва, одразу за тими ямами вже три машини міняли колеса, думав що і мені прийдеться, але пронесло...
перехрестя мене вводили в шок, їхав навмання :-)
Це мабуть площа Зигіна... Не переживай, там більша половина їде навмання, я також...
Завібрив передні двері та задню полку. ціна питання - 220 грн за 4 листа 1.5 мм. віброізоляції.
santhe
В гривнях понятно, а уши теперь как?
santhe
В гривнях понятно, а уши теперь как?
стали з більш приємним звуком зачинятись двері. стало менше призвуків від акустики в дверях. в принципі я отримав якраз те що хотів.
Прикупив салонний плафон двохкнопочний, заінсталив. Рідний перенесу в центр потолка. Вирізав нафік каталізатор, замість нього вварив стронгєр.
хто ще буде ставити плафон в центр салону - не повторюйте моєї помилки, спочатку точно убідіться що там де ви вирізаєте дирку не йде підсилювач даху :-)
santhe
тепер в мене на потолці посередині красіва квадратна вставочка з сіренького матеріальчіку :-)
заодно хтілось би побажати шоб вирос йух на лобі в того інжанєра шо так кльово розмістив лямпочку кондішена. сьодні півдня їзди з включеним і не бачів :-)
заодно хтілось би побажати шоб вирос йух на лобі в того інжанєра шо так кльово розмістив лямпочку кондішена. сьодні півдня їзди з включеним і не бачів :-)
А говорят при вкл. кондишена машина тупит. Вон человек пол дня проездил и не заметил
тупить-тупить. це я коли каталізатор вирізав мабуть нажав случайно кнопку. потім півдня їздив і дивувався - а чого це собствєнно кажучі після видалення ката машина рєзвіше не стала :-) аніхдот в общім :-)
santhe Саш, ты б спросил сначала про плафон... там иголкой сначала глубину промерять надо..
Прикупив нову зимову гуму - кумхо кв-22, шиповану. Завдяки друзям з Дніпропетровську вийшло по 617 грн колесо + 76 грн доставка в Рівне. Побачім як воно буде, на шиповці до того ніколи не їздив.
Самому собі зарубка для памяті - сфоткати стару і літню і зимову гуму, виставить на продаж комусь на докатування.
ехх, продав стару гуму. не втримався і заказав таки ось таку штуку:
десь через місяць приїде. побачім шо воно таке і з чім його їдять
а чё это за хрень
фильтр?? - это был первый вопрос, и теперь второй:
кажись на 3 странице темы ты фотку кинул про турбо? Ты действительно турбины засунул ?? или я чегото не понимаю...
це система холодного впуску разом з фільтром нульового опору. ось тут докладніше - http://www.knfilters.com/search/product … od=57-0356
на рахунок турби, то був просто жарт, взяв улітку друга свого якому турбу ми вкорячіли в двохлітровий двіг від калібри на авеохетч :-)
на бричку турбу ставити немає сенсу, можна поставить компресор, але все одно дорого, простіше привезти під розбор мєган двохлітровий і зробити свап. є в мене в принципі така мрія, але їй щє дуже-дуже далеко до втілення
ехх, продав стару гуму. не втримався і заказав таки ось таку штуку:
А яка ціна такого добра?
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 14 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Румунська славута 1.4 амбіанс
Згенеровано за 0.158 секунд(и), виконано 90 запитів