Тема: Власники iPhone iPad
Народ, хто є власником вищезгаданих гаджетів відписуйтесь.
Пропоную обмінюватись досвідом, а головне цікавими програмами і додатками.
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Власники iPhone iPad
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Народ, хто є власником вищезгаданих гаджетів відписуйтесь.
Пропоную обмінюватись досвідом, а головне цікавими програмами і додатками.
а у тебя что? потому как сам пользуюсь Гэлэкси Тэб, и пока не вижу смысла менять его на вышеуказанные устройства. Приведи примеры в чем они лучше?
У меня вышеперечисленых гатжетов нет, зато имею оч неплохой девайс Parrot MKI 9000 єто блутуз гарнитура с выводом разговора на динамики авто и возможностью подключения Айфона Айпада, флешки и т.д. в качестве источника музыки, при наличие Ай девайса из єтого комплекта можно сделать полноценную автомагнитолу при этом 1Диновый разьем останется пустым.
maksim75
В мене iPhone 4, користуюсь ним вже майже рік.
Жінці купив Samsung I9000 Galaxy S на Android.
http://rozetka.com.ua/ru/products/detai … index.html
Цей Samsung являється одним з найкращих по якості екрану і швидкодії.
І якщо порівняти ці два телефона то iPhone4 кращий:
- сам екран, його чіткість і яскравість зображення
- сенсор набагато чіткішше реагує на дотики
- телефон в руці справляє враження міцного і надійного апарату
- зручність підключання до автомагнітол
- надміцне покриття, стійке до механічних пошкоджень.
Хоча є і мінуси:
- неможливість перекидування інформації по БТ
- слаба батарея, заряджаю кожної ночі
- деяке програмне забезпечення дуже дороге
и это все минусы? а как же телефонная книга в которой сортировка по имени а не фамилии?
а видео?
а как же телефонная книга в которой сортировка по имени а не фамилии?
дурниці, можна і так і так, зате в нього пошук по любому слову, і шукається не просто в телефонній книзі, а в цілому телефоні ( в календарі, записнику, електронній пошті, СМС)
а видео?
Недавно скачав безкоштовну програму, яка відкриває відео більшості популярних форматів без конвертації, правда ще її не пробував, але в описі писало що все буде фуричити.
Зате є куча безкоштовної ліцензійної музики, відео, аудіокниг і різних програм, з дуже високим рівнем звучання.
Какой лучше всего офис на Ipad2 ? Можно платный. Вот сейчас на столе стоит - любуюсь. Жалко, что не мой !
Какой лучше всего офис на Ipad2 ? Можно платный. Вот сейчас на столе стоит - любуюсь. Жалко, что не мой !
По Ipad2 не скажу, та й офісом не користуюсь на телефоні, але стоїть Office2Plus. Відкрити його він все рівно може, а створювати свої файли ще якось не приходилось. Відкрий App Store і забий в пошуку Office, видасть кучу варіантів і кожний з них має опис, от так і можна вибрати.
У меня айфон 4 и у жены тоже. Еще дома айпад есть, пользуюсь давно, спрашивайте если что.
Відкрий App Store і забий в пошуку Office, видасть кучу варіантів і кожний з них має опис, от так і можна вибрати.
Та это я знаю. Только на поверку оказывается, что какой-то формат не поддерживается, то еще какая-то фигня.
Вот я и спрашиваю - какой офис сейчас самый крутой ?
какой у нас продвинутый форум а я вот до сих пор с Нокией 6310i хожу.
а я вот до сих пор с Нокией 6310i хожу.
В мене також така є.
ты ею пользуешься?
ты ею пользуешься?
Іноді, в мене ще є номер Life:).
моя сестра взяла себе АйПэд2, потому как на АйФоне4 устала от мелкого экрана в инете
АйПэд2
Також хочу таку штучку, але поки немаю лишніх грошенят.
у АйПада слишком большой экран для меня - теряется мобильность, в одной руке не удобно держать.
maksim75
Так це планшет, а не мобільний телефон.
а вот гэлэкси тэб - самое то - огромный смартфон, хоть и позиционируется как планшет. но в одну руку можно взять и пользоваться без проблем, а в крайнем случае можно и в качестве телефона использовать. вот тут Самсунг дала конкретно по печени Эпплу.
maksim75
Наскільки я знаю, то iPad взагалі не має GSM модуля.
http://stylus.com.ua/ru/products/descri … index.html - посмотри строку "Мобильная связь"
значить 2 має, а 1 точно не мав.
опять не правильно
http://stylus.com.ua/ru/products/descri … index.html - смотрим строку "Мобильная связь"
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Власники iPhone iPad
Згенеровано за 0.202 секунд(и), виконано 94 запитів