Re: Приборная панель
Donpedro странный вопрос.. тебе в чём?
Тобто в чому? Формат?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Приборная панель
Сторінки Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Donpedro странный вопрос.. тебе в чём?
Тобто в чому? Формат?
да. у меня в кореле.
да. у меня в кореле.
Давай
Можна на пошту в профілі.
здесь была ваша реклама Оставп ,не боись, денег не надо а ссылки вроде были в этой ветке.
Остап, давай уже отвечай мне на мыло, а то спать пойду - до утра буш мучаться
Написав на мило. Сорі але запарка на роботі була, треба було розрулити. Я чергую сьогодні по роботі
лови. и не балуйся там
_AlexSander_
Дякую. Вже завтра на роботі буду дивитись. Я й не знав що у мене прихований Email
Зробив і я собі підсвітку, поначалу боявся паять, а оказалось нічого страшного нема.
фото
Вот конечный результат, ощущения как будто в другом авто класом выше, так что дерзайте там нет ничего страшного.
четвертая фотка не из той оперы(не могу удалить)
Bodek
Красиво !
Ну а це я наробив. (фото проміжного варіанту, пізніше ще підправив тон кнопок у відповідності до блоку управління вентиляцією).
Ну а це я наробив. (фото проміжного варіанту, пізніше ще підправив тон кнопок у відповідності до блоку управління вентиляцією).
Дуже гарно, а детальніше можна? Я таку саму підсвітку приборів зробив з інверсією, а тепер треба в тон зробити всі інші кнопки ат крутилки.
Sergey83
У кнопах замість лампочок білі світлодіоди. У блоці вентиляції теж світлодіод, але автомобільний.
Головне щоб якнайяскравіший та із таким конічним розсіювачем.
Для корекції яскравості свічення використав калібрувальний лист із DICOM принтера.
Ось так виглядадє вцілому. Остаточний варіант
Файно! Я собі тоже колись так зроблю. Тепер поки не ризикую, щоб апарат з гарантії не зняли.
Тепер поки не ризикую, щоб апарат з гарантії не зняли.
совковый менталитет, на котором нас и обманывают
А я не рызыкую, потому что руки не под это заточены
Тади неясно чого не світить.:dntknw:
Після тел. розмови з _AlexSander_ виявилось, що ще треба подавати сигнальну землю з напр. кінцевика на 12-у ніжку колодки.
Тобто я ще не все зробив.
Дякую! . Буду далі працювати ...
А можна попоподробней, я протянул провод с 20 контакте блока комуникации к 12 контакту серого правого разьема приборной панели впаял светодиод и впаял два резистора на 1 ком на рисунку но индикация не работает
П.С. когда был впаян только резистор 1 то после подк акумулятора и вкл зажигания то индикатор засвечивался на долю секунды после впайки резистора №2 вообще не горит и не питается.
Фото на моей плате.
faust 1 - скорее всего неправильная полярность светодиода. на вашей плате его нет, поэтому предполагаю. резистор 1кОм - в положение 1.
на кладовской фоте - светодиод смд 3528 красного цвета. у него обычно полярность обратная. т.е. скос там, где "+", а не "-", как обычно.
Сторінки Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → Приборная панель
Згенеровано за 0.166 секунд(и), виконано 91 запитів