Re: Новий Logan MCV чи б/у Caddy?
sdh_user
не уточнял по сумме а просто говорил что двадцатку давать за него много...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Новий Logan MCV чи б/у Caddy?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
sdh_user
не уточнял по сумме а просто говорил что двадцатку давать за него много...
кроме таких двигателей как <..> ..... целых 1.2 литра...
и мне он не очень
Если есть 20-ка, почему не рассмотреть Kangoo?
Если есть 20-ка, почему не рассмотреть Kangoo?
В тому то і справа, що 20-ки нема. Я просто про те, що за базову версію ще можна віддати 112000грн, але шкода, що тут нема банальної подушки безпеки переднього пасажира і абс.
Можу запропонувати 7місний лауреат випуск 27.10.2008р. експлуатація 2009р. пробіг 28100км. супер ідеальний стан,жодної вмятини без царапін.Чернівецка регістрація.Е сервісна книжка:tbsenile:
Можу запропонувати 7місний лауреат випуск 27.10.2008р. експлуатація 2009р. пробіг 28100км. супер ідеальний стан,жодної вмятини без царапін.Чернівецка регістрація.Е сервісна книжка:tbsenile:
Дякую за пропозицію, але покищо не треба.
Можу запропонувати 7місний лауреат випуск 27.10.2008р. експлуатація 2009р. пробіг 28100км. супер ідеальний стан,жодної вмятини без царапін.Чернівецка регістрація.Е сервісна книжка
Давай детальнішше.....
Можна в приват.
KABAN написав:Можу запропонувати 7місний лауреат випуск 27.10.2008р. експлуатація 2009р. пробіг 28100км. супер ідеальний стан,жодної вмятини без царапін.Чернівецка регістрація.Е сервісна книжка
Давай детальнішше.....
Можна в приват.
Що саме цікавить?
Що саме цікавить?
Пробіг, ціна, в якому стані, що робилось, що мінялось.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Новий Logan MCV чи б/у Caddy?
Згенеровано за 0.148 секунд(и), виконано 92 запитів