Serega® написав:ниразу пока за пол года но лучше я куплю новый литой если что, чем буду ровнять стальной..
Може не зовсім в тему, але мушу сказати, що з причини певної необережності минулої зими мене понесло (львів'яни знають місце виїзду на вул.Зелену напроти Зірки на серпантині) і боковиною просто в бордюр (праве переднє колесо). Диски KFZ 7965. Результат зім'ята кромка десь на 1/4 по окружності та бічна деформація десь на 3--5 мм (вісьміркою диск став, після 60 км/год. починало бити кермо).
В результаті 80 грн. рихтування диску з подальшим балансуванням, колесо на всяк випадок на зад і все гуд. Через пару міс. при контролі розвалу невеликі зміщення і все. От як би влетів на литому диску, то боюся, розвалом та 180 грн. (рхтовка 80 плюс розвал 100) діло би не обійшлося
Висновок: на зиму точно би не брав лиття, от на літо - все залежить як оборежно їздити по наших, на жаль "супер" дорогах (підступні ями, недозакриті люки, випадково загублені цеглини і т.п.). Жорсткість лиття є вища, звідси удари більше передаються на підвіску.
З іншого боку отримуєш вигляд який хочеш та інші перераховні плюси. А чого тільки не віддаш за красоту?... Сам, боюся, спокушуся на таку справу.
Соррі за легкий офтоп.
Logan MCV ambiance 2008 7 місць, ГП+конд, ШІ, ЧТ, БК, ЕСП, дотяжка, підсвітка ПП
0