Ніхто не проти, якщо я свою думку вискажу? Рахую, що вона буде вагомою.
ESPACE написав:Считаете ли вы уместным , нахождение на форуме человека
который по каким то своим соображениям
находясь на форуме марок Рено/Дачия
всячески старается унизить владельцев этих марок
показать свое превосходство над ними и высказывает им свое пренебрежение ?
Ні, Макс, не рахую. Боря, звісно не володар Логана, бо не став ним з економічних причин, наскільки мені відомо, але ставити питання "только для бєлих" ми тут не будемо! На щастя в нас не КЛАД, де банять за погляди інакші ніж в Майка...
Борю Бойла банили за моєї пам"яті разів мабуть ТРИ! Один раз банив я й надовго.
Про неадекватні випадки в Боріній поведвнці відомо всім - реагуємо "по мєрє поступлєнія".
Рахую що Боря просто так звик самозатверджуватися... Ну а кому він сказав щось образливе, щоб прямо захтілось всратись від образи?! Так, казиться дітє потихому...
Хай казиться.
Скажу вам всім більше: присутність такого Борі в нас на сайті стільки років - це індикатор здорової атмосфери колективу відвідувачів ресурсу!!!!!!! Гордіться Цим!
Ну а Борю просто ще раз попросимо поставити на своє мовлення фільтр, адекватний до особливо вразливих форумчан)))
БОРЯ, домовились?))))
Moofasta написав:я не скрываю свою неприязнь к еспасу и кому-либо еще
а ми тут для цього збираємось? Давайте не переходити на особистості! І тоді буде нам щастя.
Зєвсу пропоную тих, хто переходить на особистості, на 2-3 дні в карцер
DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
0