Re: Ту-Ту у Львові
OKurylyshyn
І тобі тру-ту-ту
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 19 20 21 22 23 … 27 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ту-ту сьогодні сірому седану 40-86 в районі 14.15 на роз'їзді біля церкви Анни.
Машина повертала з Леонтовича на Городоцьку в сторону центра і нагло пропихалась між чорним Туксоном і травмваєм .
нарешті зайшов на форум і бачу шо засікли... ну я так сильно не пхався...але на тому перехресті по іншому не вийде проїхати
Якщо не помилився, то ту-ту сьогодні rk03 в 18.30 на Люблінській біля Шекспіру.
Якщо не помилився, то ту-ту сьогодні rk03 в 18.30 на Люблінській біля Шекспіру.
Тру-ту-ту . Possibly-maybe. Каюсь, місце - 100%; час - 80%, а ще якщо ліва ближнє не світила - точно я. А от ти звідкіля там? 18.05 ти ще стояв під роботою. На 5хв. заскочив на "Кінескоп", потім довго випихався на Тургенєва. А мо то вже й півсемої було? ACHTUNG: після "Хонди" і зупинки з'їзд вправо на Любінську права смуга з великою дірою. Я встиг, Megane попереду - ні, пішов збирати ковпаки. Весна прийшла, дороги попливли, сезон шиномонтажів відкрито.
Ту-ту сьогодні вечером 2 клубним машинам.
18.10 ту-ту 95-18 на Антоновича (обігнав мене і навіть не замітив)
18.15 ту-ту 13-07 на Федьковича, район площі Липневої (стояв на тротуарі)
Немного поздно пишу, 17 февраля на львовской объездной от поворота на Чоп и до поворота на Киев. Серый металлик, мсв, 2000 или 0200 с релингами на крыше. Провез по объездной быстро, приостанавливался, где стояла милиция.
Engineer, привіт сьогодні зранку близько 09-15 на Пасічній і аж до ДБК...здається не помилився, бо авто впізнав коли вже мене обігнали
samvexler, Віктор, здається ти помилився, бо в 09-15 07.03.12 я знаходився десь під Хмельницьком в поїзді Херсон-Львів
Зате сьогодні біля 17-50 на Пасічній за мною їхав червоний клубний логан, який мене обігнав, поблимав аварійкою і повернув до Автогородка
Odja, Володя, ту-ту нині на ВВ біля американського посольства в 18.00, я тобі сигналив, а ти щось не почув.
А хто мені сьогодні відмаячив на Городоцькій біля СІЗО в обід, побачив в останній момент і не впізнав хто?
А хто мені сьогодні відмаячив на Городоцькій біля СІЗО в обід, побачив в останній момент і не впізнав хто?
Я)))
Engineer
Эт я был ...
Piton
:rock::rock:
Ту-ту сегодня около 8:20 на пл. Петрушевича, возле бизнес-центра, серый Логан с клубной наклейкой (ВС 40-86 ХХ, если не ошибаюсь)
Engineer, якийсь клон їхав з клубною наклейкою значить)))))
Ту-ту клубному червоному Renault MCV сьогодні 11.00 на Хуторівці перед Стрийською. Стояв у лівім ряді,а я його правим обходив. Це хто був?
тутурутуту червоному логану 14хх сьогодні зранку на під дуба
ту-ту синьому 8769 вчора вечером на залізничній
Ту-ту
Ту-ту
))) Ту-ту!!! Дякую Олег! Класна фотка для аватарки)))))
Piton ту-ту і від мене зранку і ввечері 6 днів на тиждень. Живу поруч на Новому Львові тільки от не знав кого це ганяють з дороги на тротуар біля консуляту. Вітаю сусіда!
Piton ту-ту і від мене зранку і ввечері 6 днів на тиждень. Живу поруч на Новому Львові тільки от не знав кого це ганяють з дороги на тротуар біля консуляту. Вітаю сусіда!
Ту-ту! ))) Вітаю! Так, деколи, нажаль мушу паркуватись на тротуарі)
і тобі ту-ту
Сторінки Назад 1 … 19 20 21 22 23 … 27 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.199 секунд(и), виконано 88 запитів