Re: Сірокометний Рено Логан МСВ 1.6 Ембіанс (БЖ bravo)
Олег, це зробили прям в салоні сервісмени, під час купівлі машинки. Підкредитна, як ні як.
"Куй зелезн, пока горяць"
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Сірокометний Рено Логан МСВ 1.6 Ембіанс (БЖ bravo)
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Олег, це зробили прям в салоні сервісмени, під час купівлі машинки. Підкредитна, як ні як.
bravo
Спитай в банку чи підходить СК "Провідна".
ну за такие бабки - "ставится" новая дверь, а делается старая - так как у меня с капотом - 3000грн - на карман
Взнавав, в цій компанії тільки заміна чепез СТО. А вот Провідна рулить, в знайомого в лобовуху попав камінчик. Спецу в Провідній каже, мовляв, рахуй по повній, 10% твої, і 4 косаря йому дали, а баризі 400. Так і їєдить з тим склом. В нього Туксон.
А в мене машинка на гарантії, вот вони і страхуються.
ну за такие бабки - "ставится" новая дверь, а делается старая - так как у меня с капотом - 3000грн - на карман
Паша, діло в тому, що після ремонта, я зніму карту дверей, для віброшумки (спєцом після їхнього "ремонта) і все зразу побачу... Як що буде лажа, можна багато що доказати не в їхню сторону.
П.С. На запитання, мовляв, що ви для нас можете зробити, я відповідаю, що доброго - може і не бути, а нагадити можу ізрядно...
bravo
Тримайся. Метал рихтується, нерви не відновлюються...
OKurylyshyn не забудь, что в провилной тоже по разному сумма идет в зависимости от места ремонта (офф или не офф сто)
OKurylyshyn не забудь, что в провилной тоже по разному сумма идет в зависимости от места ремонта (офф или не офф сто)
Саш, та я не про суму виплати, а про суму самого страхування.
AXA дуже дорога.
Знову моя машинка ціла. 2 грудня страхова перечислила на СТО Рено 4950грн. 22 грудня віддав машинку на СТО, а 26 вже забрав. Двері і молдінг нові, а поріг витягували. Краску підібрали добре. Не відрізнити. В загалом, знову нова... Я задоволений. Правда франчиза потягнула 610грн.
Знову моя машинка ціла.
Вітаю!
За скільки днів АХА заплатила гроші? Вони вклалися в обіцяний термін?
bravo написав:Знову моя машинка ціла.
Вітаю!
За скільки днів АХА заплатила гроші? Вони вклалися в обіцяний термін?
22-м числом ноября оформлен страховой случай - 2 декабря выплатили деньги - итого 10 дней. шустро
Ще прикупив навігатор: 6 дюймів, фм-передавач, блутуз, і куча всього... Фірма Pionneer, але в документах в пряму пишуть, що виробник GPS-навігатора LEXAND. А мені аби працював.
Шоб батько знав, куда вулики ставыть?и не заблудився.
Давненько не заглядав у свій бортовик... Значить продовжую...
На Новий Рік придбав відеорегістратор F 900 LHD OEM за 1060грн. Задоволений ним досих пір.
В кінці лютого з інтервалом в тиждень перегоріли обидві лампи, ближнє світло, відпрацювали 11 місяців. Були поміняні на такі самі Найт Бракери Плюс по 85 грн. за одну.
Далі...
12 березня моїй машинці було Д.Н. - перший рік в моїх руках. Ї 27 тис. км. пробіга. Прийшлося ще на один рік брати КАСКО, благо дешевше порівняно з першим роком - 4700грн.
Ну і на річницю, придбав свому МСВішику легкосплавні диски. Машинці на них стало якось легше їхати. За комплект разом з сосками, з болтами і ступечними кільцями заплатив 2400грн. І за емблеми Рено на ступечні кришечки 25грн.
Продовжую...
Під диски рішив покрасити тормозні барабани та супорта. Був вибраний колір "Чумацький шлях" 606 номер - темносірий металік. Вийшло гарно, як на мене. Коли знімав барабани (мусив придбати головку на 36), були перемазані механізми задньої гальмівної системи.
Далі...
Також був придбаний і успішно встановлений парковочний радар.
Виглядає машинка з середини цікаво. Хоча мені нічого не заважає.
Красота !!!
В загалом всім в моєму МСВішику, я довольний. Все робить,крутиця і фунциклює. Забув вказати, за парктронік 350грн. дав.
На даний момент пробіг рівно 30тис. , після вихідних їду на ТО-2.
Далі буде...
Ну і останні фотки на сьогодня...
Виглядає машинка з середини цікаво.
Так, оптический прицел с лазерным наведением вижу. А где спрятал крупнокалиберный пулемет?
bravo Машинка
А фонарики вдоль газона по всему Луцку стоят? Или это у Вас дома?
Так, оптический прицел с лазерным наведением вижу. А где спрятал крупнокалиберный пулемет?
Констянтин, да Ви пріколіст... Самі Логана продали (з чим Вас і вітаю), а самі чекаєте нову машину-пушку.
фонарики вдоль газона по всему Луцку стоят?
Генадій, то тільки в мене в дома. А так, як територія велика, то для кпокращення вечірнього інтер`єру і кращого бачіння "куда виїзжати з двору заднім ходом в темний час доби", по всій території стоїть десь 35 ламп на сонячних батареях.
Доброго здоров`я Всім.
Вчора побував на сервісі - пройшла машинка СТО2.
Поміняли масло, замінили масляний і повітряний фільтри, і долили антифріз (концентрат) - 603.40 грн.
А також по гарантії поміняли (я попросив звернути увагу) направляючі супортів. В тричі стало краще, але повністю не уйшло. На дуже поганій дорозі, на поворотах появляється якесь бубочання, звуки, легка вібрація по керму. Вот і маю бажання поїхати до не залежного майстра по підвісках.
Далі буде. Бувайте.
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Сірокометний Рено Логан МСВ 1.6 Ембіанс (БЖ bravo)
Згенеровано за 0.284 секунд(и), виконано 94 запитів