1

Тема: Усилитель переднего бампера (отбойник)

Продам отбойник. Новый . Поспешил с покупкой, А оказалось - ненадо. Если кого заинтерисует- звоните. Цена вопроса 400 гр. За что взял , за то  и отдаю

0

2

Re: Усилитель переднего бампера (отбойник)

Drovorub написав:

Продам отбойник. Новый . Поспешил с покупкой, А оказалось - ненадо. Если кого заинтерисует- звоните. Цена вопроса 400 гр. За что взял , за то  и отдаю

а чому оказалось ненадо? де брав? і яка фаза?

Renault Sandero 1.4, 2010р.
  0

3 Відредаговано Drovorub (2012-05-16 23:19:05)

kycuy написав:

десь 2 роки тому "туцнув" Тойоту. не сильно. Але попав в "клики". Праву сторону рідного вигнуло на зовні. Поїхав до знайомого- вирівняли. Цьоьго року на мене виїхав маршрутчик. Я його по максимуму "натянув" включаючи і відбійник. А коли зняв бампер - подумав що рідний ще ого го:D. І вирішив не міняти smile. Але як щирий українець купив цей завчасно, поки гроші не розтринькав ))) От тепер і продаю. Не потрібен )) Фаза 1

0

4 Відредаговано kycuy (2012-05-17 09:49:57)

Drovorub написав:
kycuy написав:

десь 2 роки тому "туцнув" Тойоту. не сильно. Але попав в "клики". Праву сторону рідного вигнуло на зовні. Поїхав до знайомого- вирівняли. Цьоьго року на мене виїхав маршрутчик. Я його по максимуму "натянув" включаючи і відбійник. А коли зняв бампер - подумав що рідний ще ого го:D. І вирішив не міняти smile. Але як щирий українець купив цей завчасно, поки гроші не розтринькав ))) От тепер і продаю. Не потрібен )) Фаза 1

в мене так загнутий, що пробив радіатор, не знаю чи то вдастся вирівняти, глянь на фотку. і тим більше мені майстер його висверлив, тому шукаю новий, але вроді від логана мені на сандеро не підійде.
п.с. скільки вирівнювання обійшлось.

Renault Sandero 1.4, 2010р.
  0

5

kycuy
так кинь свій в багажник, заїдь на Кульпарківську до Drovorub і приміряй свій до його.
в одному ж місті живете.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0