Тема: Усилитель переднего бампера (отбойник)
Продам отбойник. Новый . Поспешил с покупкой, А оказалось - ненадо. Если кого заинтерисует- звоните. Цена вопроса 400 гр. За что взял , за то и отдаю
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Усилитель переднего бампера (отбойник)
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Продам отбойник. Новый . Поспешил с покупкой, А оказалось - ненадо. Если кого заинтерисует- звоните. Цена вопроса 400 гр. За что взял , за то и отдаю
а чому оказалось ненадо? де брав? і яка фаза?
а чому оказалось ненадо? де брав? і яка фаза?
десь 2 роки тому "туцнув" Тойоту. не сильно. Але попав в "клики". Праву сторону рідного вигнуло на зовні. Поїхав до знайомого- вирівняли. Цьоьго року на мене виїхав маршрутчик. Я його по максимуму "натянув" включаючи і відбійник. А коли зняв бампер - подумав що рідний ще ого го:D. І вирішив не міняти . Але як щирий українець купив цей завчасно, поки гроші не розтринькав ))) От тепер і продаю. Не потрібен )) Фаза 1
kycuy написав:а чому оказалось ненадо? де брав? і яка фаза?
десь 2 роки тому "туцнув" Тойоту. не сильно. Але попав в "клики". Праву сторону рідного вигнуло на зовні. Поїхав до знайомого- вирівняли. Цьоьго року на мене виїхав маршрутчик. Я його по максимуму "натянув" включаючи і відбійник. А коли зняв бампер - подумав що рідний ще ого го:D. І вирішив не міняти
. Але як щирий українець купив цей завчасно, поки гроші не розтринькав ))) От тепер і продаю. Не потрібен )) Фаза 1
в мене так загнутий, що пробив радіатор, не знаю чи то вдастся вирівняти, глянь на фотку. і тим більше мені майстер його висверлив, тому шукаю новий, але вроді від логана мені на сандеро не підійде.
п.с. скільки вирівнювання обійшлось.
kycuy
так кинь свій в багажник, заїдь на Кульпарківську до Drovorub і приміряй свій до його.
в одному ж місті живете.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Усилитель переднего бампера (отбойник)
Згенеровано за 0.094 секунд(и), виконано 93 запитів