Re: Ту-Ту у Львові
Дарова! Соседей не признаёшь!!!))) Ту-ту!
Ту-ту сёдня и Олегу)))
І тобі ту-ту.
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 22 23 24 25 26 27 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Дарова! Соседей не признаёшь!!!))) Ту-ту!
Ту-ту сёдня и Олегу)))
І тобі ту-ту.
Добрий день одноклубники, не знайшов необхідної теми, тому спробую спитати тут, а саме чи не збирається хтось з Львів"ян в напрямку Черкащини, через Черкаси та близ лежачі райони. Збираюсь замовити акуммулятор.
Alex_ck
В 20 числах серпня в мене будуть родичі з Умані. До Умані можуть забрати, якщо маєш хто б тобі звідти забрав, то без проблем.
Alex_ck
В 20 числах серпня в мене будуть родичі з Умані. До Умані можуть забрати, якщо маєш хто б тобі звідти забрав, то без проблем.
Дякую, буду мати на увазі, а взагалі відправка до нас від вас дорого буде коштувати?
Pashko, жим-жим сьогодні в мене в офісі
samvexler
Да было дело - познакомились лично! от меня в "репу" за новую "КАСКу" для Логана.
Ту-ту сегодня серому логану 40-86 на Ференца Листа в 12:40. Я пешком шел, мой, такого же цвета, припаркован был за углом, напротив поворота на Банковскую.
Ту-ту сегодня серому логану 40-86 на Ференца Листа в 12:40. Я пешком шел, мой, такого же цвета, припаркован был за углом, напротив поворота на Банковскую.
І тобі ту-ту. бачу- машинка як в мене...заглянув в салоні пусто
Ту-ту сегодня вечером около 18:30-19:00 клубному логану Н\З 13-10 (если не ошибаюсь) в конце Научной.
Ту-ту клубному MCV з номерами ВС5667ВК.
Ту-ту вчера вечером на Ж\Д вокзале "сине-минеральному" МСВ. Насколько я рассмотрел еще и КЛАДовская наклейка была, а вот номера завтыкал....
Ту-ту вчера вечером на Ж\Д вокзале "сине-минеральному" МСВ. Насколько я рассмотрел еще и КЛАДовская наклейка была, а вот номера завтыкал....
И тебе ту-ту. Я тоже увидел Логан-такси,но погудеть не успел:alc:
Uploaded with ImageShack.us
samvexler
І тобі ту-ту. Ти колись тормозни біля мене, хоч познайомимось.
І тобі ту-ту.
Олег, я тебе сьогодні не видів, але знаю ,що ти був у Малих Лісках. за те що відгукнувся. Дружині велике за штурманство у пошуковій операції. з мене
Ptah
Ту-ту з Малих Лісок:alc:
Ту-ту сьогодні клубному седану з номерами ВС9683ВК в районі Львівської політехніки о 12:00.
Ту-ту вчера около 19.00 серому седану (52-69) на пл. Петрушевича.
ту-ту вчора чорному седану 2735 на Зеленій біля Дністерської
ту ту знов 2735 тіки шо біля Арсену на Зеленій.
Ту-ту Maxim в обід на Вороного біля кафе Хочу.
Dr.Mike ту-ту тобі сьогодні в дворику залізничного коледжу. Вчитись надумав?
Хто знає, чия ракета?
Ту-ту вчора клубному седану в дворі залізничного технікуму(тепер вже коледжу) десь в районі 12:00, хто це був?
Сторінки Назад 1 … 22 23 24 25 26 27 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.148 секунд(и), виконано 91 запитів