Re: Почём пропан в областях?
Винницкая обл. - WOG - 5,60, Тернополь - 6,10
Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Почём пропан в областях?
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 206 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Винницкая обл. - WOG - 5,60, Тернополь - 6,10
В Ужгороде на Укрнафте - 5,80 грн, Мукачево на Шелле - 5,99 грн
Пересек почти всю Украину (вдоль). Самый дорогой газ во Львовской и Донецкой областях. Доходит до 6,67 (во Львове) и до 6,50 в Донецкой обл. Самый дешевый - в Винницкой области - видел по 5,35.
Вчера заправился на ВОГ-е под Обуховом 5,75грн.
Но заправили вроде честно - в 50л баллон, задули 45л газа.
Самый дешевый - в Винницкой области - видел по 5,35.
Гарна ціна. Але є і дешевший газ. Після Броварів, як повертати на Прилуки, перед Красилівкою Avantage-7 продає газ по 5,28. Із дисконтною карткою заправився по 5,19
перед Красилівкою Avantage-7 продає газ по 5,28. Із дисконтною карткою заправився по 5,19
Когда это было?
в Винницкой области - видел по 5,35.
Мінімум троє постачальників продають по 5,30 В них і заправляюсь.
А був час, коли у нас пропан був один з самих дорогих.
А був час, коли у нас пропан був один з самих дорогих.
да, в позапрошлом году Винница удивила самым дорогим пропаном...
Вчера в Ужгороде на Укрнафте заправил по 5,55
LawGun написав:перед Красилівкою Avantage-7 продає газ по 5,28. Із дисконтною карткою заправився по 5,19
Когда это было?
Це було в вівторок 28 серпня 2012 року ввечері, коли смеркло. Я повертався із Сум і заправився. Тобто, менш ніж за добу до написання мною цитованого Вами поста.
Сегодня нахожусь в Гадяче, пропан 6 грн ровно.
сегодня - харьков р-н аэропорта 6.05 змиев 5.90 егоровка 5.85 между заправками около 30 км.
Сам живу в Виннице практически по всех заправках газ 5.44. На некоторых есть5.25 но газ г@вно. Я заправляюсь по 5.80 но газ такой что просто невижу отличия между газом и бензой.
Піднялися ціни на пропан в Києві. Мої улублені Белойл та Авантаж підняли до 5,80 (десь так). (А було 5,38)
Я взяв, їм назло, і заправився сьогодні в Газовику. По 5,57
Ровно
ANP 5.50
ОККО 6.35
Очевидно виноваты папиредники
ANP 5.50
ОККО 6.35
В декабре 2009 года сеть ANP, принадлежавшая ранее НК "Альфа-нафта" (498 АЗС, 66 нефтебаз, а также 27 центров продаж) была приобретена группой "Приват". В данный момент АЗС, работающие под брендом ANP, находятся в управлении ООО ПТФ "Авиас".
Собственником сети автозаправочных комплексов «ОККО» является «Концерн Галнафтогаз». Главный офис компании находится во Львове.
Ровно
ANP 5.50
ОККО 6.35
Очевидно виноваты папиредники
блін, ще ж здається тільки вчора по 6.10 на окко заправлявся...
все так, але на повному балоні окковського газу я проїзжаю 500 км, а на повному балоні АНП-шного 390-410. Перевірено вже не один раз :-(
все так, але на повному балоні окковського газу я проїзжаю 500 км, а на повному балоні АНП-шного 390-410.
С бензином ОККО все зрозуміло, Білоруський, якісний.... А от с пропаном - не розумію.... Наскільки знаю, в нас лише нашого виробництва... Хоча АНП ніколи не відризнялися якісним бензином.
Не знаю, мне на ОККО не нравится как ведется себя авто. А расход на ANPшном в норме (в пределах 8.8)
А у нас в Луганске уже сегодня на Экспогазе цена 6.90 , а на остальных 6,79-6,80 . Уже подумываю в Россию ездить заправляться.Там цена 13-15руб (около 3,50-3,90гр)
Писец и у нас поднялась, уже 6,95....:fool:
Запорожье 7,00 это начало п....а?:shok:
Сторінки Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 206 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Почём пропан в областях?
Згенеровано за 0.202 секунд(и), виконано 58 запитів