Re: Для тех, кто заправляется на ОККО
Ажиотаж!!!
Такий ажиотаж кожну пятницю та неділю на ВОГ перед житомиром.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Для тех, кто заправляется на ОККО
Сторінки Назад 1 … 18 19 20 21 22 … 67 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ажиотаж!!!
Такий ажиотаж кожну пятницю та неділю на ВОГ перед житомиром.
Можливо, але в себе я такого ще не бачив.
Не покупайте хотдоги на ОККО. 12.08.2012 вечером купили три хотдога на заправке ОККО в Киеве на Днепровской набережной. Два с майонезом и один без (ребенку). Траванулись с женой. Температура под 39 была. Два дня шатало.
А бензинчик дорожает. А-95 уже 11,10
А бензинчик дорожает. А-95 уже 11,10
Так бакс подорожал - всё будет дорожать. Выборы скоро.
Не покупайте хотдоги на ОККО.
Принимая во внимание менталитет нашей нации, я никогда и нигде не покупаю хот-доги вообще и всем советую поступать также.
Пробовал я эти хот-доги на ОККО - дорого, но съедобно вполне. Возможно зависит от региона и персонала качество этих самых хот-догов.
Ночью бывает желудок к спине прилип, вот тогда и выручают.
Возможно зависит от региона и персонала качество этих самых хот-догов.
Це 100%, а ще це від руху на АЗС, якщо там півтора чоловіка за день, той кобаска лежить і скучає, а потім уууу і понеслось , ну в смислі пронеслось....
мне тож понравились. ел под Белой Церковью и под Днепропетровском.
А я бы наверно пожаловался на не стабильный сервис (правда не знаю кому, и стоит ли) суть вопроса, было как то нное количесто раз в Киеве не работают платежные терминалы,правда сейчас в послднее время все рабротает. А несколько недель назад был в славном городе Одесса и та же проблема "Нам позвонили, терминал не работает" блин ну просто слов нету и причем подряд на 2х АЗС ОККО, благо по трассе у конкурентов все всегда работает.:tbsenile:
В сентябре м-це,в сети заправок ОККО, есть возможность производить оплату карточками Райффайзен Банк Аваль...
Участь у програмі беруть усі картки Райффайзен Банку Аваль для фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців (крім карток МТС - Райффайзен Банк Аваль). Оформити банківську платіжну картку можна у будь-якому відділенні Райффайзен Банку Аваль.....
а картками інших банків вже не можна буде розраховуватися?:shok:
В сентябре м-це,в сети заправок ОККО, есть возможность производить оплату карточками Райффайзен Банк Аваль...
Оплата картками існувала і раніше, просто тепер при розрахунку вищезгаданими картками буде нараховуватись додаткова к-сть балів на "фішку".
Читайте уважно рякляму, яка приходить до вас від окко.
Честно говоря, эти окковские баллы мягко говоря бесполезные...
Чтобы взять что-то полезное, нужно потратить кучу денег перед этим. А инфляция цен их подарков такова, что просто не успеваешь ни на что насобирать.
Давали бы бензин уже на баллы что ли.
Или кто-то придумал как ими нормально пользоваться?
Вот у меня сейчас 15000 баллов, а взять на них просто нечего
Честно говоря, эти окковские баллы мягко говоря бесполезные...
Чтобы взять что-то полезное, нужно потратить кучу денег перед этим
РАДУЙТЕСЬ!!!
Значит с расходом у Вас все в порядке. Вот когда я на Ланосе ездил - так за подарками как в супермаркет за покупками ездил... а сейчаас только хватает на кофеек раз в месяц
Інколи розраховуюсь за їжу в їхньому ресторані, або цигарок куплю, чи серветок вологих.
Правда я рідко там заправляюсь, тому і балів не сильно багато.
Особливо не морочив голову, кава, вода, на літо взяв пару тримачів для окулярів. На чось таке ух даже і не думав
Оплата картками існувала і раніше...
То, что Приватовские идут, знаю наверняка... Сам пользуюсь...
Меня купило... Оформити банківську платіжну картку можна у будь-якому відділенні Райффайзен Банку Аваль.....:imho:
Постійно заправляюсь на ОККО почергово 95-й і 95пульс і за останній рік неодноразово спостерігаю на свічках жовто-зелений наліт біля центрального електроду. В неті не знайшов від чого таке буває. Мож хто підкаже. І ще. Проскочила інфа від працівниці ОККО про погану якість 95-го, ніби він на рівні 92-го. Мож Олег щось скаже на цей рахунок?
Фото з мобілки так що не дуже якісно
Donpedro
Остап, я тобы показував свої свічки після 92-ї на Укрнафті. От скажи тепер чи варто платити більше?
Вот у меня сейчас 15000 баллов, а взять на них просто нечего
пару дворников брал у них. Вроде ничего.
Donpedro
Остап, я тобы показував свої свічки після 92-ї на Укрнафті. От скажи тепер чи варто платити більше?
Мене не влаштовує 92-й по тягових характеристиках. От взяв тепер карточку WOG, подивлюсь що там буде. Хоча у них 95-й білоруський, а не польський як хвалився ОККО.
Проскочила інфа від працівниці ОККО про погану якість 95-го, ніби він на рівні 92-го.
А це часом не працівник АЗС?
OKurylyshyn
Наскільки зрозумів - ні. Родичка знайомого. І він власне перейшов після цього на ВОГ заправлятись.
Проскочила інфа від працівниці ОККО про погану якість 95-го, ніби він на рівні 92-го
Я это тоже заметил - после последних двух обычных заправок по показаниям БК вырос расход.
Попробую временно поменять оператора - и по итогам буду делать выводы...
Сторінки Назад 1 … 18 19 20 21 22 … 67 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Для тех, кто заправляется на ОККО
Згенеровано за 0.232 секунд(и), виконано 82 запитів