Re: Для тех, кто заправляется на ОККО
Ажиотаж!!!
Такий ажиотаж кожну пятницю та неділю на ВОГ перед житомиром.
Синій мінерал. (Продано)
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал (Продано)
Renault Fluence 2.0 MT Dynamique (Катаю)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
|
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Для тех, кто заправляется на ОККО
Сторінки Назад 1 … 18 19 20 21 22 … 67 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ажиотаж!!!
Такий ажиотаж кожну пятницю та неділю на ВОГ перед житомиром.
Можливо, але в себе я такого ще не бачив.
Не покупайте хотдоги на ОККО. 12.08.2012 вечером купили три хотдога на заправке ОККО в Киеве на Днепровской набережной. Два с майонезом и один без (ребенку). Траванулись с женой. Температура под 39 была. Два дня шатало.
А бензинчик дорожает. А-95 уже 11,10
А бензинчик дорожает. А-95 уже 11,10
Так бакс подорожал - всё будет дорожать. Выборы скоро. 
Не покупайте хотдоги на ОККО.
Принимая во внимание менталитет нашей нации, я никогда и нигде не покупаю хот-доги вообще и всем советую поступать также.
Пробовал я эти хот-доги на ОККО - дорого, но съедобно вполне. Возможно зависит от региона и персонала качество этих самых хот-догов. 
Ночью бывает желудок к спине прилип, вот тогда и выручают. 
Возможно зависит от региона и персонала качество этих самых хот-догов.
Це 100%, а ще це від руху на АЗС, якщо там півтора чоловіка за день, той кобаска лежить і скучає, а потім уууу і понеслось , ну в смислі пронеслось.... 
мне тож понравились. ел под Белой Церковью и под Днепропетровском.
А я бы наверно пожаловался на не стабильный сервис (правда не знаю кому, и стоит ли) суть вопроса, было как то нное количесто раз в Киеве не работают платежные терминалы,правда сейчас в послднее время все рабротает. А несколько недель назад был в славном городе Одесса и та же проблема "Нам позвонили, терминал не работает" блин ну просто слов нету и причем подряд на 2х АЗС ОККО, благо по трассе у конкурентов все всегда работает.:tbsenile:
В сентябре м-це,в сети заправок ОККО, есть возможность производить оплату карточками Райффайзен Банк Аваль...
Участь у програмі беруть усі картки Райффайзен Банку Аваль для фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців (крім карток МТС - Райффайзен Банк Аваль). Оформити банківську платіжну картку можна у будь-якому відділенні Райффайзен Банку Аваль.....
а картками інших банків вже не можна буде розраховуватися?:shok:
В сентябре м-це,в сети заправок ОККО, есть возможность производить оплату карточками Райффайзен Банк Аваль...
Оплата картками існувала і раніше, просто тепер при розрахунку вищезгаданими картками буде нараховуватись додаткова к-сть балів на "фішку".
Читайте уважно рякляму, яка приходить до вас від окко.
Честно говоря, эти окковские баллы мягко говоря бесполезные...
Чтобы взять что-то полезное, нужно потратить кучу денег перед этим. А инфляция цен их подарков такова, что просто не успеваешь ни на что насобирать.
Давали бы бензин уже на баллы что ли.
Или кто-то придумал как ими нормально пользоваться?
Вот у меня сейчас 15000 баллов, а взять на них просто нечего 
Честно говоря, эти окковские баллы мягко говоря бесполезные...
Чтобы взять что-то полезное, нужно потратить кучу денег перед этим
РАДУЙТЕСЬ!!!
Значит с расходом у Вас все в порядке. Вот когда я на Ланосе ездил - так за подарками как в супермаркет за покупками ездил... а сейчаас только хватает на кофеек раз в месяц 
Інколи розраховуюсь за їжу в їхньому ресторані, або цигарок куплю, чи серветок вологих.
Правда я рідко там заправляюсь, тому і балів не сильно багато.
Особливо не морочив голову, кава, вода, на літо взяв пару тримачів для окулярів. На чось таке ух даже і не думав
Оплата картками існувала і раніше...
То, что Приватовские идут, знаю наверняка... Сам пользуюсь...
Меня купило... Оформити банківську платіжну картку можна у будь-якому відділенні Райффайзен Банку Аваль.....:imho:
Постійно заправляюсь на ОККО почергово 95-й і 95пульс і за останній рік неодноразово спостерігаю на свічках жовто-зелений наліт біля центрального електроду. В неті не знайшов від чого таке буває. Мож хто підкаже. І ще. Проскочила інфа від працівниці ОККО про погану якість 95-го, ніби він на рівні 92-го. Мож Олег щось скаже на цей рахунок?
Фото з мобілки так що не дуже якісно 
Donpedro
Остап, я тобы показував свої свічки після 92-ї на Укрнафті. От скажи тепер чи варто платити більше?
Вот у меня сейчас 15000 баллов, а взять на них просто нечего
пару дворников брал у них. Вроде ничего.
Donpedro
Остап, я тобы показував свої свічки після 92-ї на Укрнафті. От скажи тепер чи варто платити більше?
Мене не влаштовує 92-й по тягових характеристиках. От взяв тепер карточку WOG, подивлюсь що там буде. Хоча у них 95-й білоруський, а не польський як хвалився ОККО.
Проскочила інфа від працівниці ОККО про погану якість 95-го, ніби він на рівні 92-го.
А це часом не працівник АЗС?
OKurylyshyn
Наскільки зрозумів - ні. Родичка знайомого. І він власне перейшов після цього на ВОГ заправлятись.
Проскочила інфа від працівниці ОККО про погану якість 95-го, ніби він на рівні 92-го
Я это тоже заметил - после последних двух обычных заправок по показаниям БК вырос расход.
Попробую временно поменять оператора - и по итогам буду делать выводы...
Сторінки Назад 1 … 18 19 20 21 22 … 67 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Для тех, кто заправляется на ОККО
Згенеровано за 3.340 секунд(и), виконано 99 запитів