Re: (Волинь) Луцьк відгукніться?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → (Волинь) Луцьк відгукніться?
Сашкові Браво за гостинність та фотозвіт
Сашкові Александр за гарну роботу, ну і просто так, що завітав
ну і кумові Птаху що усе це замутив
Ітак. Сьогодні активістами осередку Логан-клубу в м.Луцьк (Браво, Граб та Птах) було вирішено провести 15.09 відкриту зустріч Логановодів міста Луцька та Волинської обл. , так як зустріч відкрита ,то на неї запрошуються побратими з сусідніх областей та всієї України. В програмі зустічі передбачається приємне і не вимушене спілкування, можливо деякий обгрейд автомобілів, ну і звісно шашлик.
Так , що ласкаво просимо!!!!!
:coffee::coffee::like:
ще раз пропоную - давайте якось зробим міжобласну зустріч,
Ну так давай!!!!!
Підготовка починається... Да народ нагадайте, хто пам`ятає, коли день народження Логан-Клубу? Як не як, а 6 років має бути... Чи не 24 вересня?
Чи не 24 вересня?
Ні, 15 вересня
Ітак. Сьогодні активістами осередку Логан-клубу в м.Луцьк (Браво, Граб та Птах) було вирішено провести 15.09 відкриту зустріч Логановодів міста Луцька та Волинської обл. , так як зустріч відкрита ,то на неї запрошуються побратими з сусідніх областей та всієї України. В програмі зустічі передбачається приємне і не вимушене спілкування, можливо деякий обгрейд автомобілів, ну і звісно шашлик.
Так , що ласкаво просимо!!!!!
Я так розумію, що нас на сьогодні все так само троє?
Ні, 15 вересня
Юра дякую.
було вирішено провести 15.09 відкриту зустріч Логановодів міста Луцька та Волинської обл. , так як зустріч відкрита ,то на неї запрошуються побратими з сусідніх областей
Щось якось тихо... Ніхто ні гу-гу... Львівяни собі вже придумали праздник... Рівенчани читають пости і не відписуються... Волиняни взагалі на контакт не виходять... Ніхто не хоче жареного на багатті м`ясця.
Сергій, завтра зранку візьму м`яса. Ігор, сітку будеш брати - бери дві і чим дрібнішу (і пакетик чорних, маленьких хомутіків).
(і пакетик чорних, маленьких хомутіків)
Відкрий секркт, а для чого хомутики?
bravo написав:(і пакетик чорних, маленьких хомутіків)
Відкрий секркт, а для чого хомутики?
кріпити сітку на фейс машинки
Сергій, завтра зранку візьму м`яса. Ігор, сітку будеш брати - бери дві і чим дрібнішу (і пакетик чорних, маленьких хомутіків)
кріпити сітку на фейс машинки
Блін, а я подумав що йдеться про сітку для м'яса :lol::lol:
Сергій, завтра зранку візьму м`яса.
:app::app: тоді риба за мною.
bravo написав:Сергій, завтра зранку візьму м`яса.
:app::app: тоді риба за мною.
Стоп, стоп, стоп
Кум, яка риба. на юшку?
Блін, а я подумав що йдеться про сітку для м'яса
Хто про шо, а голодний про м"ясо. :lol:
bravo написав:Сергій, завтра зранку візьму м`яса. Ігор, сітку будеш брати - бери дві і чим дрібнішу (і пакетик чорних, маленьких хомутіків)
Grabb написав:кріпити сітку на фейс машинки
Блін, а я подумав що йдеться про сітку для м'яса :lol::lol:
Нє, ну чого. чисто молдаванський прикол: хомутиками кріпимо мясо до решітки, а потім перевертаємо цілу решітку, а не кожен шматок мяса окремо
Ptah
Grabb
Гади, не знущайтесь
Ptah
Grabb
Гади, не знущайтесь
Олег, ми ж того не зі злості
З задоволенням приєднаюсь до вас, якщо зможу вирватись з роботи ( в нас тут заготовка повним ходом, вже кукурузу почали возить)
Напишіть пліз на який час орієнтовно будете збиратись і дайте телефони свої.
Напишіть пліз на який час орієнтовно будете збиратись і дайте телефони свої.
Орієнтовно р-н 13-14 год. тел в профілях. Ну і велкам.
ПиСи. Плануєш сам, чи з сімьйом???
М`ясо взяв, вже мариную. Плотву на юшку розморожую (тесть на Стоході ловив) Свіженький фірміний (свій-домашній) квас роблю. Залишеться гараж прибрати і сухих дров припасти...
жена почитала, опять к вам хочет
Плотву на юшку розморожую (тесть на Стоході ловив)
Саша, у мене є заморожені окунці з ершами, щука та пару карпячих голів, я візьму їх до твоєї плотвички, юшка буде супергуд (ще б одного двох линків... ням-ням)
Ну і велкам, будете мандрувати в наших краях, заїзджайте, привід для здибанки шукати не обовязково
Grabb то уже наверное в следующем году. если получится.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → (Волинь) Луцьк відгукніться?
Згенеровано за 5.887 секунд(и), виконано 87 запитів