Re: Рейтинг АЗС (Львів)
Piton написав:на анп помоему столькоже
на 5 коп дороже
)))
я последнее время на лукойле запраляюсь(тот который возле примиського) 92й - 10грн/л. нареканий покачто нет
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Рейтинг АЗС (Львів)
Piton написав:на анп помоему столькоже
на 5 коп дороже
)))
я последнее время на лукойле запраляюсь(тот который возле примиського) 92й - 10грн/л. нареканий покачто нет
Заправлявся вперше на новій (колишній ГНК) заправці Шел звичайним 95-м. Звернув увагу на роздруківочку на касі по стандартах палива. Виявляється Шел продає звичайний 95-й стандарту ДСТУ 4063 -2001 як іу 92-го, а на ОККО звичайний 95-й йде стандарту ДСТУ 4839 -2007 (Євро-4). При чому на ОККО ціна на 10 коп. нижча Прохання до OKurylyshynа при можливості підтвердити інфу по ОККО. По покращених 95-х стандарти ніби однакові (ДСТУ 4839 -2007 (Євро-4)) хоча ціна на Шелі вища.
а на ОККО звичайний 95-й йде стандарту ДСТУ 4839 -2007 (Євро-4). При чому на ОККО ціна на 10 коп. нижча dntknw Прохання до OKurylyshynа при можливості підтвердити інфу по ОККО. По покращених 95-х стандарти ніби однакові (ДСТУ 4839 -2007 (Євро-4)) хоча ціна на Шелі вища.
Підтверджую. На ОККО все, без виключення, пальне йде іноземного виробництва, воно взагалі рахується стандарту Євро 5, просто стандарт Євро 5 в Україні ще не сертефікований, тому по документах вказується що це Євро 4. НА Шелі є різне пальне, як закордонного так і українськго виробництва (по слухам).
А це мої відгуки як водія, а не як працівника ОККО.
Особисто я заправляюсь на GFC на Залізничній в Львові, але тільки через те що це заправка практично в мене під будинком, але до її відкриття я 2,5 роки заправлявся виключно на ОККО, причому на різних АЗС, жодного разу проблем з машиною не було.
Львів'яни, а куштував хто, крім мене, пропан на кільцевій Shell - Галіція? Щойно влив по 6,60. Більше 3-ох років лию там. Розхід - ефект не гірші ніж у інших, а ціна - мінус 15-20коп порівняно з рештою. Хоча останнім часом спостерігаю збільшення розходу пропану практично усіх заправок. І не лише львівських. Наразі місто - 9,5л/100, траса - 8л/100.
Минулого тижня залив 20л звичайного 95-го на WOG біля колишньої БОМБИ (проспект Чорновола). Спостерігаю тепер жахливу детонацію . Майте на увазі цю АЗС.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Рейтинг АЗС (Львів)
Згенеровано за 0.132 секунд(и), виконано 90 запитів