Bob3000 написав:... входил в пологий поворот на большой скорости, и корма начала обгонять паровоз, просто приотпустил газ(по привычке заднеприводной), но машина всё равно стабилизировалась.
І я примітив, що МСВ стабілізується при відпусканні газу, як задньоприводна. А на додавання реагує так, що відтоді вже не додаю - весело тікає з дороги. Тепер скидаю.
Bob3000 написав:Поменял на Kumho KH25, которая была и всесезонная, и китайская, и самая дешёвая... НО после Дебицы... это всё равно был КАЙФ: тише, мягче, цепче.
От і з машинами так, як із шинами. Їде собі МСВ, я ж не кажу, що не їде. І в сніг, і в ожеледь, і грязюкою. Позаминулого року виїжджав з поля після трьох з половиною днів дощів (хто був тоді на Трипільському Колі - той пам'ятає). Машини застрягали й їх витягали тракторами... трактори застрягали й їх витягали гусеничними тракторами... А я на МСВ - виїхав (ну, перед тим як виїжджати, пройшов, точніше проліз пішки увесь шлях, визначив кудою їхати, і тоді вже поїхав). Опісля заїхав на СТО, щоб перевірили, що там під сподом (я ж пузом чухав по багнюці). Подивилися скрізь уважно - усе в порядку. Це добре, і треба сказати це добре слово про МСВ.
А от після інших машин (Volvo 240, Renault Symbol, Opel Astra G, Opel Omega A Caravan), порівняння курсової стійкості (тема ж про це) не на користь МСВ. ПОРІВНЯНО з тими машинами, МСВ взимку - як корова на льоду.
0