mekena написав:Перестал кормить людской едой, перешел на спец. корм. Постепенно проблема ушла, а врач удивляется, что перс до сих пор жив...
без образ, ОК
мені здається, корм для котів з"явився пізніше багатьох порід котів, в.т.ч. таких декоративних, як сфінкс
і я цілком і повністю згоден із Starosta ( ) , що ці корми - гівно, оскільки вони містять таку гидоту, як глутамат натрію (і не тільки), що визиває звикання до корму і навіть пристрасть, а разом з тим - купу болячок. Як приклад, один з моїх котів взагалі відмовився від будь-якої іжї, крім корму - результат помер від раку. та сама ситуація була у мого кума Птаха. Можливо, що спецкорми і допомагають від деяких хвороб, я сам такі даю своїй, але лікувати ІМХО можна і іншим способом.
А на рахунок жовчно-кам"ної у кота - ми так само страждаємо від такої болячки (у кого не було камінців чи пісочку, а..) і причина тому неякісна вода, яку ми споживаємо, на якій готуємо.
А взагалі, абсолютно вся нинішня "людська" іжа - цілковитий набір всяких глутаматів і інших "Е"шок, що ничім не відрізняється від котячого (собачого) корму. Як резалт, онко уже не у кожного другого/третього - У КОЖНОГО !!! Отак, панове. Ще раз соррі за
П.С. моя кицька дуже любить мокрий корм. якось я подумав і приготував їй щось схоже із лівера. була дуже довольна. АЛЕ готувати його постійно - гімор, купити готове гівно набагато простіше.
П.П.С. одне з кошенят моєї кицьки (вже виросло в здоровезного кота) просто балдіє від сирих огірків. дошло до того, що є основним шкідником городу - врожай відсотків на 30% понадкушуваний котом
Dacia Logan "Сіра комета" base1.4 (Phase1.RO) 2007-2011
Renault Logan "Чорна перлина" amb1.6 (Phase2.RU) since 2011
http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 44#p348444
0