Re: Смотрим футбол
не согласен только с Днепром
Катай свій варіант.
Мудрі євреї у випадку втрати грошей, або чогось цінного говорять: "Дякую Боже, що взяв грошима"
http://www.logan.in.ua/forum/post470433.html#p470433
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Смотрим футбол
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 … 52 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
не согласен только с Днепром
Катай свій варіант.
Теперь, только клубы и смотреть.
И до футбола добралось "пакращення". Физрук Фоменко - главный тренер сборной, а Яковенка ушли из молодежки.
А понтів було ціле відро, да ми тілько загранічного, да ми мля самого ліпшого, смердить слухати. Задроти. . Волейбол (жіночій
) буду дивитися. Тим більше наша місцева команда зараз рулить
.
А за Яковенка обідно. Могли йому дати збірну,вже краще чим непонятний Фома, взагалі це хто? де він був? і як він обійшов Еріксона?????
А за Яковенка обідно.
Так реально, чем плох был? С молодежкой получалось не плохо. Да и вон, Кварц без работы и то лучше бы был.
Фома, взагалі це хто? де він був?
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% … 0%B8%D1%87
і як він обійшов Еріксона?
Та Эриксон сам понял, что тут ловить нечего. Что его просто мурыжат и все. Но ФФУ хоть могли сделать видимость демократии в голосовании, а то 15:0 в пользу Фоменка. Последнее место работы которого был ФК «Салют» — российский футбольный клуб из Белгорода.
Это просто шоке...
"Шахтер" стал обладателем Copa del Sol, обыграв в финале польский "Видзев" (2:1). Напомним, в прошлом году трофей завоевал "Спартак". Три года назад "горняки" разделили победу в турнире с ЦСКА - тогда финальный матч не состоялся из-за ливня.
Ла-Манга (Испания) Copa del Sol Финал
"Шахтер" (Донецк) - "Видзев" (Польша) - 2:1 (1:0)
Гол: Мхитарян, 18 (1:0). Эдуарду да Силва, 82 (2:0). Павловски, 90+3 (2:1).
Ну і як вам вчорашній футбол. Щось мені підказує, що ШД в ЛЧ залишилась одна гра.
Немцы хорошо ирали... Гол от Срна со штрафного - супер!
Шо, отскочила Шахта?
2:2, - ответный матч теперь в Германии...
Гол от Срна со штрафного - супер!
Мені Кости більше сподобався, починаючи з передачі Ракітского, ну і саме виконання - СУППЕР!!!!! :app::app:
Ну і кіну камінь на грядку Чигринського - мля ну дерево, дерево , високо але дерево . Перший гол він притянув
Посмотрим как сегодня Динамо сыграет с Бордо....
Шахтёр явно выигрывал в технике, но проигрывал физически. Сказывалось то, что Боруссия до этого провела 5 матчей в Бундеслиге, а Шахтёр гонял товарняки со всякими соплями, конями, бомжами и херами! А в Дортмунде как всегда побегут сломя голову отыгрываться и в итоге пропустят пару штук. Ну или в нулевую ничейку сгоняют.
Посмотрим как сегодня Динамо сыграет с Бордо...
От вони мене особисто цікавлять менше всього. Метал і Дніпро - цікавіше.
Що можна сказати. :censored: ДК - це певно, вже як діагноз - кривоногі, вічно не попадаючі по воротах, валідольно-непередбачувані інваліди. Скажімо так - не здивували абсолютно. Все стабільно.
Питання кого слідуючого дивитися, МХ чи ДД?
Ptah так шо, они уже сыграли? Я пропустил?.....
ДК - це певно, вже як діагноз - кривоногі, вічно не попадаючі по воротах, валідольно-непередбачувані інваліди. Скажімо так - не здивували абсолютно.
Безус ниочем, Кранчар выпал, Гусев... В общем пороли хорошие моменты.
А вот Аруна реально удивил. Гол+перекладина+пас на Гусева, который заработал пенальти.
Команда прошла сборы, большие нагрузки, не было офиц. игр. Что тут можно хотеть.
У Бордо был один! хороший удар, который закончился голом. В футболе так бывает.
"Москва не сразу строилась" (с)
так шо, они уже сыграли? Я пропустил?
1-1 и Гусев не реализовал пенальти (перекладина)
Безус ниочем, Кранчар выпал, Гусев... В общем пороли хорошие моменты.
Ага забув ще Ярмолу, теж парочку моментів .
І по Гусєву, ну як цим оленням пояснити, що той хто заробив пєналь, не повинен його виконувати.
ну як цим оленням пояснити, що той хто заробив пєналь, не повинен його виконувати.
Чо це?
Чо це?
Дуже часто (статистика) саме в таких випадках одинадцятиметрові і не забивають. Хтось з тренерів, та навіть не один, пояснював це з точки зору перезбубудженості після самого епізоду. Приблизно так : "в нього ще мотор калатає , він тільки встав після зіткнення, очі палають, злий, і т.д., а пеналь треба пробивати спокійно і холоднокровно" . Ну десь так.
Дуже часто (статистика)
Да нет такой статистики
Приблизно так : "в нього ще мотор калатає , він тільки встав після зіткнення, очі палають, злий, і т.д., а пеналь треба пробивати спокійно і холоднокровно"
Ну, логика в этом есть...но скажите это Месси или Рональдинье, Зидану или Роналду.
Исполнение, мастерство если есть, то оно есть.
Не знаю вообще, чего Гусеву дали бить. Никогда штатным пенальтистом не был. Кранчару бы уже дали или Велозу.
Да нет такой статистики
Є, вона правда моя , але вона є
.
Підведемо деякі підсумки:
1) Риба (лящ) закінчилась - помогли син та дружина.
2) Пиво ще є - ніхто не помагав.
3) Метал вилитів - ЗАБИВАТИ ТРЕБА!!!!
4) Дніпро - аналогічно
5)ДК поки не вилитів, але....
Не знаю як правильно прізвище воротаря Бордо - Корасьо, чи Карасьо, та стоїть він на воротах дуже "карасьо"!!!!
пішов дивитися 2 тайм і допивати
пішов дивитися 2 тайм
І як??? Сердечко не хватануло??
І як??? Сердечко не хватануло??
нє! В сусіда вуха могли зів"яти - да, телевізор витирав (трохи запльований був), а так все добре я ж з
дивився.
ВІВЦІ!!!! (далі йде гра слів місцевого діалекту)
Сьогодні доведено, що футболу в Україні остаточно прийшов повний пі...ць.
Пока-пока.
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 … 52 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Смотрим футбол
Згенеровано за 0.136 секунд(и), виконано 85 запитів