Серинький написав:і побачив ось таку картину
Сергій привіт. Картина не є страшною. Скажу маленьку правду - Ви (твоя сім`я), ігнорували звуки, які видавала машина останні 3-4 місяця. Наприклад - Ти почув, що загудів ступечний підшипник в Логані, і ... просто забив, до тіх пір, поко пітшипник не розмотоло, вклинило і вигризло саму ступецю. От тоді і проблеми.
Серинький написав:Щілина баку
Ти бачиш уявне. Це не щілина. Місце, де зходиться бак, ущільнювальна резина і її пластиковий хомут. На рахунок щілини не хвилюйся. ЇЇ немає.
Серинький написав:Варіант покупки нової пральної машини без питань, але цікавить що робити з цією.
Це те ж саме, коли Ти написав би: "Загудів правий передній ступечний в Логані. Варіант купівлі нового Логана без питань, але, що робити з цім?"
Підшипник - це така сама змінна запчастина в Твоїй пралці, як і в Логані. Розхідник.
Друге питання, як що Тобі надоїла ця пралка, і Ти хочеш іньшу. Або Ти маєш багато бабла. Або, Сергій, Ти не знаєш, як зремонтувати свою пралку і вдаєшся до крайнощів.
Серинький написав:то вони в різних площинах.
Коли машина працює, особливо на віджимі, ми бачимо ледь вібруючий кузов. А в середині бак на пружинах і амортизаторах труситься, як припадочний і з великою амплітудою... Вот ржаву воду і розкидає куда попало.
Серинький написав:фото видно згубила вода але не можу зрозуміти звідки вона була
Порвався - пустив сальник. Вот і почала вода іти через пітшипник.
Серинький написав:що робити
Як що Ти вирішив купити нову пралку - іди і купи - це Твоє рішення. Зараз в магазинах хороші машинки майже відсутні. Одноразові баки, делікутна (не винослива) електроніка, і т.д.
Але, як що Ти рішиш замінити пітшипник своєї машинки, (це буде дешево і надійно) я тоді Тобі допоможу. Опишу, як все зробити поетапно. Що не зрозуміло буде, доповню фотками.
Дай відповідь і сфоткай панель управління своєї машини. Бо, як що треба, то опис займе трохи часу.
Папанов казав: "Куй железо, пока горячё", чукчі говорять той же вислів так:
"Куй зелезн, пока горяць"
0