Re: Помогите выбрать стиральную машину
горение югославия фронтальная загрузка WA 843 )
подшипник єто точно превинтивно что посоветуеш ?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Помогите выбрать стиральную машину
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
горение югославия фронтальная загрузка WA 843 )
А я чё, я ничё, я вообще читать не умею......:dash:
Шутки-шутками, но я с интересом слежу за темой. Потому-что ничто человеческое мне не чуждо. Всегда бытовую технику дома сам ремонтирую, если вижу что по силам. Как правило получается намного дешевле и надежней чем в СЦ.
bravo
Основне питання: як буде стояти підшипник, якщо його точне місце виколупаю ножем? Він же буде гуляти в супорті.:dash: Чи там потрібно зняти тільки те червоне місце(воно там залите як обмежувач, щоб підшипник не виліз), що на малюнку, а саму посадку не чіпати?
1. Відкрутив.
2. "Виковиряв".
3. Вийняв підшипник.
4. Якщо все гуд - в магазин за сальником і підшипником, або за новим супортом...
Яка ціна підшипника і сальника? Купувати 1+2 в спец магазинах запчастин до побутової техніки чи можна десь в автомагазині?
піДшипник, піДшипник
Коли прибїхав на обід, і треба написати людині відповідь, а тут на ходу телефонні звінки від клієнтів - відволікають від сформулювання правильної думки ( я ці речі уявляю і бачу з середини, а треба написати так, що б і інші зрозуміли)-( а ще шлунок вимагає свого), тоді пишеш, як виходить, як чуєш.
Таки да, вибачаюся за свою граматику.
якщо крутнути барабан, на пару секунд вона включається, і тухне.
Олег, це нормально, в цих машинка мотор виходить, як генератор. А ще, не пам`ятаю, як в LG, а в Самсунгах це точно, крутиш в одну сторону - іде нормально, крутиш в другу сторону - стишується, ніби своє гальмо має.
Каже скільки ій відведено, то і хай працює.
Хай так, а тен тихенько поміняв би (коли мама поїде по продукти наприклад), і забув би про проблеми з батьківською машиною. Чомусь, з твоїх описів, впевнений, що він мертвий. Ну так на 99%.
Пропоную перейменувати тему, ну щось на кшалт "онлай майстерня від Браво" чи " майстерня пралок " Бравісімо" . Рекляму теж можна покреативити - " ремонтую пралки по фото, знімаю накіп, випресовую підшипники, міняю тени!!! Від вас тільки фото!!!" :lol::lol:
Ну, раз пошла такая пьянка, режь последний огурец (С)
Запитаю і я у шановного Bravo.
Олександре, підкажіть, будь-ласка - пральна машина LG, 3,5 кг., фронтальна, з індикацією ( з дешевих) працює з 2006 року (вже майже 7 років). Все було ОК. Десь півтора року назад запускав прання з лимонною кислотою.
Зараз (місяців 6 вже) почав помічати, що при пранні в режимі "Хлопок" з температурою 60 і вище градусів (а останнім часом вже і 40 град.) з'являється запах паленої пластмаси (начебто перегрівається ізоляція). Розетку та проводи до розетки виключаю - вмикав бойлер 1,8 кВт, запаху нема.
Питання: що це може бути, куди дивитись? Чи є сенс щось робити, чи чекати, поки скаже "Стоп" та придбати нову?
Наперед дякую, якщо знайдеться у Вас час відповісти на моє питання
тільки те червоне місце(воно там залите як обмежувач, щоб підшипник не виліз), що на малюнку, а саму посадку не чіпати?
Сергій, тільки той "обмежувач".
саму посадку не чіпати
в магазин за сальником і підшипником
В автомагазинах таких сальників немає.
десь в автомагазині
У вас в Білій Церкві повинен бути спеціалізований магазин по підшипниках (во блін, ще й правильно написав словечко ), вот там і шукай сальник VA-22. Його ціна десь 8грн. Бери зразу ДВА. А підшипник бери SKF, NGK, щось чуть дороще за Китай. Не знайдеш сальника, вишлю, завтра до обіду прийде.
Відкрутив.
Думаю з викручуванням не було проблем. Як що робиш для себе, то послухай пораду: відкручуй і другу сторону. Нічого складного немає. Коли відкрутиш, пальця в підшипник і крутани, шелестить - значить два підшипника купляти. Не шелестить, значить старий залишай, а сальник міняєш ОБОВ`ЯЗКОВО.
. "Виковиряв".
Виковиряв біля вала чи з супорта? Забув запитати. 203 вродь, да?
Міняти. Ну а що міняти, рішення за Вами.
Я зрозумів, що то є горизонталка. Вот з відси і відштовхуємося:
знімаємо верхню кришку і фоткаємо камінь (противовіс), з`єднувальний шов передньої і задньої частини бака, кріплення пружин;
знімаємо задню кришку і фоткаємо кріплення мотора і амортизаторів.
Ну а далі за сценарієм: інтуітивно, деколи з моїми порадами, вивалюємо бак, розшиваємо, переприсовуємо "крутілки" і складаємо все до кучі. Страшно на словах, почнете робити - не відтягнути за вуха.
Це при умові, що шов на баку не запаяний на гарячу (розборний), і як що відсутня виробка на валові.
bravo Якщо сьогодні вийде все розібрати то маякну або напишу...
Підшипники в тебе також є?
bravo
Біля шківа 6203Z тому думаю і там 203....Чи ні?
з'являється запах паленої пластмаси
Розетку та проводи до розетки виключаю - вмикав бойлер 1,8 кВт, запаху нема.
А Ви саму вилку від машини уважно подивіться. Часом буває,що підгоряє від поганого контакту.
начебто перегрівається ізоляція
Ізоляція має трохи іньший запах.
з`являється тільки тоді, як іде процес нагрівання - можуть бути контакти-фішки тена.
Підшипники в тебе також є
SKF - завжди є. Ставлю "всім", ще ніхто не скаржився. Головне, що б сальник тримав. А вот СХ з неписом Сніnа не заслужили моєї довіри, хоча на пункт і дешевші.
Якщо сьогодні вийде все розібрати то маякну
Хочеш, що б я вислав, поспіши. Встигну до 16:30 вишле Пошта, ще сьогодня.
тому думаю і там 203
Да. В 204 сальник стоїть в корпусі (не пелюстковий), і зовсім іньший вал (посадочне місце сальника).
bravo
Дзвонив в магазин 203 СКФ в районі 30 грн. сальник 7 грн...Буду пробувати...
Буду пробувати
Спочатку попробував би другий підшипник. Сальники міняй оба. Все вичісти, потім перемаж мастилом (різьбу супортів також) і скручуй.
П.С. Будеш запресовувати підшипник в корпус, на зовнішню обойму чуть капни ВД, але так, що б на кришку підшипника не попало, бо загуде. Легше буде іти. Забивай по зовнішній обоймі (рівномірно, бо перекос і корпус лопне) чимось тупим, але що б не зїжджало на кришку підшипника. Хоть раз вдариш по внутрішній обоймі - зарейбує. Удачі.
П.С.2 Ну і пару фоток зроби. Іньшим потім буде легше.
можуть бути контакти-фішки тена.
Вилку вже дивився - все чисто.
А от на рахунок фішок тена - це вже щось.
З попередніх Ваших повідомлень я зрозумів, що до них можна дістатись знявши задню кришку?
Дякую.
А от на рахунок фішок тена - це вже щось
Ще може бути проблема в мережевому фільтрі. Знаходиться під верхньою кришкою справа.
bravo
Ти краще скажи чим його вибивати і запресовувати. Може попробувати тягнути болтом з шайбою по типу "зйомника"?
Ще може бути проблема в мережевому фільтрі. Знаходиться під верхньою кришкою справа.
А до нього як дістатися?
чим його вибивати і запресовувати
Виприсовую металевим стержнем ну десь 5 см. з одного кінця, і 3 см. з другого. Забиваю довгою викруткою з плоским-сплющеним кінцем.
Ти ще не вибив. Вибивай по трошки, не дуже сильними ударами. З вагом. Саме краще вставити у внутрішню обойма, щось широке, і по трохе рівномірно вибивати.
до нього як дістатися
А ще краще, коли ніде візуально не видно, включити машину на прання зі знятими верхньою і задньою кришками, і коли почне "пахнути", довіритися свому нюхачові. Ну тобто носові.
Я так не раз робив, коли пахне горілим, а не видно.
oleksy
Еще иногда "подгорает" контакт в сетевой кнопке(вкл\выкл)
пральна машина LG, 3,5 кг., фронтальна, з індикацією
иногда "подгорает" контакт в сетевой кнопке(вкл\выкл)
Гена, там мережева кнопка відсутня, там плата і все. А кнопка, що вкл-викл. індикацію не "пахне". Плата сама може. Там "рити" треба, шукати.
ОК, дякую, буду шукати. Потім відпишусь.
Змайстрував такий ключ з кутника та болтів М6, з кутника повинна виглядати не різьбова частина болта
Викрутив супорт та вийняв з нього підшипник за допомогою "зйомника" з болта та того самого кутника. Місце для посадки підшипника почистив, оскільки там було багато бруду у вигляді іржі та накипу....
Підшипник був у такому стані...
Резинки від супорта та шайба яка прижимає сальник...
Сторінки Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Помогите выбрать стиральную машину
Згенеровано за 0.206 секунд(и), виконано 89 запитів