126

Re: Помогите выбрать стиральную машину

сяся написав:

горение югославия фронтальная загрузка WA 843   )

подшипник єто точно превинтивно что посоветуеш ? like

0

127

А я чё, я ничё, я вообще читать не умею......:dash:
Шутки-шутками, но я с интересом слежу за темой. Потому-что ничто человеческое мне не чуждо. Всегда бытовую технику дома сам ремонтирую, если вижу что по силам. Как правило получается намного дешевле и надежней чем в СЦ.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

128

bravo
Основне питання: як буде стояти підшипник, якщо його точне місце виколупаю ножем? Він же буде гуляти в супорті.:dash: Чи там потрібно зняти тільки те червоне місце(воно там залите як обмежувач, щоб підшипник не виліз), що на малюнку, а саму посадку не чіпати?
1. Відкрутив.
2. "Виковиряв".
3. Вийняв підшипник.
4. Якщо все гуд - в магазин за сальником і підшипником, або за новим супортом...

Яка ціна підшипника і сальника? Купувати 1+2 в спец магазинах запчастин до побутової техніки чи можна десь в автомагазині?

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

129

Grabb написав:

піДшипник, піДшипник

Коли прибїхав на обід, і треба написати людині відповідь, а тут на ходу телефонні звінки від клієнтів - відволікають від сформулювання правильної думки ( я ці речі уявляю і бачу з середини, а треба написати так, що б і інші зрозуміли)-( а ще шлунок вимагає свого), тоді пишеш, як виходить, як чуєш.
  Таки да, вибачаюся за свою граматику. dumbom

Oleg Pili написав:

якщо крутнути барабан, на пару секунд вона включається, і тухне.

Олег, це нормально, в цих машинка мотор виходить, як генератор. wink А ще, не пам`ятаю, як в LG, а в Самсунгах це точно, крутиш в одну сторону - іде нормально, крутиш в другу сторону - стишується, ніби своє гальмо має. lolfocus

Oleg Pili написав:

Каже скільки ій відведено, то і хай працює.

Хай так, а тен тихенько поміняв би (коли мама поїде по продукти наприклад), і забув би про проблеми з батьківською машиною. Чомусь, з твоїх описів, впевнений, що він мертвий. Ну так на 99%. g_hosp

Папанов казав: "Куй железо, пока горячё", чукчі говорять той же вислів так:
"Куй зелезн, пока горяць"
  0

130

Пропоную перейменувати тему, ну щось на кшалт  "онлай майстерня від Браво" чи " майстерня пралок " Бравісімо" . Рекляму  теж можна покреативити - " ремонтую пралки по фото, знімаю накіп, випресовую підшипники, міняю тени!!! Від вас тільки фото!!!" lol:lol::lol:

Renault Logan Black Line 1.6
Мудрі євреї у випадку втрати грошей, або чогось цінного говорять: "Дякую Боже, що взяв грошима"
http://www.logan.in.ua/forum/post470433.html#p470433
  0

131 Відредаговано oleksy (2013-02-19 12:02:12)

Ну, раз пошла такая пьянка, режь последний огурец (С)

Запитаю і я у шановного Bravo.

Олександре, підкажіть, будь-ласка - пральна машина LG, 3,5 кг., фронтальна, з індикацією ( з дешевих) працює з 2006 року (вже майже 7 років). Все було ОК. Десь півтора року назад запускав прання з лимонною кислотою.

Зараз (місяців 6 вже) почав помічати, що при пранні в режимі "Хлопок" з температурою 60 і вище градусів (а останнім часом вже і 40 град.) з'являється  запах паленої пластмаси (начебто перегрівається ізоляція). Розетку та проводи до розетки виключаю - вмикав бойлер 1,8 кВт, запаху нема.
Питання: що це може бути, куди дивитись?  Чи є сенс щось робити, чи чекати, поки скаже "Стоп" та придбати нову?

Наперед дякую, якщо знайдеться у Вас час відповісти на моє питання smile

0

132 Відредаговано bravo (2013-02-19 12:36:18)

Серинький написав:

тільки те червоне місце(воно там залите як обмежувач, щоб підшипник не виліз), що на малюнку, а саму посадку не чіпати?

Сергій, тільки той "обмежувач".

Серинький написав:

саму посадку не чіпати

Серинький написав:

в магазин за сальником і підшипником

В автомагазинах таких сальників немає.

Серинький написав:

десь в автомагазині

У вас  в Білій Церкві повинен бути спеціалізований магазин по підшипниках (во блін, ще й правильно написав словечко like), вот там і шукай сальник VA-22. Його ціна десь 8грн. Бери зразу ДВА. А підшипник бери SKF, NGK, щось чуть дороще за Китай. Не знайдеш сальника, вишлю, завтра до обіду прийде.

Серинький написав:

Відкрутив.

Думаю з викручуванням не було проблем. Як що робиш для себе, то послухай пораду: відкручуй і другу сторону. Нічого складного немає. Коли відкрутиш, пальця в підшипник і крутани, шелестить - значить два підшипника купляти. Не шелестить, значить старий залишай, а сальник міняєш ОБОВ`ЯЗКОВО.

0

133

Серинький написав:

. "Виковиряв".

Виковиряв біля вала чи з супорта? Забув запитати. 203 вродь, да?

0

134

сяся написав:

подшипник єто точно превинтивно что посоветуеш ?

Міняти. Ну а що міняти, рішення за Вами. like
Я зрозумів, що то є горизонталка. Вот з відси і відштовхуємося:
    знімаємо верхню кришку і фоткаємо камінь (противовіс), з`єднувальний шов передньої і задньої частини бака, кріплення пружин;
    знімаємо задню кришку і фоткаємо кріплення мотора і амортизаторів.
Ну а далі за сценарієм: інтуітивно, деколи з моїми порадами, вивалюємо бак, розшиваємо, переприсовуємо "крутілки" і складаємо все до кучі. Страшно на словах, почнете робити - не відтягнути за вуха. like
  Це при умові, що шов на баку не запаяний на гарячу (розборний), і як що відсутня виробка на валові.

0

135

bravo Якщо сьогодні вийде все розібрати то маякну або напишу...
Підшипники в тебе також є?

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

136

bravo
Біля шківа 6203Z тому думаю і там 203....Чи ні?

0

137 Відредаговано bravo (2013-02-19 13:04:51)

oleksy написав:

з'являється  запах паленої пластмаси

oleksy написав:

Розетку та проводи до розетки виключаю - вмикав бойлер 1,8 кВт, запаху нема.

А Ви саму вилку від машини уважно подивіться. Часом буває,що підгоряє від поганого контакту.

oleksy написав:

начебто перегрівається ізоляція

Ізоляція має трохи іньший запах.
з`являється тільки тоді, як іде процес нагрівання - можуть бути контакти-фішки тена.

0

138

Серинький написав:

Підшипники в тебе також є

SKF - завжди є. Ставлю "всім", ще ніхто не скаржився. Головне, що б сальник тримав. А вот СХ з неписом Сніnа не заслужили моєї довіри, хоча на пункт і дешевші.

Серинький написав:

Якщо сьогодні вийде все розібрати то маякну

Хочеш, що б я вислав, поспіши. Встигну до 16:30 вишле Пошта, ще сьогодня.

Серинький написав:

тому думаю і там 203

Да. В 204 сальник стоїть в корпусі (не пелюстковий), і зовсім іньший вал (посадочне місце сальника). wink

0

139

bravo
Дзвонив в магазин 203 СКФ в районі 30 грн. сальник 7 грн...Буду пробувати...

0

140 Відредаговано bravo (2013-02-19 13:38:00)

Серинький написав:

Буду пробувати

Спочатку попробував би другий підшипник. Сальники міняй оба. Все вичісти, потім перемаж мастилом (різьбу супортів також) і скручуй.
    П.С. Будеш запресовувати підшипник в корпус, на зовнішню обойму чуть капни ВД, але так, що б на кришку підшипника не попало, бо загуде. Легше буде іти. Забивай по зовнішній обоймі (рівномірно, бо перекос і корпус лопне) чимось тупим, але що б не зїжджало на кришку підшипника. Хоть раз вдариш по внутрішній обоймі - зарейбує. dash1 Удачі.
    П.С.2 Ну і пару фоток зроби. Іньшим потім буде легше.

0

141 Відредаговано oleksy (2013-02-19 14:14:53)

bravo написав:

можуть бути контакти-фішки тена.

Вилку вже дивився - все чисто.
А от на рахунок фішок тена - це вже щось.
З попередніх Ваших повідомлень я зрозумів, що до них можна дістатись знявши задню кришку?
Дякую.

0

142

oleksy написав:

А от на рахунок фішок тена - це вже щось

Ще може бути проблема в мережевому фільтрі. Знаходиться під верхньою кришкою справа.

0

143

bravo
Ти краще скажи чим його вибивати і запресовувати. Може попробувати тягнути болтом з шайбою по типу "зйомника"?

0

144 Відредаговано oleksy (2013-02-19 14:14:27)

bravo написав:

Ще може бути проблема в мережевому фільтрі. Знаходиться під верхньою кришкою справа.

А до нього як дістатися?

0

145

Серинький написав:

чим його вибивати і запресовувати

Виприсовую металевим стержнем ну десь 5 см. з одного кінця, і 3 см. з другого. Забиваю довгою викруткою з плоским-сплющеним кінцем.
Ти ще не вибив. Вибивай по трошки, не дуже сильними ударами. З вагом. Саме краще вставити у  внутрішню обойма, щось широке, і по трохе рівномірно вибивати.

0

146

oleksy написав:

до нього як дістатися

А ще краще, коли ніде візуально не видно, включити машину на прання зі знятими верхньою і задньою кришками, і коли почне "пахнути", довіритися свому нюхачові. Ну тобто носові. imho2
Я так не раз робив, коли пахне горілим, а не видно.

0

147

oleksy
Еще иногда "подгорает" контакт в сетевой кнопке(вкл\выкл)

Dacia Logan Mcv 1,6 Laureat 2008  ГБО
  0

148

oleksy написав:

пральна машина LG, 3,5 кг., фронтальна, з індикацією

GENAULT написав:

иногда "подгорает" контакт в сетевой кнопке(вкл\выкл)

Гена, там мережева кнопка відсутня, там плата і все. А кнопка, що вкл-викл. індикацію не "пахне". Плата сама може. Там "рити" треба, шукати. imho2

0

149

ОК, дякую, буду шукати. Потім відпишусь.

0

150

Змайстрував такий ключ з кутника та болтів М6, з кутника повинна виглядати не різьбова частина болта http://i.piccy.info/i7/336a40f322b266ecb93d7078fc09b7ce/4-55-2092/51776813/19_02_2013_030_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-02-20-08-00/i7-4159744/755x566-r/i.gif
Викрутив супорт та вийняв з нього підшипник за допомогою "зйомника" з болта та того самого кутника. Місце для посадки підшипника почистив, оскільки там було багато бруду у вигляді іржі та накипу.... http://i.piccy.info/i7/e0ca02c2efa8b09d0aa85ad281e0913e/4-55-2093/164445/19_02_2013_020_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-02-20-08-08/i7-4159767/755x566-r/i.gif
http://i.piccy.info/i7/b628d5676d1313fc3e64db3a8ea95806/4-55-2093/3593704/19_02_2013_023_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-02-20-08-11/i7-4159775/755x566-r/i.gif

Підшипник був у такому стані...http://i.piccy.info/i7/948a2398920b6a799e26adffdfd135f9/4-55-2093/5482359/19_02_2013_027_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-02-20-08-12/i7-4159782/755x566-r/i.gif
http://i.piccy.info/i7/a69cbc356ce61e6976953337b6e2f0b8/4-55-2093/6841645/19_02_2013_029_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-02-20-08-13/i7-4159785/755x566-r/i.gif
Резинки від супорта та шайба яка прижимає сальник...http://i.piccy.info/i7/e8f8204275b9f64aeedaeb73e791281c/4-55-2093/12668620/19_02_2013_024_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-02-20-08-15/i7-4159798/755x566-r/i.gif

0