Тема: продам колєктор 4-2-1
Продам випускний колєктор 4-2-1. для 1.4 або 1.6 восьмиклапанних.
Обмотаний NRM-овським термобінтом. Гайка під лямбду вварена. Жаропрочна сталь. Причина продажу - перехід на інший двигун.
Ціна питання - 900 гривень.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → продам колєктор 4-2-1
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Продам випускний колєктор 4-2-1. для 1.4 або 1.6 восьмиклапанних.
Обмотаний NRM-овським термобінтом. Гайка під лямбду вварена. Жаропрочна сталь. Причина продажу - перехід на інший двигун.
Ціна питання - 900 гривень.
також можливий продаж випуску в зборі, з резонатором та глушником, траса на 51 трубі, все ставиться на рідні крпіплення. ціна питання буде 2000 гривень.
смелюсь поинтересоваться что даст такой тюнинг
что станет с динамикой
и что станет с расходом
смелюсь поинтересоваться что даст такой тюнинг
что станет с динамикой
и что станет с расходом
прибавка потужності десь від 1500 до 3500. росход за ті пару днів що все це стоїть на машині не помінявся.
santhe
наскільки відчутна та прибавка?
чи можна своїми силами встановити чи треба на СТО робити? скільки часу займе?
насколько я понял - то продают установочный комплект
т.е. разобрал тракт, откуртил коллектор, снял
поставил, прикрутил, лямбду поставил и впирьод
О, а как звук ?
santhe
наскільки відчутна та прибавка?
чи можна своїми силами встановити чи треба на СТО робити? скільки часу займе?
ну як сказати - так шоб "уууууххххх!!!!" то такого немає. просто відчувається шо двіжок легше крутиться.
встановити можна своїми силами, але треба яма.
крім того продається повний комплект - але без насадки - вона мені дорога як память, лишаю собі :-)
тобто треба буде докупити толкову насадку і будь який сварщик приварить її до вихода з прямотока.
ще з нюансів - треба буде подовжити сантиметрів на 30 провода що йдуть до лямбди.
О, а как звук ?
звук ДУЖЕ гарний. низенький такий бур-бур-бур. як для прямотока - досить тихий, гайці і сусіди чіпляться не будуть. ну але все одно треба розуміти що буде голосніше ніж сток.
з.і. до речі рідний тракт так просто не розбирається, там все одним куском від колєктора йде :-) так що болгарка треба буде щоб його зняти :-)
моя система має такий вигляд:
колєктор\з"эднання\гофра\труба\резонатор\труба\з"эднання\банка.
з.з.і. бонусом для того хто купить - тєрмобінт вже запікся і тому смердіть вже не буде :-)
з.з.з.і ще згадав мінус - тормозити двіжком тепер не вийде. дуже-дуже слабенько гальмує.
з.і. до речі рідний тракт так просто не розбирається, там все одним куском від колєктора йде :-) так що болгарка треба буде щоб його зняти :-)
тоесть открутив штаны от коллектора нельзя снять тракт в яму целиком ?
и это получается стоковый тракт оставить для возможного возврата на место не выйдет ?
santhe написав:з.і. до речі рідний тракт так просто не розбирається, там все одним куском від колєктора йде :-) так що болгарка треба буде щоб його зняти :-)
тоесть открутив штаны от коллектора нельзя снять тракт в яму целиком ?
и это получается стоковый тракт оставить для возможного возврата на место не выйдет ?
я чесно кажучі не знаю чі вийде. свій сток я просто розрізав.
вернути на місце не бачу проблеми взагалі - 3 хвилини роботи зварщіка і все знов стокове
ось так то всьо виглядає:
не стыдно исполнено....
жаль средствами не располагаю на данный момент
до речі там де я це робив - можуть зробити і розводку на дві сторони. навіть з рідним глушником :-)
ціна питання приблизно 1000 гривень :-)
паук і вся система ще в продажі.
Пару вопросиков:
1. Паук "черняжка" или нержавейка?
2. Как с температурой, например, на прилегающих потрохах?
3. Каков пробег с эти выпуском?
4. Есть ли инфа о предположительности жизни такого коллектора?
Пару вопросиков:
1. Паук "черняжка" или нержавейка?
2. Как с температурой, например, на прилегающих потрохах?
3. Каков пробег с эти выпуском?
4. Есть ли инфа о предположительности жизни такого коллектора?
1. чєрняга. я шукав з нєржавєйки, був готовий заплатити більше, але в україні їх немає, а російський у-павер і значно дорожчє і незрозуміло як його сюда привезти.
2. зараз на машині стоковий колектор з екраном - температура під капотом все таки нижчє. але не сильно. критичної різниці немає. (але це з учотом того, що мій паук обмотаний хорошою, не про-спортовською обмоткою)
3. щось біля тисячі км.
4. зазвичай чєрняги хватає на 2.5-3 роки.
вихлоп в зборі віддам за 1850
терміново!!! вихлоп в зборі - 1600 грн.
так, більш ніж піроку тому
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → продам колєктор 4-2-1
Згенеровано за 0.144 секунд(и), виконано 89 запитів