Re: Сірокометний Рено Логан МСВ 1.6 Ембіанс (БЖ bravo)
Рішив на днях покращити світло заднього ходу. Задовбала ця темінь по нічних вуличках: розвертаєшся, а позаду нічого не видно...
Прикупив діодну лампочку з цоколем під задній хід. А вона світить на мою думку гірше за штатну. Така злість взяла... А може за зря викинуті 50грн.
Взагалом, взяв я штатну лампочку і розтрошив її. Залишив тільки цоколь і два вусика торчащі з нього. Далі взяв галогенку Н3 і здер з неї акуратно весь цокольним метал: залишилася сама галогенова лампочку і два вусики торчать з неї. Ту лампочку до штатного цоколя "пришпандьорив" зза допомогою дуже тоненьких мідних трубочок (з товстими стінками). Обжимав довгими круглогубцями. А потім термостійким герметиком залив простір в цоколі навколо самої лампочки.
Вийшло цікаво. За проводку не боюся, оскільки штатна проводка на передні ПТФ така ж сама. Правда там релє стоїть, а на заднє світло тільки контакти "лягушки"
Вишла лампочка в 55W. І світить ну як прожектор. Я світлом задоволений. А як далі буду побачу...
П.С. Все, за лампочку можете писати, Хочу почути вашу думку, і не важно, позитивна вона,чи негативна.
"Куй зелезн, пока горяць"