Re: Пятна масла
Сегодня заглянул под капот и заметил отсутствие болта на рычаге над наяжным роликом.!?!?!?! В понедельник подъеду за документами и про болт напомню.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Пятна масла
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Сегодня заглянул под капот и заметил отсутствие болта на рычаге над наяжным роликом.!?!?!?! В понедельник подъеду за документами и про болт напомню.
болта на рычаге над наяжным роликом
Подедь сейчас.
В данный момент занимаюсь написанием курсовой. В понедельник подъеду.
руль косо стал после ремонта
Странно кто объяснит неоднократно рассказывали тоже самое почему при замене сальника косит руль при этом S-mens списывают этот факт на попадание в яму? :moto:
самое почему при замене сальника косит руль
К замене сальника руль отношения не имеет,в его случае меняли,также,прокладку картера двигателя.Для этого нужно снимать подрамник.А эта операция на положение руля влияет.
А эта операция на положение руля влияет.
Теперь понятно! Но в таком случаи зачем же обвинять водителя если сами руль забыли поправить сказали б прямо забыли - а-то вы ехали и в яму попав руля поломали!
-то вы ехали и в яму попав руля поломали!
Спроси у того с кем общался,может у него есть веские аргументы.
В продовження мною розпочатої теми. Подзвонили сьогодні з представництва Рено з приводу мойого звернення на СТО.
Зробили опитування на тему зодоволення від рівня обслуговування на СТО. Заодно запитали про причину мойого візиту та про оплату :visslar: . Висловив правдиву думку про майстрів (як пізніше взнав знайомий колеги до них також звертався з витіканням масла, при чому з досить серйозним, були калюжі масла під двигуном), його також футболили :dash:
От тільки боюсь можливих репресій тепер зі сторони СТО бо дозволив використовувати своє імя в їхніх звітах. А імя у мене відносно рідкисне і думаю, що досить легко мене можна вичислити :rolleyes: при бажанні. Але всеж таки треба дати прочухана :g_hosp: тим сервісменам :rtfm: , нехай більше дбають за своїх клієнтів.
Donpedro
Йди відразу до директора салону. Та напиши заяву (два примірника), виклавши проблему з якою звертаєшся. Віднеси в прийомну на свою СТО і нехай секретарка зробить відмітку на твоєму екземплярі. І спостерігай зміни у відношенні до тебе. :cool: Бо інакше будеш чекати доки масло зовсім не витече. А вести переговори з майстрами, які виконують чорнову роботу - то пусті балачки. Репресій не бійся, будуть наїзджати - ми тут таку хвилю піднімемо... Але, я гадаю, що до цього не дійде. З Рено можливо і треба домовлятися (знаю з особливого досвіду). Той папірець, що ти віднесеш зробить чарівну дію і ти в дуже м'якому тоні домовишся про все. Успіхів.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Пятна масла
Згенеровано за 0.141 секунд(и), виконано 94 запитів