Re: Чехлы - окончательный заказ
Zevs Спасибо большое за чехлы!!! Качество пошива - просто не верится... Сели идеально!!!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Замовлення → Чехлы - окончательный заказ
Zevs Спасибо большое за чехлы!!! Качество пошива - просто не верится... Сели идеально!!!
Bronko
Вот и отлично ! Я рад
Ну и фоточки не помешали бы
Ну и фоточки не помешали бы wink
А ось, нарешті і від мене фото.
Пробачте, що довго- сам вже зачекався коли одягну.
По якості- на свою ціну- відмінно. Як не старався, але трошки топорщаться на передніх сидіннях з боків - думаю, може з часом вирівняються.
Логіку пришивання петельок у деяких місцях я зрозуміти не зміг , хоча сказати, що їхнє розположення не дає можливості надійно закрепити чохли- не можу. Треба лише трішки поміркувать).
Сидіння знімав, користувався шнуром (приблизно 10 метрів), тому гачки були використані не всі. Крепити все за допомогою лише гачків та без демонтажа крісел було б дуже складно.
Взагалі - гарні чохли по коліру і по якості матеріалу.
Zevs Можно ли купить 2 кв м ткани "Шкода", хочу к чехлам и на запаску чехол пощить (запаска в салоне - ГБО). Спасибо.
Bronko
Пока "шкоды" нет в наличии
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Замовлення → Чехлы - окончательный заказ
Згенеровано за 0.146 секунд(и), виконано 89 запитів