26

Re: Мля... поцапался с Микрой.

Crazy Poison написав:

Drakosha
Якщо вони йому будуть рахувати в ІТН, то рахунок буде неповний та занижений...а рівень СТО на Сирецькій - то жах конкретний! Мало того, Дімону машину треба фарбувати! Sergfamу вже там були нафарбували...

Дімон - не ведись на провокацію! Тільки Кий Авто

Уже договорился про дефектовку на Кий-Авто.

Dacia LOGAN LAUREATE 1.6 MPI (в прошлом)
  0

27

sfly написав:

на коли?

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

28

Crazy Poison написав:
sfly написав:

на коли?

Сам наколи..  reta

0

29

dumbomsfly :dumbom:

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
  0

30

А я сегодня еду в Кий-Авто на 12 на дефектовку.Тоже в ПЗУ настоятельно рекомендовали ИТН,но в договоре страховки записано ремонт на Кие,и почитав форум решил обратится в Кий.Посмотрим,что запоют в ПЗУ на счёт этого.

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

31

Игорь Петрович1 написав:

А я сегодня еду в Кий-Авто на 12 на дефектовку.Тоже в ПЗУ настоятельно рекомендовали ИТН,но в договоре страховки записано ремонт на Кие,и почитав форум решил обратится в Кий.Посмотрим,что запоют в ПЗУ на счёт этого.

Аварийный комиссар в УПСК меня спросил - "где ремонтироваться будете?". Я сказал, что однозначно на Кий-Авто, несмотря на то, что машина покупалась на Викинге. У них с Викингами, якобы, отношения тоже не сложились.

0

32

Игорь Петрович1 написав:

О!!!
а я седня с утра без записи подефектовался, и в ПЗУ, а коммисар, мол мули так дорого кий насчитали?
ну грю, вот так вот... А он, мол тоже в ИТН дешевше.. не грю, надо на кие ремонтиться......

Мутные эти ПЗУ.. Видать им ИТН доплачивает smile

ЗЫ. Тоже интересно. В договоре написано Кий Авто, а ИТН пиарят... от странные...  dntknw

0

33

sfly, Где застрахован?

Logan Ambiance 1.4 MPI, синий металлик (61G), 2006 г.в., АА8055АН
УСТУПАЯ ДУРАКУ - ТЫ ПОСТУПАЕШЬ МУДРО!
Будьте взаимно вежливы, особенно на дороге!!!
  0

34

Vo Vik написав:

sfly, Где застрахован?

УПСК

0

35

AlexanderL написав:

А он, мол тоже в ИТН дешевше

буй в с...раку, два в уме на ИТН дешевле! Там запчасти дороже чем на Кие...может они свои нормо-часы меньше ценят? врядли

0

36

Crazy Poison написав:

м запчасти дороже чем на Кие...может они свои нормо-часы меньше ценят? врядли

Нормо-час на ИТН - 90 грн.

Dacia Logan 1.4 Ambiance
  0

37 Відредаговано Игорь Петрович1 (2007-04-25 19:49:11)

Crazy Poison написав:

Там запчасти дороже чем на Кие...может они свои нормо-часы меньше ценят? врядли

Саша ,не обижайся за своих любіх друзів,но они тупо разводят по работам по страховкам(интересно,а если из своего кармана переплачивавть???!!!!! :shok:).Вот пришлось проходить сегодня дефектовку и в Кие,и в ИТН.Цены на запчасти абсолютно одинаковы,но Кий насчитал 5000гр,а ИТН 3000гр.Инспектор в ПЗУ сказал,что процентовка явно завышена и я с ним согласен.Требовалось заменить задн.бампер с покраской и задний подкрылок поменять.В детали я не вникал,но бросилось сразу в глаза:стоимость выполнения работ на Кие выше намного(у слесарей зарплата на уровне французских коллег?в чём я очень сомневаюсь :D).Заметил сразу три приписки:рехтовка крыла??!!,снятие правого?!заднего фонаря(оборвало слева,но снимать фонари абсолютно не надо) и ещё что-то (под рукой нет дефектовки).За саму дефектовку на ИТН не взяли ни копейки,в Кие взяли 87 гр.(оплатит ПЗУ).Я,конечно,посопротивлялся,что мол хачу в Кий.Но инспектор ни в какую,мол будем назначать независимую экспертизу и получите деньги на руки через 2 недели.Приписки то налицо и я выбрал ИТН,там полно ремонтируется реношек и логанов.А если плохо сделают,будут переделывать :focus:  И это хорошо,что есть выбор между Кий и ИТН,не надо нам ,дачникам,монополистов.И не надо мне лепить,что я не разбираюсь в технологиях Кия,а лохи поверят и отстегнут 400уёв.за лапшу на уши.

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

38

eastpak написав:

А ПДВ?

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0

39

У меня за дефектовку на ИТН взяли 180 грн. :shok: Цена переднего бампера была на ИТН больше чем в Арме и Кие. Это то что я знаю.

Dacia Logan 1.4 Ambiance
  0

40 Відредаговано eastpak (2007-04-25 21:31:50)

Yeka написав:
eastpak написав:

А ПДВ?

Точно +ПДВ. Получается - 108 грн./час.

Dacia Logan 1.4 Ambiance
  0

41 Відредаговано inok (2007-04-25 23:04:58)

Сейчас мой Логашик на ИТН-е...  Впечатления -  :focus: , после того, как заберу его оттуда, всё расскажу.
Расскажу честно и беспристрастно... возможно с матами  :censored:

Dacia Logan 1.4 Laureate 2006 - был
VW Polo sedan Comfortline 2017.
  0

42

Игорь Петрович1

справа не в тому, хто кому любі друзі, а хто кому Рабінович...є безпристрастний аналіз ситуації, власно мною проведений маркетинг та вивчення ситуації в автосалонах та на СТО дилерів!!! Я витратив для цього певний свій час та бензин. Це-поперше...щоб не кидати слова на вітер, я Ви, вельмишановний колего (без образ)
По-перше. Ціни. Якщо порити тему де Андрій eastpak писав про ціни за запчастини після свого ДТП, то вони відсотків на 5-10 вищі ніж в Кий Авто. Це факт. Світлана, коли купляла поворотний кулак, мала ціну з Арма-моторз вищу на приблизно 70 грн. ніж в Кий Авто...таких прикладів масса! Мало того, коли drone скупляв запчастини на своє авто після перевороту, то теж порівнював ціни. На кИй Авто - дешевше за всіх.
По-друге. Ремонт та фарбування в ІТН. Дуже показовий приклад Сергія Sergfam, якому не попали в колір, без його згоди поматували капот та крило, та ще й зідрали гроші за перефарбування!!! Після цього всього звели наклеп, начебто Кий Авто продав йому биту машину! Це нормально? Або професійно? Наазі в колір все одно не попали!
Показовою буде також історія Андрія inok, якому також страхова "наказала" робити ремонт та фарбування на ІТН... перефарбовують та попадають в колір вже вдруге...в рахунок було включено фарбування бамперу - бампер ніхто не пофарбував! Намагалися затерти подряпину...
На Кий Авто мені машину зробили так, що в мене й досі питань не виникає...
І ніхто "не ліпить" про технології...я, наразі, перед тим, як пройти дефектовку та отримати згоду страхової, якраз довго та нудно задовбував питаннями майстрів з приводу тих самих технологій...Дуже погано, що Ви, коллего, не буваєте на наших зустрічах, бо ми там дуже ретельно всі нюанси вивчаємо та розжовуємо. Саме тому після своїх ДТП sfly та AlexandrL телефонують до мене та інших одноклубників, щоб отримати консультації на основі набутого іншими досвіду...
А незалежна експертиза базується на нормативах давніхх часів, коли машини фарбували фарбою типу єМєЛ...коли підготовчі процеси не були такими ретельними та трудоємними...так що, коллего, удачі Вам у захисті інтересів страхової коипанії, а не своїх приватних!
Мої приватні інтереси не дозволили моїй страховій диктувати мені, які експерименти я повинен робити над своїм авто!
Коли станеться таке, що Ви виявите інтерес до більш детального спілкування з цього приводу, - я завжди готовий поділитися набутим досвідом. Мій телефон та айсікью є в профілі та Жовтих сторінках. Завжди радий буду допомогти та поспілкуватися.

eastpak написав:

Yeka написал:
eastpak написал:
А ПДВ?

Показово? показово...

ПиСи. Народне прислів'я: Дешева рибка - пагана юшка.

0

43

eastpak написав:

А чего ж вы не написали,что на Кий-Авто стоимость нормо-часа 174гр?Саша,а Вы обиделись за друзив.Я же писал не о качестве выполнения ,а о приписках.И стоимость запчастей:например ,задний бампер -860гр. и 850гр.(ИТН).
Вообще-это ж форум клуба логана и сочуствующих,а не форум восхваления любимого СТО.По любому СТО можно привести массу негатива.И я защищаю не страховщиков,а себя от наглых разводов и завышенных цен.Мне тяжело достаются деньги(на жизнь хватает) и не собираюсь их дарить барыгам всевозможным.
Crazy PoisonХотелось бы больше объектива,а не эмоций.Лучше бы поднять вопросы почему такая огромная разница стоимости нормочасов.Насколько я знаю,Рено добивается одинаковых цен по всей територии Украины хотя бы для официальных дистрибьютеров.В Кий-Авто они явно завышены.Логан-простейшая бюджетная машина для недоразвитых стран,а лупят за работы как за мёрсюк последней модели.

Crazy Poison написав:

Дорогой мой человек(не обижайтесь на это обращение,но не могу сдержаться-это цитата покойного Ельцина),я уверен ,что если бы Вы оплачивали из своего кармана эти работы,то Вы бы трижды подумали ,чем переплачивать в 2 раза.
В конце концов,ИТН-тоже официальный представитель от Рено.А работы с ними Вы не проводите никакой(счас Вы ответите,сам веди).
А впрочем,у багатых свои причуды.
Я не даю вам ц/у ,как вести клубную работу(я и не состою в клубе).Но объективную информацию для сочуствующих (скрепя зубами) надо излагать.

0

44

Игорь Петрович1 написав:

Саша,а Вы обиделись за друзив

Боже збав...тим більше, що в цьому житті я дуже сильно знаю ціну такому розумінню, як ДРУГ! Він в мене є - в ЄДИНОМУ примірнику. Справжній друг.

Игорь Петрович1 написав:

почему такая огромная разница стоимости нормочасов

Вартість нормо-часу - однакова й там, й там...тому мозок повинний наштовхувати на роздуми - чому ж на ІТН дешевше?! може вони щось не дороблюють? як, наприклад, нефарбований бампер в Інока, при цьому в рахунку було вказано його демонтаж/монтаж й пофарбування...

Игорь Петрович1 написав:

мёрсюк последней модели

Мерсюк останньої моделі не буде коштувати в ремонті тих самих грошей. Повір мені, що ті пошкодження, за які в нас беруть 5000 грн на мерсюгані коштуватимуть 15000 американських....там тільки бампер голий стартує з 800 євро й вище

Далі... вибач, перехожу на "Ти"...гадаю, що пафос тут ні до чого...

Игорь Петрович1 написав:

я уверен ,что если бы Вы оплачивали из своего кармана эти работы,то Вы бы трижды подумали ,чем переплачивать в 2 раза

Ну в цьому питанні ніколи не требя бути впевненим ні за кого, окрім самого себе! Карман в мене насправді не нащадок рокфеллерівського гаманця, та і я не хапаю зірок з неба....але...справа якраз в тому, що, мабуть я не такий єкономно-розумний, як все наше ( в тому числи і твоє) застійно-радянське покоління...мабуть я трохи встиг перестроїтися й тому гадаю, що нові технології нанесення грунтів, захисних шарів, фарб й лаків повинні робити люди, які пройшли навчання за профілем цих технологій! Мало того - люди, які роблять це довго й бездоганно! (а не як на ІТН).

Игорь Петрович1 написав:

А впрочем,у багатых свои причуды

...гарно було би бути багатим...наразі - я безробітний)))

Игорь Петрович1 написав:

В конце концов,ИТН-тоже официальный представитель от Рено.А работы с ними Вы не проводите никакой(счас Вы ответите,сам веди).

відповідь була вже раніше:

Crazy Poison написав:

справа не в тому, хто кому любі друзі, а хто кому Рабінович...є безпристрастний аналіз ситуації, власно мною проведений маркетинг та вивчення ситуації в автосалонах та на СТО дилерів!!! Я витратив для цього певний свій час та бензин.

Насправді я відвідав майже всі автосалони, які продають Логан (окрім Братіславської та Відрадного, бо там торгують Кий Автівськими авто), з метою налагодити спілкування між дилерами та Клубом, для отримання підтримки від дилера, для отримання знижок на сервісі й тому подібне.
АИС. Подивилися як на якогось ідіота...далі менеджерів з продажу пройти не вдається - стіна нерозуміння...Логан не цікавий, як інструмент отримання прибутку - звідси таке відношення. Свого сервісу Логанів не мають.
Арма-Моторз (Вікінг-Моторз) Спочатку було спілкування з менеджером, навіть бажання менеджера налагодити співпрацю з Клубом. Салон навіть почав розповсюджувати Клубні візитівки....Далі цього розмова не пішла...Вона вмерла після запитання про Партнерство з Клубом у вигляді знижок на СТО й тому подібне. Сервіс Арма-Моторз не обладнаний малярною дільницею, сигналки ставлять криво, взагалі електрика хромає.
ІТН. На вході в автосалон на Артема стояли два наряжених як імператорські пінгвіни й такіж нахабно-високомірні менеджери...курили. Знов історія про непроходження далі менеджерів. Насправді кругом так, але... Вислухали вони мене з таким надмірно-пихатим виглядом, що адресу, за якою я зараз від них піду, я вже вивчив на пам'ять... Обіцяли поміркувати...міркують з листопада 2006 року. Сервіс ІТН - то є окрема історія. Живу то я поряд, ну , думаю, кльово, в 5 хвилинах їзди можна всьо робити. Приїхав на Сирецьку...перше враження: бруд, бруд, бруд...кругом...на підлозі, на робах та халатах персоналу...навіть після гаражного СТО Фіат-Клубу вразила чистота в гаражному СТО Фіатівців... Прийшов, так прийшов...пробив СОТ на предмет знижки для Клубу....Дають 10% !!!! ураааа....й тут одразу по печінці "Тільки при умові, що гарантуєте 100 машин в місяць!"...Прикольна умова...Мені що, самому ламати Логани в Києві?! ...це при тому, що після зміни керівництва на СТО ІТН, розбіглися всі специ...розбіглися на такі ж флажни СТО...а ІТН лишився з клоунами, які не вміють ничого толком робити, тільки можуть по 2-3 рази перефарбовувати Логани кольором Перл...
Кий Авто. Перше враження, при купівлі Логана в Кий Авто: Катя Орлова та Саша Музиченко - гіперпозитив!
Після перемов з сервісом Клуб отримав спочатку 3%, а потім 5% знижки на всі товари та послуги на сервісі! Була дана обіцянка подумати. Але, на відміну від інших думальщиків, Вольдемар з Кий Авто відзвонився мені через 6 днів й дав відповідь! Я якраз зустрічав Henry у Києві й він був свідком тієї доленосної розмови. Наразі тільки в Кий Авто йдуть нам назустріч і лояльно до нас відносяться, допомогають вирішувати проблеми. Тільки в Кий Авто! Саме тому ми співпрацюємо з ними - тому що вони виявлять бажання співпрацювати з Клубом, а не тому, що десь там у когось є "любі друзі"...

Як гадаєш, Ігор Петрович, попрацював я з дилерами чи ні?

Игорь Петрович1 написав:

Но объективную информацию для сочуствующих (скрепя зубами) надо излагать.

Оце саме і є об'єктивна інформація! Далі нікуди...й те. що сервіс або на Кий Авто, або на Арма-моторзі - теж об'єктивно...але на Киях в нас ще й знижка для членів Клубу є...тому кожен обирає для себе...а хтось обирає експерименти над своїм гаманцем на ІТН! Тому що нерви, витрачені на сервісі ІТН дорогого коштують!

Игорь Петрович1 написав:

я и не состою в клубе

це виправляється)))

Наразі можу відповісти на питання, чому тільки Кий Авто пішло нам назустріч. Тому, що загальний об'єм продажу Рено та Логанів у Кий Авто найбільший. Політика отримання прибутку з логана є такою, що не дозволяє іншим дилерам з їх рінем продажу Логанів, роздивлятися цей автомобіль, як інструмент отримання прибутку. Саме тому Логан ім не цікавий.
А от Кий Авто, продаючи левову частку Логанів, може виявляти інтерес.

Все, Ігоре, більше стільки писати не буду, довго, займає багато часу....буде цікаво поспілкуватися - прошу красно...з задоволенням вип'ю кави, розповім шо знаю...

0

45 Відредаговано eastpak (2007-04-26 11:20:08)

Игорь Петрович1 написав:
eastpak написав:

А чего ж вы не написали,что на Кий-Авто стоимость нормо-часа 174гр?Саша,а Вы обиделись за друзив.Я же писал не о качестве выполнения ,а о приписках.И стоимость запчастей:например ,задний бампер -860гр. и 850гр.(ИТН).
Вообще-это ж форум клуба логана и сочуствующих,а не форум восхваления любимого СТО.По любому СТО можно привести массу негатива.И я защищаю не страховщиков,а себя от наглых разводов и завышенных цен.Мне тяжело достаются деньги(на жизнь хватает) и не собираюсь их дарить барыгам всевозможным.
Crazy PoisonХотелось бы больше объектива,а не эмоций.Лучше бы поднять вопросы почему такая огромная разница стоимости нормочасов.Насколько я знаю,Рено добивается одинаковых цен по всей територии Украины хотя бы для официальных дистрибьютеров.В Кий-Авто они явно завышены.Логан-простейшая бюджетная машина для недоразвитых стран,а лупят за работы как за мёрсюк последней модели.

Crazy Poison написав:

Дорогой мой человек(не обижайтесь на это обращение,но не могу сдержаться-это цитата покойного Ельцина),я уверен ,что если бы Вы оплачивали из своего кармана эти работы,то Вы бы трижды подумали ,чем переплачивать в 2 раза.
А впрочем,у багатых свои причуды.
Я не даю вам ц/у ,как вести клубную работу(я и не состою в клубе).Но объективную информацию для сочуствующих (скрепя зубами) надо излагать.

Про Кий-Авто ничего сказать не могу, поскольку у них ни разу на СТО не был. Зато про ИТН рассказать могу.
Начнем с того, что за дефектовку с меня в ИТН взяли 180 грн. На пикч.№1 есть этот счет. На нем можно увидеть, что Акт был открыт 14:16:02 и закрыт в 14:40:32. Таким образом открытым Акт был в течении 24 мин. 30 сек. Сама оценка ущерба длилась еще меньше, приблизительно, 10-15 мин. Но стоимость их работы по оценке ущерба рассчитывается исходя из 100 мин. Где же логика? В одном и том же документе явное противоречие. Это, кстати, я только вчера заметил, когда для Yeka заглянул посмотреть стоимость нормо-часа.
Далее по ТО 15000. Акт по нему на пикч.№2. Стоимость 611,90 грн. Явно не соответствует единым ценам Рено. Зачем-то поменяли топливный фильтр, менять который их никто не просил. Так же куда-то сумели запихнуть 4л масла – мне ничего не отдали.
Так же делал у них кое-какой ремонт. Стоимость переднего бампера – 1040 грн – Акт лень фоткать, но если кто-то не поверит, то выложу. Стоимость левой передней фары с работой по замене 659 грн. Обещали ремонт сделать в течении недели – делали 2 недели, причем осталось просто море мелких недоделок, которые устраняли уже при мне когда я отказался Акт выполненных работ подписывать. А они на мои замечания предлагали, Вы мол подпишите, а потом через пару недель к нам подъедете и мы все доделаем. И это при том, что капот не плотно закрывался.
Кто еще хочет иметь с ними дело – пожалуйста, никто вам не мешает, но только не говорите, что вас не предупредили.
Еще раз подчеркну я не агитирую за Кий-Авто, поскольку с ними не сталкивался и не могу утверждать, что у них все в шоколаде, но я против ИТН по тому что у них все в го…не.

Dacia Logan 1.4 Ambiance
  0

46

Игорь Петрович1 написав:

А чего ж вы не написали,что на Кий-Авто стоимость нормо-часа 174гр?

як це я взівав?!!!!!!!!! ни Кий Авто вартість однієї нормо-години на Логан - 108 грн.!!!!!!!!!!!!!

0

47 Відредаговано Игорь Петрович1 (2007-04-27 09:13:23)

В мене рахунок-фактура №07042529 від 25.04.2007р.Ціна НГ 145гр. без НДС.РаХУЄМО з НДС =174гр. shok
Чи то пак є для страхувальникіи? :crazy1: Так мене розвели на Киї чи ні,скільки НГ коштує там зараз?

0

48

eastpak написав:

Стоимость переднего бампера – 1040 грн

Дякую Андріє...це те про що я казав...
переді мною акт виконаних робіт по моїй машині від26.01.2007 р.
Бампер передній 901,67 грн.

eastpak написав:

Далее по ТО 15000. Акт по нему на пикч.№2. Стоимость 611,90 грн

ТО-1 заплатив 381,68 грн. зі знижкою в 7% та з заміною свічок. Якщо навіть дорахувати фільтр паливний з заміною, то це приблизно ще гривень, ну нехай би 100 вийшло!

eastpak написав:

фары с работой по замене 659 грн

фара передняя правая - 464,59 грн. + 36 грн. за роботу = 500,59. На одній тільки фарі 160 грн. різниця!

Так що там на ІТН дешевше?

0

49

eastpak написав:

Так же куда-то сумели запихнуть 4л масла – мне ничего не отдали.

ссори за  :offtopic:, ответ на этот вопрос уже где-то озвучивал, таки да уходит 4 л.

Dacia Logan 1.4 Ambiance Torreador
  0

50

Уже 3 дня машина в ИТН на ремонте!Как люди ежедневно ездят общественным транспортом по такой жаре да без кондиционера?Ужас!

0