Тема: Logan 2013 1.5 DCI Ternopil (БЖ shadow777)
Всім привіт. Начитався форуму та вирішив поділитися своєю історією покупки та враженнями.
Вчора минув місяць як я виїхав із салону на новому авто. Над покупкою замислювався вже давно та кілька неприємних обставин із моїм попереднім авто та наближення утил. збору підштовхнули мої наміри.
Вибирав між Логаном, Пежо 301, Сітроеном С-Елісе та Шкодою Румстер. Враховуючи той факт, що взявши дизель, кондер, магнітолу та ще кілька мінімально необхідних опцій ціна на ці авто уже тікає далеко від Логана, виріш зупинитися на Логані. Отож продав свою Королу 1997 року, яка служила мені вірою та правдою 6 років 12 липня та із тугою у серці за нею вирішив завітати в місцевий салон Рено і запитати, що у них є на даний момент на коли можна замовити свого Логанчика. Мені сказали, що зараз взагалі глухо, особливо із Логанами і доведеться чекати до кінця вересня. Мене думка, що доведеться жити без авто як мінімум 2,5 місяці взагалі добила і пішов додому обдумувати свої подальші дії. Оскільки вирішив брати нове авто, вибору не було і в понеділок 15.07.13 заплатив завдаток за дизель бежевий. У вівторок 16.07 дзвінок із салону: приїхала Реношка Логан в такій же комплектації, як я замовляв, але людина відмовилася, чи не хочу я забрати. І у п'ятницю 19.07. я виїхав на своїй новій Реношці з салону. Ось така історія покупки цікава. Загалом без авто прийшлося пережити 1 тиждень. Пощастило мені чи ні? Поїздимо, побачимо. Наразі враження неоднозначні. Є багато плюсів та не мало недоробок та мінусів (хоча порівнювати із Тойотою Королою навіть 97 року не коректно я думаю). Порівнювати є з чим але загалом машинка радує. На даний момент наїздив 600 км.