Тема: Рейлінги повздовжні на Седан.
Продам свої повздовжні рейлінги на седан.
Ціна 1000грн.
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Рейлінги повздовжні на Седан.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Продам свої повздовжні рейлінги на седан.
Ціна 1000грн.
Отакої Чому надумав??
Юра, сім'я велика, дуже часто чіпляю бокс для візочка і інших речей, а кожного разу перекручувати поперечні на повздовжні не хочеться і посадочні місця нищаться. Зараз поставив поперечини і більше їх знімати не буду.
Народ, нікому не цікавий лот?
Моя відправка.
950грн
950грн
В принципе забрал бы. Я так понимаю рейлинги находятся в удовлетворительном состоянии?
OKurylyshyn написав:950грн
В принципе забрал бы. Я так понимаю рейлинги находятся в удовлетворительном состоянии?
Якщо треба то вечером зроблю детальні фото.
moXoBish написав:OKurylyshyn написав:950грн
Якщо треба то вечером зроблю детальні фото.
если можно)
Ось реальні фото.
900грн
дуже часто чіпляю бокс для візочка і інших речей
А к рейлингам прикрутить поперечины? У мну даже на тулевских замках...
Фото не моё...
А к рейлингам прикрутить поперечины? У мну даже на тулевских замках...
Воно то все добре, тільки їх відкрутити можна за 5хв, а машина на вулиці стоїть.
Хоча вже не актуально, рейлінги сьогодні продались, завтра успішно поїдуть до нового власника.
inok написав:А к рейлингам прикрутить поперечины? У мну даже на тулевских замках...
Хоча вже не актуально, рейлінги сьогодні продались, завтра успішно поїдуть до нового власника.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Рейлінги повздовжні на Седан.
Згенеровано за 0.132 секунд(и), виконано 93 запитів