Тема: У Scoda клуба Свадьба.
http://www.skoda-club.org.ua/index.php? … amp;t=9681 - хотят установить новый рекорд кол-ва машин.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → У Scoda клуба Свадьба.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
http://www.skoda-club.org.ua/index.php? … amp;t=9681 - хотят установить новый рекорд кол-ва машин.
Все это конечно прекрасно, но П О В Т О Р, извините не О Р И Г И Н А Л Ь Н О. Хотя их стремление прекрасно !!!
Круто! Молодцы! :upp:
Они хотя бы что-то делают, а не сидят и обсуждают других :retas: :dumbom:
Они хотя бы что-то делают, а не сидят и обсуждают других
Вот за это им отдельный РЕСПЕКТ и УВАЖУХА..... Молодцы .
Кельт Скіфія коли ви вже дозріїте? :g_hosp: Давайте вас поженимо! :kapitulation:
дальше трепа у нас и не проехало, поп...ли и фсе
я себя предлагал
Кельт и Скіфія чего то там пробурчали и на етом алес
Все это конечно прекрасно, но П О В Т О Р, извините не О Р И Г И Н А Л Ь Н О.
мало того, я б це назвав не просто повторюванням, а "мірянням пісюнами"...
Де оригінальність ідеї?
Тогда на данный момент понятно что у Шкоды писюн гораздо длиннее
Це скоріше не "міряння пісюнами" а парад пісюнів - ми нічого не втрачаємо! Гадаю треба замутити таке дійство - треба знайти бажаючих - (взагалі я в шоці, якби я не оженився раніше я б згодився та ще й паливо компенсував усім). ЛЮДИ ДЕ ВИ?
я так думаю, що потрібно не весілля робити, а готуватися до 1 річниці Клубу, яка буде 15.09.2007 року. Робити автопробіг з максимальною кількістю логанів. Запросити до себе в гості Логанів з Росії. Залучити до пробігу наших дилерів й таке інше. От тоді це буде справжнє свято.
З Росії ????????? :shok: :shok2:
наверно никто не приедет, Вы особо не расчитывайте на Россиян..., на слеты Логан-клуба.ру народ не всегда массово приезжает.. а Вы про международный слет говорите...
Властелин Кубика
Чем чёрт не шутит !
Кельт и Скіфія чего то там пробурчали и на етом алес
Ми не просто бурчали, ми вже зазивали на весілля, ви де були??????
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → У Scoda клуба Свадьба.
Згенеровано за 0.144 секунд(и), виконано 93 запитів