26

Re: Ремонт мікрохвильовки

Я читал, что именно напыление на внутренней части дверей со временем теряет свои защитные свойства
По-этому сейчас, когда включаю микроволновку - сразу отхожу на несколько метров  focus

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

27

OKurylyshyn написав:

Питання більше до львівян.
Хто знає де в Львові можна віддати мікрохвильовку в ремонт, вона працює, але всередині почало іскрити і прогоріла якась пластина...

Выбрось бяку!  crazy

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
  0

28

inok написав:

Берётся "неонка" (неоновая лампочка, например, ИН-3) и по периметру дверок, на расстоянии 1-2 см проводится, если начинает гореть, то стоит задуматься о качестве микроволновки.

Як елементарний детектор цілком підійде, щоб

inok написав:

задуматься о качестве микроволновки.

Я ж мав на увазі кількісну оцінку, а не якісну  smile

Zevs написав:

Я читал, что именно напыление на внутренней части дверей со временем теряет свои защитные свойства

Вплив температури на електричні параметри - одне зі слабких місць поглинаючих діелектриків. Люблять вони стабільні температури, а тут постійні її перепади - як витримати тривалий час таке. До речі, не збереглась та публікація, цікаво було б почитати.

Zevs написав:

По-этому сейчас, когда включаю микроволновку - сразу отхожу на несколько метров

А за можливості краще на час роботи мікрохвильовки покинути цю кімнату.
І ще, зверну увагу читачів теми: принципи класичного термічного розігрівання (приготування) продуктів та використання з цією ж метою електромагнітних хвиль - суть різні!!! Градієнти температури в обох способах протилежно напрямлені. Що це означає? Пригадайте: розігріваєте на сковорідці - зовні вже пригорає, а всередині ще холодне. Електромагнітні хвилі (з точністю до навпаки): всередині вже пригорає, а зовні ще холодне. Це по-перше. По-друге, як це впливає на продукти, важко сказати.
От чим вас приваблює мікрохвильовка? Швидкістю розігрівання, так? А ще? Для небайдужих простий експеримент: приготуйте одну і ту ж страву обома способами і порівняйте на смак.
Все сказане для осмисленого сприйняття цього пристрою, без нав"язування думки.  smile

Аудитор написав:

Выбрось бяку!

А покопирсатись? А раптом запрацює?

The party ain't over yet!
  0

29

Crane написав:

До речі, не збереглась та публікація, цікаво було б почитати.

К сожалению, не нашел sad

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

30

Щоб не створювати нову тему запитаю тут.
Є ручний блендер Philips, вірою і правдою відслужив роблячи супчики і пюрешки для старшої доці, тепер настала черга йому послужити і молодшій доці, та от сталась неприємність, зламалась нижня його частина, там де шток з ножем, ніж почав випадати.
Може хто займається, чи знає сайти де продаються запчастини та комплектуючі до такої техніки.
Поділіться інфою.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

31

Олег, як правило такі речі без проблем можна знайти і придбати в сервісному центрі.

Renault logan MCV 1.6 ambiance ГБО + БК + Кондиціонер
  0

32

OKurylyshyn
в мене теж такий блендер є(тобто в моєї жінки). Теж та запчастина ламалася. Купував в сервісцентрі на Юнакієва. Орієнтовна вартість - 150 грн.
Правда ще бачив колись таку річ в одній з будок радіобазару, але здається вартість її там була орієнтовно такою ж.

VW Jetta NF 1,4 122hp МКП темносіра мексиканочка
  0