inok написав:Берётся "неонка" (неоновая лампочка, например, ИН-3) и по периметру дверок, на расстоянии 1-2 см проводится, если начинает гореть, то стоит задуматься о качестве микроволновки.
Як елементарний детектор цілком підійде, щоб
inok написав:задуматься о качестве микроволновки.
Я ж мав на увазі кількісну оцінку, а не якісну
Zevs написав:Я читал, что именно напыление на внутренней части дверей со временем теряет свои защитные свойства
Вплив температури на електричні параметри - одне зі слабких місць поглинаючих діелектриків. Люблять вони стабільні температури, а тут постійні її перепади - як витримати тривалий час таке. До речі, не збереглась та публікація, цікаво було б почитати.
Zevs написав:По-этому сейчас, когда включаю микроволновку - сразу отхожу на несколько метров
А за можливості краще на час роботи мікрохвильовки покинути цю кімнату.
І ще, зверну увагу читачів теми: принципи класичного термічного розігрівання (приготування) продуктів та використання з цією ж метою електромагнітних хвиль - суть різні!!! Градієнти температури в обох способах протилежно напрямлені. Що це означає? Пригадайте: розігріваєте на сковорідці - зовні вже пригорає, а всередині ще холодне. Електромагнітні хвилі (з точністю до навпаки): всередині вже пригорає, а зовні ще холодне. Це по-перше. По-друге, як це впливає на продукти, важко сказати.
От чим вас приваблює мікрохвильовка? Швидкістю розігрівання, так? А ще? Для небайдужих простий експеримент: приготуйте одну і ту ж страву обома способами і порівняйте на смак.
Все сказане для осмисленого сприйняття цього пристрою, без нав"язування думки.
Аудитор написав:Выбрось бяку!
А покопирсатись? А раптом запрацює?
The party ain't over yet!
0