Тема: Хлібопіч
Хочу хлібопіч.
Хто користується відпишіться про свою модель, чого Вам в ній не вистачає чи не подобається.
Задоволені покупкою такої речі на кухню чи часом вважаєте цю річ непотрібною?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Хлібопіч
Хочу хлібопіч.
Хто користується відпишіться про свою модель, чого Вам в ній не вистачає чи не подобається.
Задоволені покупкою такої речі на кухню чи часом вважаєте цю річ непотрібною?
Выброшенные деньги. Поначалу поиграетесь (месяц - два - пол-года), потом будет валяться и место занимать на кухне. А, потом появится тема в разделе "Продам" или как-то так. Но, это сугубо моё личное мнение.
Купил жене панасоник Sd-2500.Два года полет нормальный.
Проблем нет! Кроме хлеба тесто,варенье и т.д.
Правда мука не всегда хорошая.
купил 3 года назад самую простую Орион . супруга приспособилась к ней и едим 99% свой хлеб . только совет , выбирайте себе с двумя смешивающими ножами .
Я також тещі купив Оріон з простих, вже 3 роки вальохає.
Хліб в магазині не купляють.
Єдине, правда, багато залежить від муки.
Серинький, якщо дружина любить випікати, то можна брати, якщо ні, то:
Выброшенные деньги. Поначалу поиграетесь (месяц - два - пол-года), потом будет валяться и место занимать на кухне. А, потом появится тема в разделе "Продам" или как-то так. Но, это сугубо моё личное мнение.
Ми погрались місяця два і все, зараз десь на балконі в закромах лежить....
Дома Панас, модель не пам"ятаю, та що з двома ножами і програмою на житьній хліб. річ хороша, хліб на 90% відсотків тепер домашній. Дружина випікає в духовці, то в пічці, тісто місить хлібопіч, я в пічці . крім того тісто на всякі нями - піца, вареники, паста...іт.д....
спочатку пекли лише хліб, та потроху дружина освоїла техніку і на сьогодні це дуже корисна річ на кухні.
Якість борошна має дуже велике значення!
Серинький, якщо дружина любить випікати, то можна брати, якщо ні, то:
Це точно!
якщо дружина любить випікати,
конкретно випікати ні, але на кухні почуває себе дуже добре...
конкретно випікати ні, але на кухні почуває себе дуже добре...
Перефразуєм питання - готувати любить? З кухні сама виходить чи виганяти потрібно? і скільки кг лишньої ваги у вас особисто?
У нас PANASONIC 2501 - печет отлично !
Хлеб получается ВСЕГДА !!!
Главное - сразу весы купить кухонные (благо, они копейки стоят)
У нас PANASONIC 2501 - печет отлично !
Сталося диво!!! я згадав, я згадав....
...... я згадав марку свого панаса!!!! і за вагу гарно сказано! треба!
готувати любить?
На мою думку так...
скільки кг лишньої ваги у вас особисто?
зріст приблизно 195см...вага близько 95. Може змінюватись від 93 до 99кг...
Задоволені покупкою такої речі на кухню чи часом вважаєте цю річ непотрібною?
Бинатон (говно) - изредка печем хлеб (люблю ржаной - она его нестабильно готовит)/регулярно мешаем тесто. У друга ЛЖ (нормально) - постоянно (еженедельно) печет хлеб/мешает тесто на выпечку/изредка джем.
Есть Тефаль 4002 отличная печь с двумя ведрами, потеряли где то лопатку, мучаюсь уже 2 месяца, магазинный хлеб застряет в горле, один и тот же два раза есть не могу. Учитывая что использовал 99% времени пару режимов, возьму что-то проще. Может зелмер
Маман печет еженедельно. Все зависит от муки и рецепта.
Хорошо получается.
У нас Moulinex, модель точно не помню.
Moulinex
У друга ЛЖ
У нас PANASONIC
з цих брендів думаю і брати...вже зараз мрію зранку їсти гарячий свіжий хліб...
з цих брендів думаю і брати...вже зараз мрію зранку їсти гарячий свіжий хліб...
свіжий так, а от гарячий...не знаю. Це треба шукати з функцією відкладеного запуску.
Хоча, якщо вам не на 9.00 на роботу
Бо робиться хліб 2.5-4 год
Покупал как-то родителям gorenje за 500 грн с коп.
не берите. Не может сделать темную вверху корочку - на любых настройках. Слабенькая там вверху крышка - пропускает тепло быстро.
Хотя так хлеб вкусный и пропеченный получается. А вот с верхней коркой не сложилось.
свіжий так, а от гарячий...не знаю. Це треба шукати з функцією відкладеного запуску.
В панасонике есть функция такая (отложенный старт) и минимальная программа для хлеба - 2 часа
Так что с гарячим - без проблем ! Только "быстрый хлеб", когда он только из хлебопечки - при нарезке сминается (очень мягкий внутри). Так что я его сразу вынимаю - и под
полотенце, даю остыть.
Если делаю "яичный" - то он плотнее получается и с твердой корочкой - его можно сразу резать, не мнется !
Вот для ржаного пока всех ингредиентов найти не могу
Так что я его сразу вынимаю - и под
полотенце, даю остыть.
Спробуй з пульвера холодною водою збризнути, і не накривати . Хрумка шкоринка порадує.
ми ставимо на металеву підставку з нержавійки, хліб гарно провітрюється, а за хв 10 можна і накрити.
Вот для ржаного пока всех ингредиентов найти не могу
Що саме?
Це треба шукати з функцією відкладеного запуску
для мене це обов'язково...
холодною водою збризнути
це вже гарячий хліб?
Що саме?
Ой, уже не помню - сегодня в рецепте посмотрю и отпишусь
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Хлібопіч
Згенеровано за 0.177 секунд(и), виконано 95 запитів