1

Тема: Хлібопіч

Хочу хлібопіч.
Хто користується відпишіться про свою модель, чого Вам в ній не вистачає чи не подобається.
Задоволені покупкою такої речі на кухню чи часом вважаєте цю річ непотрібною?

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

2

Re: Хлібопіч

imho2  Выброшенные деньги. Поначалу поиграетесь (месяц - два - пол-года), потом будет валяться и место занимать на кухне. А, потом появится тема в разделе "Продам" или как-то так. Но, это сугубо моё личное мнение.

Logan I F2 1.4 MPi base Gris Platine 2009 → Logan II 1.5 DCi "Zen" Gray comet 2020
  0

3

Купил жене панасоник Sd-2500.Два года полет нормальный.
Проблем нет! Кроме хлеба тесто,варенье и т.д.
Правда мука не всегда хорошая.

Каждый мнит себя стратегом , видя бой со стороны!!!
  0

4

купил 3 года назад самую простую Орион . супруга приспособилась к ней и едим  99% свой хлеб . только совет , выбирайте себе с двумя смешивающими ножами .

0

5

Я також тещі купив Оріон з простих, вже 3 роки вальохає.
Хліб в магазині не купляють.
Єдине, правда, багато залежить від муки.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

6 Відредаговано Lavrik (2013-12-12 14:04:39)

Серинький, якщо дружина любить випікати, то можна брати, якщо ні, то:

Starosta написав:

Выброшенные деньги. Поначалу поиграетесь (месяц - два - пол-года), потом будет валяться и место занимать на кухне. А, потом появится тема в разделе "Продам" или как-то так. Но, это сугубо моё личное мнение.

Ми погрались місяця два і все, зараз десь на балконі в закромах лежить....

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

7

Дома Панас, модель не пам"ятаю, та що з двома ножами і програмою на житьній хліб. річ хороша, хліб на 90% відсотків тепер домашній. Дружина випікає в духовці, то в пічці,  тісто місить хлібопіч, я в пічці . крім того тісто на всякі нями - піца, вареники, паста...іт.д....
спочатку пекли лише хліб, та потроху дружина освоїла техніку і на сьогодні це дуже корисна річ на кухні.
Якість борошна має дуже велике значення!

Renault Logan Black Line 1.6
Мудрі євреї у випадку втрати грошей, або чогось цінного говорять: "Дякую Боже, що взяв грошима"
http://www.logan.in.ua/forum/post470433.html#p470433
  0

8

Lavrik написав:

Серинький, якщо дружина любить випікати, то можна брати, якщо ні, то:

Це точно!  plus

Мудрі євреї у випадку втрати грошей, або чогось цінного говорять: "Дякую Боже, що взяв грошима"
  0

9

Lavrik написав:

якщо дружина любить випікати,

конкретно випікати ні, але на кухні почуває себе дуже добре...

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

10

Серинький написав:

конкретно випікати ні, але на кухні почуває себе дуже добре...

Перефразуєм питання - готувати любить? З кухні сама виходить чи виганяти потрібно? і скільки кг лишньої ваги у вас особисто?

0

11

У нас PANASONIC 2501 - печет отлично !
Хлеб получается ВСЕГДА !!!

Главное - сразу весы купить кухонные (благо, они копейки стоят)

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

12

Про весы  plus

Каждый мнит себя стратегом , видя бой со стороны!!!
  0

13 Відредаговано Ptah (2013-12-12 14:24:13)

Zevs написав:

У нас PANASONIC 2501 - печет отлично !

Сталося диво!!! я згадав, я згадав....
...... я згадав марку свого панаса!!!!  plus  і за вагу гарно сказано!  upp  треба!

0

14

Ptah написав:

готувати любить?

На мою думку так...

Ptah написав:

скільки кг лишньої ваги у вас особисто?

зріст приблизно 195см...вага близько 95. Може змінюватись від 93 до 99кг... big_smile

0

15

Серинький написав:

Задоволені покупкою такої речі на кухню чи часом вважаєте цю річ непотрібною?

Бинатон (говно) - изредка печем хлеб (люблю ржаной - она его нестабильно готовит)/регулярно мешаем тесто. У друга ЛЖ (нормально) - постоянно (еженедельно) печет хлеб/мешает тесто на выпечку/изредка джем.

Dacia Logan 1.4i/Base; цвет - серый металлик.
SY Kyron M230, чёрный металлик
Nissan Almera Classic 1.6 серебристый металлик
  0

16 Відредаговано grinder (2013-12-12 15:35:44)

Есть Тефаль 4002 отличная печь с двумя ведрами, потеряли где то лопатку, мучаюсь уже 2 месяца, магазинный хлеб застряет в горле, один и тот же два раза есть не могу. Учитывая что использовал 99% времени пару режимов, возьму что-то проще. Может зелмер

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

17

Маман печет еженедельно. Все зависит от муки и рецепта.
Хорошо получается.

У нас Moulinex, модель точно не помню.

Нет неразрешимых проблем, есть неприятные решения.
Уже Opel Astra H 2013 и Mazda CX5
  0

18

M@d)|(@xed написав:

Moulinex

Xorius написав:

У друга ЛЖ

Zevs написав:

У нас PANASONIC

з цих брендів думаю і брати...вже зараз мрію зранку їсти гарячий свіжий хліб... tongue

0

19

Серинький написав:

з цих брендів думаю і брати...вже зараз мрію зранку їсти гарячий свіжий хліб...

свіжий так, а от гарячий...не знаю. Це треба шукати з функцією відкладеного запуску.
Хоча, якщо вам не на 9.00 на роботу  wink
Бо робиться хліб 2.5-4 год

Нет неразрешимых проблем, есть неприятные решения.
Уже Opel Astra H 2013 и Mazda CX5
  0

20 Відредаговано ох-хо-хо (2013-12-12 15:47:55)

Покупал как-то родителям gorenje за 500 грн с коп.

не берите.  Не может сделать темную вверху корочку - на любых настройках.  Слабенькая там вверху крышка - пропускает тепло быстро.

Хотя так хлеб вкусный и пропеченный получается. А вот с верхней  коркой не сложилось.

0

21

M@d)|(@xed написав:

свіжий так, а от гарячий...не знаю. Це треба шукати з функцією відкладеного запуску.

В панасонике есть функция такая (отложенный старт) и минимальная программа для хлеба - 2 часа

Так что с гарячим - без проблем ! Только "быстрый хлеб", когда он только из хлебопечки - при нарезке сминается (очень мягкий внутри). Так что я его сразу вынимаю - и под
полотенце, даю остыть.

Если делаю "яичный" - то он плотнее получается и с твердой корочкой - его можно сразу резать, не мнется !

Вот для ржаного пока всех ингредиентов найти не могу sad

0

22 Відредаговано Ptah (2013-12-12 16:06:27)

Zevs написав:

Так что я его сразу вынимаю - и под
полотенце, даю остыть.

Спробуй з пульвера холодною водою збризнути, і не накривати . Хрумка шкоринка порадує.
ми ставимо на металеву підставку з нержавійки, хліб гарно провітрюється, а за хв 10 можна і накрити.

0

23

Zevs написав:

Вот для ржаного пока всех ингредиентов найти не могу

Що саме?

0

24

M@d)|(@xed написав:

Це треба шукати з функцією відкладеного запуску

для мене це обов'язково...

Ptah написав:

холодною водою збризнути

це  вже гарячий хліб?

0

25

Ptah написав:

Що саме?

Ой, уже не помню - сегодня в рецепте посмотрю и отпишусь

0