Re: Кто на что хотел бы пересесть после Логана
mekena, Юр, номер 1 неожиданно и очень интересно!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Кто на что хотел бы пересесть после Логана
Сторінки Назад 1 … 36 37 38 39 40 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
mekena, Юр, номер 1 неожиданно и очень интересно!
Don Kortes, пересмтрел уже все тесты и перечитал ...
mekena, Сзади один к одному Кашкай. Реально однокласники. Одним словом тебя тянет на компактные кроссоверы
Одним словом тебя тянет на компактные кроссоверы
я бы сказал - на повышенный клиренс... Так как рассматриваю исключительно 2вд.
Смотрел, читал, считал. Составил список: Степвей, МСВ, Дастер. Другое не-хо-чу.
Другое не-хо-чу.
или не могу?
На ЕС-7 вже проїхав 26000 км (з серпня минулого року) і в мене до цієї машини питань нема. Так що не треба заочно щось позитивне, чи негативне говорити про китайського виробника.
ЕС-8 дивився в автосалоні. Мені сподобався у всіх відношеннях . На мій погляд в порівнянні з ЕС-7 - значний крок вперед.
Пока-пока.
На сегодняшний день список такой ...
так а сам то ти хоч щось щупав з того списку? Крім того є ще така теорія, що брати машину варта хоча би після першого фейсліфту, коли пофіксять всі дитячі хвороби...
так а сам то ти хоч щось щупав з того списку?
не, не щупал. Я пока определяю список что щупать, после чего выберу лидера.
Крім того є ще така теорія, що брати машину варта хоча би після першого фейсліфту, коли пофіксять всі дитячі хвороби...
так то оно так. Я в свое время Логан брал Ф1. И не прогадал. И сейчас думаю не прогадаю...
mekena Слежу за темой, самому интересно какой будет выбор, по Suzuki SX4, сначала читал, отзывы - впечатляют, но недавно отвозил ребенка в школу, паркуюсь и рядом эта машинка, визуально и клиренс не большой, и размеры по сравнению с логаном не впечатлили, в общим прикинул ценник, земноводное задавило. Начал бы мацать с 5 варианта
я бы сказал - на повышенный клиренс...
Шото у SX4 клиренс не впечатляет, если честно.
по Suzuki SX4, сначала читал, отзывы
Это не тот SX4. Новый будет продаваться в 2014 году. А старый, он сооовсем не такой. Одна база на 10 см меньше чего стОит.
mekena Слежу за темой, самому интересно какой будет выбор, по Suzuki SX4, сначала читал, отзывы - впечатляют, но недавно отвозил ребенка в школу, паркуюсь и рядом эта машинка, визуально и клиренс не большой, и размеры по сравнению с логаном не впечатлили, в общим прикинул ценник, земноводное задавило. Начал бы мацать с 5 варианта
Так их еще не продают... Пока есть только тестовые машины. На продажу приедут вроде аж в феврале.
Ты наверное видел нынешний СХ4, маленький...
Larsen,
Шото у SX4 клиренс не впечатляет, если честно.
180 см.
Я согласен и на 165 см , как у 2008-го... Кстати, он хоть кросс в В-классе, но шире и выше Логана.
180 см.
Ну, ИнфоКаровцы у европейца, у которого по паспорту 175, намеряли 160-165. Причём самая низкая точка глушак, висящий прямо посреди базы, что не есть хорошо. Что там будет у нашего не известно, но глушак скорее всего тоже будет висеть ниже 180мм.
Я согласен и на 165 см , как у 2008-го...
Так это ж меньше чем у Логана.
Мой список (по нарастающей):
1. Дастер 4х4.
2. Гранд Витара.
3. Форестер (Аутбэк).
4. Пджеро Спорт.
5. 4 Раннер.
6. Рэнглер Анлимитед
Так это ж меньше чем у Логана.
это больше, чем у моего Логана.... В любом случае, это - птицы разного полета...
4. Пджеро Спорт.
5. 4 Раннер.
6. Рэнглер Анлимитед
расход не важен?
расход не важен?
Как говорится - Fuck the fuel economy!
Как говорится - Fuck the fuel economy!
так кажуть ті, хто не зі своєї кишені платить за пальне Інакше, навіть найбільший в світі багач починає рахувати свої видатки на пальне.
Так а причём тут расход? Ведь речь о том что хочется, а не что "можется". В сравнении с ценами некоторых названных моделей, расход вообще мелочь.
Так а причём тут расход? Ведь речь о том что хочется, а не что "можется".
да нет, с учетом личных возможностей. Смысл фантазировать на эту тему? Это не интересно и контр-продуктивно.
Ну так если есть возможность купить авто за более чем 60 тыщ уев, то расход в 13 литров не должен составить особых финансовых проблем.
Ну так если есть возможность купить авто за более чем 60 тыщ уев
я сомневаюсь, что таковые есть на нашем форуме... Понты, не более того.
Ну так если есть возможность купить авто за более чем 60 тыщ уев, то расход в 13 литров не должен составить особых финансовых проблем.
особисто я бачив дуже велику кількість "Прадіків" і "Крузаків" на газу....
багаті люди - не ті хто багато тратить.
особисто я бачив дуже велику кількість "Прадіків" і "Крузаків" на газу....
На газу? Навіщо, якщо є дизельні? Можливо це Б/В, куплені відносно дешево, тоді зрозуміло чому розхід для власника проблема. По ціні нового Логана можна купити великого джипа б/в, тим більше бензинового. Однак, наприклад, для мене, розхід під 15-20 був би серйозною проблемою. А для людини яка готова заплатити понад 50к уо, це не повинно бути проблемою. Можливо є якісь винятки, очевидно не всі люді завжди діють логічно, однак давайте порахуємо. Нехай великий джип буде мати розхід більший на 5 літрів. Припустимо що власник буде на ньому їздити 200 тисяч км. Тоді перевитрати становитимуть 5*200000/100 = 10000 л. Що становить, не більше 15 тисяч уо. А це десь в два рази меньше ніж перевитрати на відсотки по довгостроковому кредиту на таке авто.
багаті люди - не ті хто багато тратить.
Ну, я не знаю як цих людей називати: багаті чи бідні, однак ми говорим про тих, хто говтовий віддати понад 50 тисяч баксів за авто. Називайте їх як хочете, однак, якщо вони можуть, і хочуть, витратити такі гроші на транспортний засіб, то і різниця в розході пального для них не стане перешкодою, тому що становить незначну частину витрат на авто (газ газом, а розходи на паливі не закінчуються, є інши розхідні матеріали, наприклад шини, а є і технічне обслуговування на якому теж економії не вийде).
Сторінки Назад 1 … 36 37 38 39 40 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Кто на что хотел бы пересесть после Логана
Згенеровано за 0.187 секунд(и), виконано 83 запитів