Re: Логан 2005 (БЖ Игорь Петрович1)
Hidden message by (mekena) 2013-12-29 16:45:39
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Логан 2005 (БЖ Игорь Петрович1)
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Hidden message by (mekena) 2013-12-29 16:45:39
Через 13000км загудел подшипник задний хвалёный FAG- ФАК его !
Подшипник перестал гудеть!!!!!????
заехал в подземный паркинг в ТЦ,заглушил(до того отлично заводилась при любом морозе)походил полчаса,подтянул хомуты . Машина не завелась.Юра вытащил меня из подземелья.Искра есть,с толкача тоже мёртвая, свечи сухие,проверил топливный насос и фильтр-всё отлично. Пытался датчик коленвала снять,но терпения не хватило его открутить ,очень неудобно из-за шлангов газового редуктора и из-за ветра с морозом,отодвинул от мотора и пшикнул вд-40. Кстати,сеточка насоса чистая после 8,5 лет и 287000км,слава ОККО за пульс и пропан-бутану.Есть подозрение,что сигналка отключает насос,было уже такое у людей. Завтра на верёвочке потащат к электрику. Kolob мне помогает и консультирует. Продолжение следует....
Продолжение...Плохой контакт на разъёме газового компа. Зато поменял топливный фильтр-проехал 170000км(и ещё бы ездил столько же),изучил устройство бенз.насоса ,правда при -15 с ветерком. Сеточка на насосе чистейшая,ГАЗ рулит!
С проблемой разобрался?
Випав"папа" з "мами" на газ.компі.
самий конструктивний і якісний бортовик,зачитався аж))
А газ редуктор який? Скільки пройшов? Ремкомплечений уже?
Редуктор Томасетто,пройшов 150000 км,ремкомплект поміняв. Майстер сказав,що не потрібно було,він спокійно витримує 300000км.
слава КПСС!!! машинка опять в строю ! хозяин в отличном настроении - ни гвоздя ни жезла !
Дякую! Думав ще свічки запалення мінять(40000км, Bery ultra 7 d f),та роздивившись їх ,тільки зменшив зазори. Після цього авто полетіло та значно впав розхід газу(а може просто потепліло).
Майстер сказав,що не потрібно було,він спокійно витримує 300000км.
Це ті які й ставили ГБО?
Випав"папа" з "мами" на газ.компі.
Так причем тут газ, она же на бензине не заводилась. Одно другому не мешало.
Серинький Інші,ті казали через 150000 треба мінять ремкомплект.
KoLoB, Газовый комп отключает управление форсунками ЭБУ,то есть электрическая цепочка через реле(реле в самом блоке) в газ.компе идёт. Включается газ,реле прерывает цепочку управления бензиновым ЭБУ. Нет газ.компа(в моём случае плохой контакт) -обрыв цепи.
300 ткм на редукторі це з фантастики. Свій перебрав на 120. Мій Stag врізаний в розрив бензофорси. При їзді на газу блокує бензофорсу, перехоплює її імпульс і формує свій на газофорсу. При їзді на бензі газкомп вимкнений, релюхи нормально замкнені і сигнал проходить на бензофорси. В аварійному режимі, витягнути запобіжник живлення газкомпа, релюхи знову ж замкнені і працюють бензинові. Тобто, щоб не працював бенз мусить вивалитись роз'єм в розриві бензофорси. Думаю десь так у всіх ГБО.
Игорь Петрович1, в кого обслуговував редуктор?
300 ткм на редукторі це з фантастики.
А 400 000 км. без вскрытия редуктора тоже фантастика? Ну ну...
Главное уход и обслуживание.
А це як
уход и обслуживание
без вскрытия редуктора
???
Лапароскопія.
Медицинские термины здесь не нужны.
Я знаю и видел эти машины, которые проехали больше 400 000 км. на газу.
Можешь считать это фантастикой, но я врать тут не буду.
И развивать эту тему больше не хочу.
Серинький, Есть такой Роман ,принимает на ул. Крайней в Киеве. В принципе,там ничего сложного. Ремкоплект стоит около 150 гр..
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Логан 2005 (БЖ Игорь Петрович1)
Згенеровано за 0.150 секунд(и), виконано 89 запитів