Re: На море с ребенком 2011
Интерестно, кто-то проезжал по стрелке полностью, до Крыма. Дорога там не очень , как впечатления?
Это не дорога а стиральная доска!В том году проехал ее полностью. Впечатлений море но только отрицательных.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → На море с ребенком 2011
Интерестно, кто-то проезжал по стрелке полностью, до Крыма. Дорога там не очень , как впечатления?
Это не дорога а стиральная доска!В том году проехал ее полностью. Впечатлений море но только отрицательных.
al_yakov написав:Интерестно, кто-то проезжал по стрелке полностью, до Крыма. Дорога там не очень , как впечатления?
ездил 5 лет назад. стиральная доска, но впечатления только положительные
ездил 5 лет назад. стиральная доска, но впечатления только положительные
Мы с женой пару раз проехали на велосипедах в разных направлениях:D, да стиральная доска, но понравилось!
Хочу оновити тему.
Народ, а чи є в нас хтось з Скадовська?
Треба мені дітей саме туди звозити, в старшої аденоїди, мусимо подихати йодом.
Якщо є місцеві форумчани, відпишіться.
Хоч поїздка буде ще не скоро, але хочеться назбирати побільше інформації.
Там йод , якийсь спеціальний, яи специфічний?
Хочу оновити тему.
Народ, а чи є в нас хтось з Скадовська?
Якщо є місцеві форумчани, відпишіться.
Хоч поїздка буде ще не скоро, але хочеться назбирати побільше інформації.
Були з малим цього літа. Можу своїми враженнями поділитися.
Олег, я майже місцевий був))) Був в Скадовську один раз - перший і останній. Не раджу, краще в гірский Крим - більше дітям користі буде (я відпочиваю пару років недалеко від Нового Свєта - там є хороші місця для дихальних шляхів http://www.ay-danil.com.ua/articles/tse … hi-kryma/)
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → На море с ребенком 2011
Згенеровано за 0.178 секунд(и), виконано 94 запитів