Re: А кто уже переобулся?
сяся, Ну тут личное дело каждого. Все зависит от стиля, опыта вождения и пробегов за зиму.
"Безопасная скорость" - это когда скорость автомобиля не превышает скорости мыслей водителя.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А кто уже переобулся?
Сторінки Назад 1 … 41 42 43 44 45 … 159 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
сяся, Ну тут личное дело каждого. Все зависит от стиля, опыта вождения и пробегов за зиму.
Pashko так я спрашивю , прошу опытом поделится - а решение сам буду принимать , езжу я давно и поэтому уже не лихачу , но вот навыки постепенно теряются - из - за работы и кредита езжу мало - не более 8 000 за зиму
сяся, если осторожно, то можно еще пару сезонов откатать. Но я свою уже буду "добивать" до лета - осени.... Планирую еще на R15 перейти
Планирую еще на R15 перейти
у мну с фабрики 15 стоит тут дело вкуса ( лично мне удобней было 14 но газированные токо на 15 идут ), технической стороны не знаю , на предыдущей авто был 14 особой разницы не заметил
Переобулся сегодня на летние.
Зимние липучки при плюсовой температуре стали сильно мягкие.
Сезон открыл.
рановато...
Я ще покатаюсь, всерівно нову зимову купувати...
рановато.....
Кому как, а для меня самый раз.
Вытащил большой кусок стекла, еще немного и прорезала шину.
Вытащил
Теж знайшов у одному літньому "пробой", але колесо не спускало. На вихідних завезу на шиномонтаж.... Щоб бути готовим до весни
у мну так же я сначала подумал колеса попробивал , переобуватся пока не рискую , колесо с летней резиной лежало в багажнике как запаска сегодня случайно надавил - почти пустое
Переобулся сегодня на летние.
Сезон открыл.
Таки да...
Кстати я и по снегу ездил на этой летней - норм.
Ну и само собой:
Я з минулого тижня на літній, щоправда тільки зпереду. На зимовій стало небезпечно їздити. Слизька на асфальті при таких температурах. Ззаду залишив зимову на всяк випадок. Пробував розгін і гальмування при температурі +4 на літній явно краще щеплення. Щоправда літня, це Нокіан Греен яка для нордичного літа, отож її робочі температури від +1 і до +30. Вище вона починає втрачати в щепленні.
Ранувато. Почовгаю ще зимові валянки.
Я до 15 березня ще на зимі покатаюсь, а там і зміню зимове взуття
Я з минулого тижня на літній, Пробував розгін і гальмування при температурі +4 на літній явно краще щеплення.
Я это понял еще в феврале.
На летней уже намного лучше сцепление.
Воно то так, але в нас сьогодні ще сніжок з дощем пролітав.
Как пролетав так и улитит.
И в мае заморозки могут быть, так что не чего боятся.
OKurylyshyn, я так понял считаеш рано обувь менять ? я тоже такого мнения , земля холодная и асфальт всего несколько часов в сутки с + а так ещё зимняя резина рулит , по крайней мере в нашей местности.
І у нас сьогодні дощ зі снігом падав. Я категоричний противник такої ранньої заміни шин. Це небезпечно. Кілька років тому вже у квітні їхав до бабусі на півдні області, там гірська місцевість. Так от вранці трохи приморозило, значить спускаюсь з такого крутенького схилу, дорога вузька і їде зустрічна, справа обрив метрів 5-6. Починає нести в обрив, що не роблю, нічого не помагає (абс був присутній). З машини всі вискочили, лишився я сам і зупинився одним колесом фактично над обривом. Нива мене звідти витягнула. З того часу маю страх до ранньої заміни шин. Стараюся вичекати коли діє правило +8.
Тоже не спешу переобуваться, ничего хорошего в этом нет имхо. Переобуюсь в начале апреля
Я до 15 березня ще на зимі покатаюсь, а там і зміню зимове взуття
до 15 квітня опалювальний сезон триває. А для мене й сезон зімової гуми
опалювальний сезон триває
В мене получається:
переводять годинник на літо - перевзувся в літні тапки....
годинник на зимовий час - я на зиму.....
Правда бувають виключення, але дуже і дуже рідко...
От думаю, а коли перестануть переводити годинник, по чому буду орієнтуватись...
Lavrik,
Юра, перейдеш на всесезонку
Так є ж правило: середньодобова +7. Навіщо міняти раніше?
Сегодня утром -1 все замерзло. Пока покатаюсь на зимней.
Сторінки Назад 1 … 41 42 43 44 45 … 159 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А кто уже переобулся?
Згенеровано за 0.229 секунд(и), виконано 77 запитів