Всім привіт! Розкажу свою історію як мене чуть не кинули при продажі цих шин. Оголошення розмістив паралейно і на Сландо.
Дзвонить до мене вчора "покупець", "хоче" купити шини. Повідомляє, що є представником юридичного лиця (фірми). Щоб провести гроші через бухгалтерію просить номер картки, я висилаю (зарплатна картка дружини). Через трохи часу передзвонює і каже що ця картка не підходить, треба кредитну. Ну думаю фіг з ним, даю номер кредитки (знову дружини ). Ще випитав в мене номер дружини на який має прийти інформація про оплату, і термін дії картки (чому сказав останнє сам не знаю...). Домовляємось, що як тільки, мені поступають гроші, то я відправлю шини. Десь через пів години дзвонять до дружини бутім "з Приват банку", повідомляють що на її рахунок поступили гроші, але в неї не підключена послуга отримання коштів від юридичних осіб, і щоб її активувати необхідно підійти до банкомату і виконати певні махінації, пропунують передзвонити за пів години коли вона буде біля банкомату. І тут я почув неладне. Дзоню в службу підтримки Приватбанку і цікавлюсь чи взагалі це був їхній номер, розповідаю про дзвінок до дружини, мені дають очікувану для мене відповідь, що номер не їхній, і ніхто до моєї дружини не дзвонив...
Прийшов час Ч. Дзвонять до дружини, питають чи вона вже біля банкомату. Кажемо що так, насправді сидимо за комп'ютером вдома . Просять переходити по пунктах меню зв'язаними з переказами грошей...
Далі спілкуватися з ними в нас більше не було бажання. Кинули трубку. Передзвонювали до дружини ще раз так десять, ми просто вибивали... Більше дзвінків не було.
Номера телефонів:
"клієнт" представився Суворов Виктор Ефимович 0634082784
"Приватбанк" 0567673519
Будьте обережні, не надавайте лишніх даних про картку крім номера і власника!!!
Кредитну картку на всякий випадок заблокували.
Ось така історія...
P.S. Шини таки відправив сьогодні наложеним платежем через ІнТайм іншому покупцю, який дзвонив до мене трохи раніше, але сумнівався...
Renault Logan Authentique 1.5 dCi 2013р.
0