Тема: 60 тисяч на МСВ
Доброго здоров'я. Схожу тему знаходив, дослідив, але не всі питання знайшли свою відповідь. Маю 60 тис. пробігу. Авто купив на 50 тис. ТО на сервісі проходили до 30 тис. включно, далі самостійно.
Мої 60 тис. теж буду самостійно. Виписав такий список. Прошу допомоги із визначенням, що міняти без сумнівів. Що просто переглянути в якому стані. І що взагалі не чіпати.
1. Ремінь ГРМ + Ролік. Є точка зору що міняти разом з роліком не варто, так як оригінальний ролік може відкататися довше (у знайомого вже 150 тис і ходить). Цей же знайомий, говорить що і ремінь би міняв на 90 тисяч, але на сервісі сказали що обов'язково, інакше гарантію знімуть.
2. Ремінь та ролики навісного обладнання. Ремінь міняв пару тисяч назад. Але без роліків (якщо це ремінь генератора). В мене без кондиціонера... На що звернути увагу?
3. Масло + фільтр. Тут зрозуміло. Весь час лили ELF SXR 5W40. Знаходить саме таке і лить?
4. Фільтр повітряний. Міняли на 50 тис. Міняти?
5. Бензиновий фільтр. В основному ганяю на газу. Міняти?
6. Свічки. Також є точка зору, що міняти на 60 тис. оригінальні, не варто. Що можете сказати? Якщо міняти, то на які? Може ірідієві?
7. Помпа. Є точка зору, що теж треба міняти. Але, той товариш що пройшов вже 150 тис. ще не міняв, і не збирається.