доктор ливси написав:а кто у нас не вор, менталитет такой?
не забрала ,а отдали 3 идиота Я,Т ,П
а на майдане были невооруженные мирные и ментов убивали
любая соседняя страна будет поддерживать сепаратистские движения (мадяры поляки румыны) если ей это позволяет ЖЕРТВА
сша ГРАМОТНО провели у нас переворот сделав виновной РФ, Россию втянули в войну лишив выбора как и в 1914 так и 1939 с Польшей а Путин делает то что Сталин пере ВОВ - собирает земельку и зубы скалит
я например не поддерживал майдан а заявляя об этом автоматически становился титушкой ,тоесть не снами - знач враг
та ти жартуєш. записати всю націю в злодії - то жесть. українці - хазяйновиті і роботящі.
так, саме забрала. в найскладніший для країни момент, коли старої влади вже не було, нової ще не було, армії - не було. якби кримські події відбувались зараз - росія спіймала б облизня.
щодо поляків угорців, румунів - не володієш фактикою. я щойно вернувся з закарпаття. щось там не видно озброєних гостей. хоча народу що взагалі не знає української і паганенько знає російську - повно.
саме так, на майдані до самого кінця лютого люди були неозброєними. і вже навіть якщо брати 18-20 число, у людей не було танків бтр пзрк рпг іт.д. і т.п. мабуть воєнторг був закритий, той в якому терористи з донбасу то всьо купили?
про тітушок - передьоргуєш. тітушки - це ті хто ізбивав, стріляв, палив машини.
renault laguna grandtour 1.5dci
0