Re: Газовое оборудование для Логана
Я про те, що при справному, правильно підібраному, та на налагодженому ГБО, витрату воно дає однакову.
Це ІМХО.
Як поясниш те, що газ дає меншу "теплотворність"?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Газовое оборудование для Логана
Сторінки Назад 1 … 42 43 44 45 46 … 110 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Я про те, що при справному, правильно підібраному, та на налагодженому ГБО, витрату воно дає однакову.
Це ІМХО.
Ще розхід газу більший на 20%
Оце не зрозуміло
Мені при встановленні теж саме сказали
на налагодженому ГБО, витрату воно дає однакову.
А це вже радує... Вчора їдучи з Києва, витрата по БК була 5.4
по сенсорам кисню (2 лямди)
???
Георгич, физику кто отменил?
5.7 с арбузами и дынями, в общем полная загрузка, 3 тела, сумки
http://www.logan.in.ua/gallery/Sandero/100/
Це не так, питома теплотворність газу (пропан-бутан) декілька вище бензину, але густина газу майже в двоє менша. Результативна теплотворність газу на одиницю об"єму нижча на (25+/-5%).
Але мова йшла не про те. Мова йшла про:
також Ланді Рензо не рекомендувах по багатьох причинах, дуже геморні кароч. Ще розхід газу більший на 20%
у порівнінні з Тамоною.
Так при чому тут теплотвіоність?
ЗІ. Чи ТС не порівнював Ланді з Тамоною, а писав про співвідношення Бензин/газ? - Якщо так, то пардон, я не так зрозумів.
Георгич написав:по сенсорам кисню (2 лямди)
???
Георгич, физику кто отменил?
что (с) царьов.
расскажи, к каким 2м лямбдам ты вешаешь гбо
расскажи, к каким 2м лямбдам ты вешаешь гбо
я повторюсь "что (с) царьов".
Газомозг с лямдами не рабоатет, он всего лишь множит бензовремя впрыска на заданный коэф., с учетом температурной коррекции, коррекции по давлению, коррекции по оборотам (3Д) и самое главное по МАП-сенсору.
Если все вышеперечисленное настроено, то ЭБУ не догадывается и нисколько не корректирует (долго- и кратковременные коррекции) при работе на газу. Он управляет впрыском в штатном режиме, как и на бензине, коректируя ее состав по лямде (лямдам), если они конечно есть. Касается замкнутого цикла. В открытом - по таблицам.
ЗЫ. Газомозг имеет возможность подключения к лямдам (фиолетовый и фиолетовый с полоской провода у СТАГа), но это подключение не используется в алгоритме работы СТАГа, это сделано только для настройки - визуализация работы лямд на встроенном осциллографе - для упрощения настройки в динамике.
Ну и еще для автоадаптации у ИСА2, но с последними я не сталкивался, без комментариев.
Олег, ну так давай не путать грешное с праведным и не мешать в кучу всё подряд.
итак уже моск перевернулся у некоторых. по поводу одинаковости расхода на бензине и газу в том числе.
Олег, ну так давай не путать грешное с праведным и не мешать в кучу всё подряд.
Саша, ну во-первых пусть _2d_ объяснит свою фразу Тамона/Ланди +20%, - как понял я
А во-вторых, люди приводят случаи, когда их автомобили жрут пропана одинаково, или меньше, чем бензина. В частности, об этом пишут в газовой ветке на опель-клубе.
Тут без комментариев, т.к. физика, окромя случаев когда бензиновая топливная была неисправной и безбожно переливала. Но у них не тот случай - 8 бензин, 7,6 газ. Это нонсенс, с прогнозом перегрева и износа клапанов и всего выпускного тракта.
А вот интересно то, что движки мицубиши славятся малым газовым расходом и работаю на нем лучше, чем на нашем бензине. ИМХО - причина в степени сжатия.
Результативна теплотворність газу на одиницю об"єму нижча на (25+/-5%)
Тобто все правильно витрата газу в межах +20% це норма. Враховуючи "акції" на АЗГС в 32 літровий балон сьогодні влазить 35 літрів то може бути і більше...
А вот интересно то, что движки мицубиши славятся малым газовым расходом и работаю на нем лучше, чем на нашем бензине. ИМХО - причина в степени сжатия.
Якщо не важко проясни як це може бути...
Серинький, не поясню, а тільки припущу. Міциківські двигуни досить капризні до нашого бензину. Ті, що у нас були на фірмі, на трасі завивали оборотами ХХ, глохли, та ін. Бензин А-95 Золотий Гепард. На відміну від них Шкоди пережовували любий кал, я навіть А-76 заправляв і нічого.
Я припускаю що у міциків вища ступінь стиску, та/або особливі фази газорозподілення, що приводить до більшого тиску, отже вимагає від палива вищого ОК. Ну а у газа ОК вище 100, що благодійно впливає на ці двигуни. Це моє ІМХО.
Стосовно нас - щоб отримати повну ефективність роботи наших двигунів на газу, треба ковирятись не з прошивками та варіаторами, а потрібно шліфувати ГБЦ, підвищивши ступінь стиску під октанове близьке до 100.
Я припускаю що у міциків вища ступінь стиску, та/або особливі фази газорозподілення, що приводить до більшого тиску, отже вимагає від палива вищого ОК. Ну а у газа ОК вище 100, що благодійно впливає на ці двигуни. Це моє ІМХО.
Тобто та моча не могла нормально штовхати....
Стосовно нас - щоб отримати повну ефективність роботи наших двигунів на газу, треба ковирятись не з прошивками та варіаторами, а потрібно шліфувати ГБЦ, підвищивши ступінь стиску під октанове близьке до 100
Ну це всже зовсім перебор...
Георгич написав:Стосовно нас - щоб отримати повну ефективність роботи наших двигунів на газу, треба ковирятись не з прошивками та варіаторами, а потрібно шліфувати ГБЦ, підвищивши ступінь стиску під октанове близьке до 100
Ну це всже зовсім перебор...
Ну, це кожен вирішяє для себе сам.
Що стосується перебору, то я вважаю перебором газо-дизель, коли дизельний двигун переводиться на природній газ (метан).
Є кілька методів такої переробки, один із них, це декомпресія дизеля до 12.
Наприклад http://cyberleninka.ru/article/n/tehnic … odnom-gaze
Тобто, якщо Логан зажати десь до 12-ти, то він в повну силу і ефективність розкриється на газу.
_AlexSander_ написав:Олег, ну так давай не путать грешное с праведным и не мешать в кучу всё подряд.
Саша, ну во-первых пусть _2d_ объяснит свою фразу Тамона/Ланди +20%, - как понял я
А во-вторых, люди приводят случаи, когда их автомобили жрут пропана одинаково, или меньше, чем бензина. В частности, об этом пишут в газовой ветке на опель-клубе.
Тут без комментариев, т.к. физика, окромя случаев когда бензиновая топливная была неисправной и безбожно переливала. Но у них не тот случай - 8 бензин, 7,6 газ. Это нонсенс, с прогнозом перегрева и износа клапанов и всего выпускного тракта.
хлопці дійсно може трохи не коректно висказався,прсто спішив тоді,що газу як сказав майстер братиме на 20% більше ніж бензину)) такшо не сваріться,все гуд!)
газу як сказав майстер братиме на 20% більше ніж бензину))
Мені теж так було сказано... На 20-22% більше....
Тобто, якщо Логан зажати десь до 12-ти, то він в повну силу і ефективність розкриється на газу
Далеко ми вже зайшли. Яким чином його можна підняти до 12кг?
голову пилить.
Яким чином його можна підняти до 12кг?
_AlexSander_ правий. Для газа важлива саме ступінь стиснення. Не путати з компресією. Це два різних поняття і вони не одинакові. Тому тільки пиляти голову
Тому тільки пиляти голову
Ну чому? Не факт, прошліфована головка може не забазпечити номінальну продувку циліндрів. Особливо стосується клиноподібних камер згоряння Отже - ідея сумнівна, імхо.
Окрім "точити" голву є інші методи форсування двигуна.
На приклад - "витянути" шатуни, при умові забезпечення номінального газообміну циліндрів.
Окрім того - поставити купольні (вищі) поршні.
Використати "верховий" РВ та виграти компресію за рахунок фаз газорозподілення, щ в певному проміжку обертів дасть суттєвий виграш ефективності роботи двигуна.
Я до того, що не все так банально просто. "Тюнінгери" цю кухню пройшли і давно. Тому є сенс їх прислухатись, а не йти долиною власних помилок.
причем тут верховой вал.. он не меняет степень сжатия
_AlexSander_, меняется детонационная стойкость.
В абсолюте правит не степень сжатия. Есть неудачно сконструированные движки" цокотящие" при сжатии 8,5, а есть удачные, которые молотят тот же бензин при 10,5.
блин. ты всё в кучу намешал. сначала говоришь про компрессию, теперь про детонационную стойкость и, соответственно, степень сжатия.. вообще тема не про это.
Продолжается эпопея с настройкой моего ГБО.
Заехал к мастеру местному, посмотрел сказал все идеально.
Почему расход бенза по БК больше чем реально расход газа - не нашелся что ответить.
Сегодня сам полез и посмотрел и сделал скрины... Зеленая кривая ушла от синей...
Скрины в ворде, как их выложить для получения дельного совета..?
Сторінки Назад 1 … 42 43 44 45 46 … 110 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Газовое оборудование для Логана
Згенеровано за 0.240 секунд(и), виконано 74 запитів