Re: Міні-маркет від santhe
Добрий вечір! Хочу замовити дану модель:
SSC095P1 -3100 грн.
Як це зробити?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Міні-маркет від santhe
Сторінки Назад 1 … 21 22 23 24 25 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Добрий вечір! Хочу замовити дану модель:
SSC095P1 -3100 грн.
Як це зробити?
Добрый день.А можно поинтересоваться, сколько у Вас такие часики будут стоить? http://timeshop.com.ua/casio/casio-edif … avuef.html
І вам доброго дня.
Такий годинник привезу орієнтовно за 2250-2300 грн. (не можу зараз конкретну цифру точно до гривні сказати - курс міняється щодня)
І вам доброго дня.
Такий годинник привезу орієнтовно за 2250-2300 грн. (не можу зараз конкретну цифру точно до гривні сказати - курс міняється щодня)
ОООООООООО, оце так різниця! Дякую за інфу, буду тепер гроші збирати!!!!!!!))))
ну це була актуальна вартість на пятницю, ціни і наявність міняються у поставщиків щодня.
ну це була актуальна вартість на пятницю, ціни і наявність міняються у поставщиків щодня.
Та то зрозуміло, що ціна змінюється.Буду готовий- запитаю ще раз.
santhe, Думаю многим будут интересны и недорогие стильные модели
Та я якби і не проти
В принципі багато хто з присутніх і так то знає, але зазначу - більша частина з того що я зараз заробляю на годинниках - йде на допомогу нашим бійцям.
santhe, Це дуже і дуже добре. Але у всіх тих брендів є моделі від сотень гривень і до тисяч.
santhe, Це дуже і дуже добре. Але у всіх тих брендів є моделі від сотень гривень і до тисяч.
Ну тут насправді є нюанси. Касіо дешевше за тисячу гривень - просто немає сенсу возить, я не можу зробити вартість цікавішою за українські магазини.
А найдешевші сєйко - десь з тисячі гривень і починаються, це простенька механіка.
santhe,
Саш, а якісь Сітізен, QQ, або щось таке.
santhe,
Саш, а якісь Сітізен, QQ, або щось таке.
По сітізену теж щось варте уваги починається десь від тисячі. Q&Q у моїх поставщиків немає.
Привіт! Чи є можливість привезти таку модель і саме такого кольору(синьо-розового) ?http://casio.kiev.ua/bgd-180-2er--casio-baby-g-185174.html
Так, звичайно можна. Вартість буде орієнтовно 1600-1700 грн.
Так, звичайно можна. Вартість буде орієнтовно 1600-1700 грн.
це буде оригінал? який час доставки?
santhe написав:Так, звичайно можна. Вартість буде орієнтовно 1600-1700 грн.
це буде оригінал? який час доставки?
Так, оригінал. По часу саме ця модель три-чотири тижні.
santhe, Що це за цяця і скільки коштує?
Наутіка N15611G, спортивно-морський бренд. Якщо зараз замовляти обыйдуться десь в 2250. Але я чесно кажучі радив би вибирати щось із сєйко )))
ще один дайвер:
ще один дайвер:
крОсивые
аби ж то ще фотографувать толково навчитись )))
Сторінки Назад 1 … 21 22 23 24 25 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Міні-маркет від santhe
Згенеровано за 0.175 секунд(и), виконано 86 запитів